Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Tradycyjne rzemiosło: nasz ręcznie robiony tradycyjny chiński bambusowy parowiec ma jedną pokrywkę (kod 816192) i dwa kosze (kod produktu: 816112), każdy kosz o głębokości około 2 cali. Parowary można ustawiać jeden na drugim, aby gotować wiele potraw jednocześnie.
Zdrowsze gotowanie: gotowanie w parowarze bambusowym jest zdrowsze niż gotowanie, ponieważ rozpuszczalne w wodzie składniki odżywcze nie zostaną wypłukane z jedzenia do wody. Świetne do gotowania na parze Dim Sum, Wonton, owoców morza, warzyw, chleba, bułek, jajek, klusek, Shaomai, kurczaka, ryżu i innych.Idealny zestaw do dim sum, warzyw, ryb i mięsa.
Łatwy w użyciu. Zachowaj składniki odżywcze, smaki w jedzeniu. Przyjazny dla środowiska.
Tradycyjne rzemiosło: nasz ręcznie robiony tradycyjny chiński bambusowy parowiec ma jedną pokrywkę i dwa kosze, mierzy 8 cali średnicy, każdy kosz o głębokości około 2 cali. Parowary można ustawiać jeden na drugim, aby gotować wiele potraw jednocześnie.
Zdrowsze gotowanie: gotowanie w parowarze bambusowym jest zdrowsze niż gotowanie, ponieważ rozpuszczalne w wodzie składniki odżywcze nie zostaną wypłukane z jedzenia do wody. Świetne do gotowania na parze Dim Sum, Wonton, owoców morza, warzyw, chleba, bułek, jajek, klusek, Shaomai, kurczaka, ryżu i innych.
Przyjazny dla środowiska: nasz bambusowy parowiec wykonany w 100% z naturalnego bambusa, odnawialnego zasobu, szybko wraca do natury poprzez proces rozkładu.
Zastosowanie: Umieść parowar nad wrzącą wodą w garnku lub woku, parowiec powinien pasować do woka lub woka Edge Cooking, Parowiec szerszy niż garnek opóźnia czas gotowania. Podczas gotowania upewnij się, że masz wystarczającą ilość wody w garnku.
Pielęgnacja: Po użyciu wypłucz parownicę gorącą/ciepłą wodą. Wyczyść go szczoteczką i łagodną wodą z mydłem. Pozwól wyschnąć na powietrzu.
Nigdy nie umieszczaj bambusowego naczynia do gotowania na parze bezpośrednio na kuchence, ponieważ będzie się palić
6-calowy zestaw do gotowania na parze zawiera 2 korpusy do gotowania na parze i 1 pokrywę.
Idealny zestaw do dim sum, warzyw, ryb i mięsa.
Łatwy w użyciu. Zachowaj składniki odżywcze, smaki w jedzeniu. Przyjazny dla środowiska.
Prać tylko ręcznie.
Małe miseczki doskonale nadają się do serwowania różnorodnych posiłków, sałatek lodowych zup zbożowych i pojedynczych deserów, a także przygotowywania potraw.
Ten piękny autentyczny stalowy wok ma średnicę nie mniejszą niż 45 cm i dlatego jest idealny do smażenia dużych ilości. Przed pierwszym użyciem należy go doprawić.
Idealny zestaw do dim sum, warzyw, ryb i mięsa: 10-calowy zestaw do gotowania na parze zawiera 2 kosze do gotowania na parze (kod 816012) i 1 pokrywę (ten produkt, kod 816412)
Łatwy w użyciu. Zachowaj składniki odżywcze, smaki w jedzeniu. Przyjazny dla środowiska.
Prać tylko ręcznie.
Ten piękny autentyczny stalowy wok ma średnicę nie mniejszą niż 45 cm i dlatego jest idealny do smażenia dużych ilości. Przed pierwszym użyciem należy go doprawić.
