Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie kontrastu do jasnych i kolorowych dań. Przed przyrządzeniem moczy się je w ciepłej wodzie około 30 min. Grzyby miękną i wielkość ich powiększa się 3-4 krotnie.
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie kontrastu do jasnych i kolorowych dań. Przed przyrządzeniem moczy się je w ciepłej wodzie około 30 min. Grzyby miękną i wielkość ich powiększa się 3-4 krotnie.
Skład: 100% grzyby Mun - Auricularia Polytricha - Uszak Bzowy
Przepis i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zalecamy przesypać do pojemnika z przykrywką lub do słoika.
Wartości odżywcze w 100 g :
Wartośc energetyczna 305,8 kcal
Białko:4,9 g
Węglowodany: 70,2 g
Tłuszcz: 0,6 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie...
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński
Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie...
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną elastycznością i chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się...
Grzyby słomiane / słomkowe są bardzo popularnym gatunkiem grzybów w krajach azjatyckich. Mają delikatny, słodkawy smak i wyjątkową chrupkość, dzięki czemu stanowią rewelacyjny dodatek do zup i potraw smażonych na woku, zarówno mięsnych jak i wegetariańskich..
Skład: grzyby słomiane (Volvariella volvacea), woda, sól, glutaminian sodu.
Sposób...
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński
Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie...
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie...
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński
Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński
Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński
Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński
Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie...
Grzyb śnieżny ma wiele nazw, w tym grzyb biały, ucha śnieżna, grzyb biały galaretki i grzyb srebrzysty. Grzyb jest używany w wielu potrawach orientalnych, a także w medycynie chińskiej i japońskiej oraz jako składnik w produktach kosmetycznych.
Grzyby mun to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Z wyglądu przypominją ucho - stąd ich polska nazwa: uszak bzowy. W tradycyjnej medycynie chińskiej uważane za znakomite źródło zdrowia. Wpływają na krzepliwość krwi i odporność. Znakomicie chłoną smaki i stosuje się je na zasadzie kontrastu do jasnych i kolorowych dań. Przed przyrządzeniem moczy się je w ciepłej wodzie około 30 min. Grzyby miękną i wielkość ich powiększa się 3-4 krotnie.