Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Ten pyszny sos pozwala na zrobienie ulubionego grilla. Ten sos jest idealny do marynowania, grillowania lub smażenia.
Składniki: Cukier, woda, pasta pomidorowa, sól, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, mąka pszenna), pasta sezamowa, modyfikowana skrobia kukurydziana, przyprawy, olej sezamowy, barwnik karmelowy, odwodniony czosnek, kwas octowy,...
Tajski, pikantny sos z mango i owocem tamaryndowca. Słodycz mango, kwasowość tamaryndu i ostrość chilli sparawia, że smak potraw z dodatkiem tego sosu jest wyjątkowa. Idealny jako dip i marynata do warzyw, owoców morza i mięs.
Informacja Alergenna:
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym...
Powszechnie używany sos w zachodnich prowincjach Chin. Służy on do dodawania ostrości potrawom zarówno warzywnym, rybnym jak i mięsnym. Świetnie stanowi jako dodatek do czystego ryżu albo bulionu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu
* PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Ta pasta sezamowa jest zrobiony wyłącznie z sezamu bez dodatku cukru ani innych składników, co daje autentyczny smak sezamu. Ten produkt jest jednym z ważnych składników wielu dań kuchni chińskiej i wielu innych potraw azjatyckich, takich jak kuchni tajskie i wietnamskie.
Sos sojowy z Korei Południowej, naturalny składniki i bez konserwantów. Świetnie nadaje się do sałatek i dań stir-fry.
Opakowanie: 275ml
Kraj pochodzenie: Korea Południowa
Marka: Sempio
Data ważności: 23/8/2022
Sos Yondu Light Sempio :
Pyszne
Wydobyć prawdziwy smak potraw
Wzmacnia smak każdego składnika, równoważąc jednocześnie ogólny smak....
Sos dla potrawy Tajskie jak kai look kuey. Aby to zrobić, jajki są najpierw gotowane, następnie smażone, a następnie dzielone na pół. Sos można wykorzystać również np. do omletów azjatyckich.
To tradycyjna pasta orientalna wyprodukowana z nasion sezamowych, nadająca potrawom charakterystyczny, unikatowy smak. Wykorzystywana jest do sosów, mięs, zup oraz śródziemnomorskiej chałwy.
PGIS * certificate for goods imported from outside the EU, admitted to trading.
* PGIS - State Border Sanitary Inspectorate
Sos Sriracha Mayo to połączenie klasycznego tajskiego smaku sriracha z pysznym kremowym majonezem. Jest dość łagodny i odpowiedni dla wegan. Głównym składnikiem jest nic innego, jak przetarte papryczki chili oraz kremowy majonez wytwarzany bez jajek.
Aromatyczny i pikantny, gotowy do użycia sos ze sfermentowanej czarnej fasoli i czosnku. Idealny do smażenia lub gotowania na parze.
Składniki: Sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), sfermentowana czarna fasola (czarna fasola, sól, woda), woda, cukier, suszony czosnek, sól, olej sojowy, wino ryżowe (woda, ryż, pszenica), modyfikowana skrobia...
Sos do koreańskich dań BBQ, jeden z głównych składników do tworzenie doskonałej koreańskiej wołowiny Bulgogi. Dzięki mieszance różnych przypraw razem z puree z jabłek i gruszek zmiękcza mięso i usuwa nieprzyjemny zapach wołowiny.
Pasta krewetkowa, uzyskiwana w tradycyjny sposób, powstaje ze sfermentowanych, mielonych i suszonych krewetek zmieszanych z solą. Jest wyjątkowym dodatkiem do wielu dań kuchni azjatyckiej. Po poddaniu obróbce cieplnej traci swój intensywny zapach na rzecz wspaniałego smaku.
Skład: krewetki, sól
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Skład: sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, glutaminian sodu (E621), regulator kwasowości...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.