Kamień do ostrzenia noży Hai Duong to wietnamski kamień do ostrzenia, który ma długoletnią markę
Zastosowanie: służy do ostrzenia noży, ostrzenia ścian
Są grube linie i cienkie linie
Wymiary: 20x5x2,5 cm
Waga: 600g
Podczas ostrzenia noży klienci powinni kupować grube. Typ szorstki ma 2 strony. Grubsza strona służy do ostrzenia noża, a drobniejsza strona...
Tańsza alternatywa dla pałeczek ze stali nierdzewnej, te bambusowe pałeczki mogą być używane do gotowania i platerowania. Pałeczki są świetną alternatywą dla szczypiec, gdy mamy do czynienia z delikatnymi lub małymi kawałkami jedzenia.
Ten piękny autentyczny stalowy wok ma średnicę nie mniejszą niż 45 cm i dlatego jest idealny do smażenia dużych ilości. Przed pierwszym użyciem należy go doprawić.
Chochla do woka, tak jak i łopatka to niezbędne przedmioty w kuchni azjatyckiej. Chcąc sprawniej i szybciej przygotować wybrane przez siebie danie, powinno się zaopatrzyć w chochlę oraz łopatkę. Ułatwia ona nie tylko mieszanie, ale również przekładanie potrawy z patelni wok na talerz. Wykonana jest z drewna oraz stali nierdzewnej, co zapewni długi okres...
Małe miseczki doskonale nadają się do serwowania różnorodnych posiłków, sałatek lodowych zup zbożowych i pojedynczych deserów, a także przygotowywania potraw.
Ekologiczny i wygodny! Te pałeczki wykonane są z wysokiej jakości naturalnego bambusa. Bambus jest bardzo łatwo odnawialnym zasobem i jest odnawiany znacznie szybciej niż inne materiały budowlane. Całkowicie biodegradowalne pałeczki te można wyrzucać razem z odpadami spożywczymi. Stanowią idealną równowagę między ekologią a wygodą. Idealne na obiady,...
Kadzidło – substancje zapachowe uwalniane podczas spalania, pochodzenia naturalnego stosowane w rytuałach religijnych, medytacji, w kosmetyce, kuchni i medycynie.
Kadzidło, zwane również kadzidłem, jest wytwarzane z substancji aromatycznych roślin, zwykle z dodatkiem olejków eterycznych pozyskiwanych z roślin lub pochodzenia zwierzęcego, używanych do...
Liść zbierany z bambusa, który służy jako opakowanie na żywność – popularna metoda przygotowywania jedzenia w większości Azji. Ten okład służy do wzmocnienia smaku żywności o subtelnym smaku liści, podobnie jak inne okłady, takie jak łuska kukurydziana lub liście bananowca, i pomaga zapobiegać wysychaniu żywności.
Suszone liście bambusa są często używane...
Dzięki długiej rączce sitka dociera do dna frytownicy, garnków i rondli. Kosz z drobnej siatki również pomieści dużo: jest idealny do blanszowania makaronu ramen, smażenia na głębokim tłuszczu chrupiącej tempury, gotowania małych klusek gyōza i wielu innych. Gdy wyjmiesz je z patelni, nadmiar płynów po prostu odpłynie.
Tradycyjne rzemiosło: nasz ręcznie robiony tradycyjny chiński bambusowy parowiec ma jedną pokrywkę (kod 816192) i dwa kosze (kod produktu: 816112), każdy kosz o głębokości około 2 cali. Parowary można ustawiać jeden na drugim, aby gotować wiele potraw jednocześnie.
Zdrowsze gotowanie: gotowanie w parowarze bambusowym jest zdrowsze niż gotowanie, ponieważ rozpuszczalne w wodzie składniki odżywcze nie zostaną wypłukane z jedzenia do wody. Świetne do gotowania na parze Dim Sum, Wonton, owoców morza, warzyw, chleba, bułek, jajek, klusek, Shaomai, kurczaka, ryżu i innych.Idealny zestaw do dim sum, warzyw, ryb i mięsa.
Łatwy w użyciu. Zachowaj składniki odżywcze, smaki w jedzeniu. Przyjazny dla środowiska.