Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Gotowa marynata do mięsa z czarnym pieprzem. Stosowana w kuchni orientalnej od Japonii po Indonezję. Nadaje daniom wyraźnego, pikantnego charakteru.
Sposób przechowywanie: Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego w chłodnym, suchym miejscu.
Pasta służąca do przygotowania słynnej tajskiej potrawy Tom Kha, czyli aromatycznej, łagodnej zupy z mlekiem kokosowym, w której dominuje aromat galangalu (Tom Kha oznacza zupa z galangalu). Idealna z kurczakiem lub owocami morza oraz pieczarkami.
Skład: sól, galangal, trawa cytrynowa, cukier, olej sojowy, wzmacniacz zapachu: E621, skórka z limonki...
Sos Sukiyaki to starannie skomponowany dodatek do duszonych i duszonych potraw o koncentrycznej konsystencji,
Sukiyaki to nazwa gorącego garnka. Ten rodzaj gorącego garnka będzie serwowany z wyjątkowymi japońskimi przyprawami, takimi jak Mirin, sos sojowy, cukier, cienka wołowina, chryzantema, pieczarki, cebula, tofu i shirataki.
Przechowywanie: Po...
Sos Hoisin sporządzany jest na bazie soi i przypraw. Jego słodko-pikantny smak, wyraźny aromat i ciemno-brązowy kolor sprawiają, że sos ten jest niezbędnym dodatkiem do wielu potraw kuchni Dalekiego Wschodu, np. kaczki po pekińsku. Podkreśla smak i aromat smażonych dań mięsnych, pieczonych ryb oraz owoców morza.
To harmonijne połączenie dojrzałych czerwonych papryczek chili, przepełnionych świeżymi partiami, aby uzyskać pikantny i pyszny satay z krewetek, który pomaga urozmaicić danie. Satay z krewetkami Trung Thanh to pierwszy wybór do dań na gorąco lub innych dań, pobudzający smak i dodający potrawom atrakcyjności.
- Używany do jedzenia z gorącym garnkiem,...
Pasta krewetkowa, uzyskiwana w tradycyjny sposób, powstaje ze sfermentowanych, mielonych i suszonych krewetek zmieszanych z solą. Jest wyjątkowym dodatkiem do wielu dań kuchni azjatyckiej. Po poddaniu obróbce cieplnej traci swój intensywny zapach na rzecz wspaniałego smaku.
Skład: krewetki, sól
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera...
Sposób użycia: Sos wymieszać z pozostałymi składnikami, podduszając przez chwilę dla uzyskania najlepszego smaku. Można też podgrzać go w oddzielnym naczyniu i dodać do ugotowanych klusków ryżowych. Danie spożywać na gorąco.
Ostrzeżenie o alergenach – Produkt zawiera pszenicę, soję oraz ryby.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone...
Sos Char Siu. Chiński sos barbecue do grillowania mięsa.
Skład: cukier, woda, sól, czosnek, fermentowana pasta sojowa, miód, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), syrop słodowy (ryż, słód jęczmienny), skrobia kukurydziana.
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera alergeny: soja, pszenica
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i...
Pasta z czerwonej fasoli lub dżem z czerwonej fasoli jest szeroko stosowany w krajach Azji Wschodniej, w tym w Chinach, Japonii i Korei. Aby przygotować pastę z czerwonej fasoli, czerwona fasola jest gotowana, tłuczona i dodawana do słodzików. Są też pasty z czerwonej fasoli bez cukru.
To tradycyjna pasta orientalna wyprodukowana z nasion sezamowych, nadająca potrawom charakterystyczny, unikatowy smak. Wykorzystywana jest do sosów, mięs, zup oraz śródziemnomorskiej chałwy.
PGIS * certificate for goods imported from outside the EU, admitted to trading.
* PGIS - State Border Sanitary Inspectorate
Sos sojowy z Korei Południowej, naturalny składniki i bez konserwantów. Świetnie nadaje się do sałatek i dań stir-fry.
Opakowanie: 275ml
Kraj pochodzenie: Korea Południowa
Marka: Sempio
Data ważności: 23/8/2022
Sos Yondu Light Sempio :
Pyszne
Wydobyć prawdziwy smak potraw
Wzmacnia smak każdego składnika, równoważąc jednocześnie ogólny smak....
Sposób użycia: Sos wymieszać z pozostałymi składnikami, podduszając przez chwilę dla uzyskania najlepszego smaku. Można też podgrzać go w oddzielnym naczyniu i dodać do ugotowanych klusków ryżowych. Danie spożywać na gorąco.
Ostrzeżenie o alergenach – Produkt zawiera pszenicę, soję oraz ryby.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Lee Kum Kee to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Ta pasta sezamowa jest zrobiony wyłącznie z sezamu bez dodatku cukru ani innych składników, co daje autentyczny smak sezamu. Ten produkt jest jednym z ważnych składników wielu dań kuchni chińskiej i wielu innych potraw azjatyckich, takich jak kuchni tajskie i wietnamskie.
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.