Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Sposób użycia: Sos wymieszać z pozostałymi składnikami, podduszając przez chwilę dla uzyskania najlepszego smaku. Można też podgrzać go w oddzielnym naczyniu i dodać do ugotowanych klusków ryżowych. Danie spożywać na gorąco.
Ostrzeżenie o alergenach – Produkt zawiera pszenicę, soję oraz ryby.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone...
Masa netto: 220 g
Skład: olej sojowy, orzechy, biały cukier, proszki z kokosa, szalotka, pasta orzechowa, sól, suszone krewetki, pasta sezamowa, cebula, czosnek, kurkuma.
Informacja Alergenna: Produkt może zawierać alergeny: krewetki, soja, orzechy, sezam
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikacja:...
Ta pasta sezamowa jest zrobiony wyłącznie z sezamu bez dodatku cukru ani innych składników, co daje autentyczny smak sezamu. Ten produkt jest jednym z ważnych składników wielu dań kuchni chińskiej i wielu innych potraw azjatyckich, takich jak kuchni tajskie i wietnamskie.
Sos do koreańskich dań BBQ, jeden z głównych składników do tworzenie doskonałej koreańskiej wołowiny Bulgogi. Dzięki mieszance różnych przypraw razem z puree z jabłek i gruszek zmiękcza mięso i usuwa nieprzyjemny zapach wołowiny.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Skład: sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, glutaminian sodu (E621), regulator kwasowości...
Jednostka Miary: BUTELKA
Skład: Woda z kokosa
Opis: sos karmelowo kokosowy
This is a special preparation, made from the main ingredient -coconut water. When seasoning, just add ¼ teaspoon of coconut-colored water for 1 kg of meat or fish. Thanks to the coconut water, the dish will have a beautiful brown color and an unforgettable flavor.
To harmonijne połączenie dojrzałych czerwonych papryczek chili, przepełnionych świeżymi partiami, aby uzyskać pikantny i pyszny satay z krewetek, który pomaga urozmaicić danie. Satay z krewetkami Trung Thanh to pierwszy wybór do dań na gorąco lub innych dań, pobudzający smak i dodający potrawom atrakcyjności.
- Używany do jedzenia z gorącym garnkiem,...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu,...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Tamarynda to bogate źródło pikantności. Jest używany jako przyprawa w kilku kuchniach azjatyckich. Tajska marka Cock oferuje koncentrat tamaryndowca w butelkach po 454g. Butelka zawiera 80% koncentrat tamaryndowca konserwowany mieszaniną wody i benzoesanu sodu. Drzewo tamaryndowca pochodzi z Indii i jest naukowo nazywane „tamarindus indica”.
Powszechnie używany sos w zachodnich prowincjach Chin. Służy on do dodawania ostrości potrawom zarówno warzywnym, rybnym jak i mięsnym. Świetnie stanowi jako dodatek do czystego ryżu albo bulionu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu
* PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Pikantny sos z mango i limonką, stosowany zarówno do marynowania potraw jak i jako dip. Idealny do warzyw, owoców morza i mięs.
Skład: cukier, mango, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet destylkowany, chili, sól, modyfikowana skrobia z tapioki: hydroksypropylofosforan diskrobiowy (E1442), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330) i kwas askorbinowy...
Pasta Lee Kum Kee Chu Hou jest idealna do duszenia wołowiny i innych mięs. Wykonana z wysokiej jakości sfermentowanej pasty sojowej, ta pasta Chu Hou jest wygodnym sosem do gotowania lub marynatą, idealną do każdego gulaszu mięsnego lub warzywnego.
Specjalna mieszanka pasty sojowej i sezamowej z przyprawami chińskimi 5 i sfermentowanym twarogiem sojowym....
Sos Sen Soy do potraw z woka nadaje się do duszenia, gotowania czy smażenia mięsa, ryb i warzyw. Wydobywają z nich ich wyjątkowy smak. Sos Sen Soy do potraw z woka jest niezastąpiony do przygotowania zdrowych dań kuchni chińskiej. Używany do blanszowania mięsa jak i mieszanki warzywnej. Doskonale nadaje się do makaronu ryżowego jak i makaron typu...
Sos Hoisin sporządzany jest na bazie soi i przypraw. Jego słodko-pikantny smak, wyraźny aromat i ciemno-brązowy kolor sprawiają, że sos ten jest niezbędnym dodatkiem do wielu potraw kuchni Dalekiego Wschodu, np. kaczki po pekińsku. Podkreśla smak i aromat smażonych dań mięsnych, pieczonych ryb oraz owoców morza.
Gotowa marynata do mięsa z czarnym pieprzem. Stosowana w kuchni orientalnej od Japonii po Indonezję. Nadaje daniom wyraźnego, pikantnego charakteru.
Produkt zawiera alergeny: soja, pszenica
Sposób przechowywanie: Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego w chłodnym, suchym miejscu.