Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Cudownie pikantny, pieprzny smak sosu zawdzięczają składnikom: chili, pieprzowi, sosowi sojowemu i czosnkowi. Używaj Pikantnego Sosu Latającej Gęsi i Czarnego Pieprzu do wszystkich potraw z grilla oraz do przyprawiania różnego rodzaju wędlin i specjalnych frytek. Dzięki wygodnemu zamknięciu w postaci typowych kolorowych nakrętek Sriracha Sauce & Garlic of Flying Goose jest łatwo rozpoznawalny.
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Jest tradycyjnie wytwarzany z grzyba Shiitake wędzonego w drewnie tekowym. Grzyby gotuje się na wolnym ogniu z surowym brązowym cukrem, solą morską i odrobiną mąki kukurydzianej, aż zmieni się w bogaty, gładki sos. Piękny sos wegetariański do smażenia, duszenia lub marynaty.
Użyj najwyższej jakości grzyba Shiitake od dostawcy z certyfikowanym GMP i...
Pasta orzechowa (inaczej "masło orzechowe") jest produkowana na bazie prażonych orzeszków ziemnych. W wielu krajach wykorzystywana jest do wypieków ciasteczek oraz smarowania kanapek, ma również zastosowanie w kuchni orientalnej jako dodatek do różnego rodzaju potraw.
Skład: olej roślinny, orzechy ziemne 90%, cukier, sól.
Informacja Alergenna:
Produkt...
Klasyczny chiński sambal ze sfermentowaną czarną fasolą. LGM lub sos chili z czarnej fasoli Lao Gan Ma to chiński olej chili w stylu syczuańskim zmieszany z czarną fasolą bogatą w umami. Pikantny sos bogaty w umami nadaje głęboką głębię potrawom duszonym, takim jak ospowate, frytki i jest świetną przyprawą do dań z ryżu, a nawet polanych tofu na parze.
To harmonijne połączenie dojrzałych czerwonych papryczek chili, przepełnionych świeżymi partiami, aby uzyskać pikantny i pyszny satay z krewetek, który pomaga urozmaicić danie. Satay z krewetkami Trung Thanh to pierwszy wybór do dań na gorąco lub innych dań, pobudzający smak i dodający potrawom atrakcyjności.
- Używany do jedzenia z gorącym garnkiem,...
Pachnąca aromatyczną tajską bazylią, ta przyprawa jest dodatkiem do szybkiego i prostego dania, ulubionego przez mieszkańców centrum Bangkoku. Czasami podaje się go na gorąco na ryżu gotowanym na parze z jajkiem sadzonym.
Data ważności 28/8/2023.
Ten pyszny sos pozwala na zrobienie ulubionego grilla. Ten sos jest idealny do marynowania, grillowania lub smażenia.
Składniki: Cukier, woda, pasta pomidorowa, sól, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, mąka pszenna), pasta sezamowa, modyfikowana skrobia kukurydziana, przyprawy, olej sezamowy, barwnik karmelowy, odwodniony...
Pasta z czerwonej fasoli lub dżem z czerwonej fasoli jest szeroko stosowany w krajach Azji Wschodniej, w tym w Chinach, Japonii i Korei. Aby przygotować pastę z czerwonej fasoli, czerwona fasola jest gotowana, tłuczona i dodawana do słodzików. Są też pasty z czerwonej fasoli bez cukru.
Gotowa marynata do mięsa z czarnym pieprzem. Stosowana w kuchni orientalnej od Japonii po Indonezję. Nadaje daniom wyraźnego, pikantnego charakteru.
Sposób przechowywanie: Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego w chłodnym, suchym miejscu.
Masa netto: 160g
Skład: mięso z krewetek, cebula, olej sojowy, czosnek, sól, woda, cukier, pomidor, sos sojowy, papryka, mąka kukurydziana, barwnik.
Opis: Wywar z krewetek służący głównie jako baza do wszelkiego rodzaju zup z dodatkiem owoców morza oraz sosów. Szybki i łatwy w przygotowaniu. Nadaje potrawom niezwykłego, egzotycznego smaku i aromatu....
Sos Hoisin sporządzany jest na bazie soi i przypraw. Jego słodko-pikantny smak, wyraźny aromat i ciemno-brązowy kolor sprawiają, że sos ten jest niezbędnym dodatkiem do wielu potraw kuchni Dalekiego Wschodu, np. kaczki po pekińsku. Podkreśla smak i aromat smażonych dań mięsnych, pieczonych ryb oraz owoców morza.
Powszechnie używany sos w zachodnich prowincjach Chin. Służy on do dodawania ostrości potrawom zarówno warzywnym, rybnym jak i mięsnym. Świetnie stanowi jako dodatek do czystego ryżu albo bulionu.
Rosół Bao Long jako gotowa przyprawa do tradycyjnych wietnamskich potraw: gulaszu, zup
Dania Kho Tieu (wietnamska duszona wieprzowina z pieprzem, wietnamska duszona ryba z pieprzem) to znane Wietnamczykom rustykalne danie, sposób na zrobienie wieprzowiny duszonej papryki jest niezwykle prosty, łatwy do wykonania, nie wymaga czasu na wyrafinowane...
Baza z zupy tamaryndowej ma cudownie kwaśny smak zaczerpnięty ze świeżej i dobrze dobranej tamaryndowca. Każda tamarynda została starannie i starannie wybrana z drzewa, aby zapewnić smak, który zna i kocha Twoja rodzina! Przyprawa Por Kwan do Bazy Zupy Tamaryndowej to dobry sposób na rozpoczęcie dnia. Jest szybki i łatwy w przygotowaniu; wystarczy dodać...