Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Sposób użycia: Sos wymieszać z pozostałymi składnikami, podduszając przez chwilę dla uzyskania najlepszego smaku. Można też podgrzać go w oddzielnym naczyniu i dodać do ugotowanych klusków ryżowych. Danie spożywać na gorąco.
Ostrzeżenie o alergenach – Produkt zawiera pszenicę, soję oraz ryby.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone...
Pasta z czerwonej fasoli lub dżem z czerwonej fasoli jest szeroko stosowany w krajach Azji Wschodniej, w tym w Chinach, Japonii i Korei. Aby przygotować pastę z czerwonej fasoli, czerwona fasola jest gotowana, tłuczona i dodawana do słodzików. Są też pasty z czerwonej fasoli bez cukru.
Aromatyczny i pikantny, gotowy do użycia sos ze sfermentowanej czarnej fasoli i czosnku. Idealny do smażenia lub gotowania na parze.
Składniki: Sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), sfermentowana czarna fasola (czarna fasola, sól, woda), woda, cukier, suszony czosnek, sól, olej sojowy, wino ryżowe (woda, ryż, pszenica), modyfikowana skrobia...
Ten pyszny sos pozwala na zrobienie ulubionego grilla. Ten sos jest idealny do marynowania, grillowania lub smażenia.
Składniki: Cukier, woda, pasta pomidorowa, sól, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, mąka pszenna), pasta sezamowa, modyfikowana skrobia kukurydziana, przyprawy, olej sezamowy, barwnik karmelowy, odwodniony czosnek, kwas octowy,...
Baza z zupy tamaryndowej ma cudownie kwaśny smak zaczerpnięty ze świeżej i dobrze dobranej tamaryndowca. Każda tamarynda została starannie i starannie wybrana z drzewa, aby zapewnić smak, który zna i kocha Twoja rodzina! Przyprawa Por Kwan do Bazy Zupy Tamaryndowej to dobry sposób na rozpoczęcie dnia. Jest szybki i łatwy w przygotowaniu; wystarczy dodać...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Flying Goose to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Rosół Bao Long jako gotowa przyprawa do tradycyjnych wietnamskich potraw: gulaszu, zup
Dania Kho Tieu (wietnamska duszona wieprzowina z pieprzem, wietnamska duszona ryba z pieprzem) to znane Wietnamczykom rustykalne danie, sposób na zrobienie wieprzowiny duszonej papryki jest niezwykle prosty, łatwy do wykonania, nie wymaga czasu na wyrafinowane...
Klasyczny chiński sambal ze sfermentowaną czarną fasolą. LGM lub sos chili z czarnej fasoli Lao Gan Ma to chiński olej chili w stylu syczuańskim zmieszany z czarną fasolą bogatą w umami. Pikantny sos bogaty w umami nadaje głęboką głębię potrawom duszonym, takim jak ospowate, frytki i jest świetną przyprawą do dań z ryżu, a nawet polanych tofu na parze.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu,...
Jest tradycyjnie wytwarzany z grzyba Shiitake wędzonego w drewnie tekowym. Grzyby gotuje się na wolnym ogniu z surowym brązowym cukrem, solą morską i odrobiną mąki kukurydzianej, aż zmieni się w bogaty, gładki sos. Piękny sos wegetariański do smażenia, duszenia lub marynaty.
Użyj najwyższej jakości grzyba Shiitake od dostawcy z certyfikowanym GMP i...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Sos Char Siu. Chiński sos barbecue do grillowania mięsa.
Skład: cukier, woda, sól, czosnek, fermentowana pasta sojowa, miód, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), syrop słodowy (ryż, słód jęczmienny), skrobia kukurydziana.
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera alergeny: soja, pszenica
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i...
Laoganma - najlepiej sprzedająca się marka olejów na świecie.
Laoganma może być używana jako przyprawa do sosów, dipów, ... do potraw: mięsnych, rybnych, warzywnych, może być używana do mieszania warzyw, sałatek, ... lub spożywana bezpośrednio z ryżem, makaronem, makaronem itp. makaron ryżowy. Zwłaszcza jako przyprawa do potraw z grilla, gorącego garnka...
Sos Sriracha Mayo to połączenie klasycznego tajskiego smaku sriracha z pysznym kremowym majonezem. Jest dość łagodny i odpowiedni dla wegan. Głównym składnikiem jest nic innego, jak przetarte papryczki chili oraz kremowy majonez wytwarzany bez jajek.
Zupa Pho pochodzi z Wietnamu, gdzie jest najpopularniejszym daniem narodowym. Jest to rodzaj rosołu z makaronem ryżowym i dodatkami.
Tradycyjnie przyrządza się dwa rodzaje Pho: z wołowiną i z mięsem kurczaka. Tradycyjny, gotowany przez wiele godzin bulion można z powodzeniem zastąpić aromatyczną bazą do zupy Pho Sen Soy.
Bez glutaminianu sodu i innych...
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.