Aromatyczny i pikantny, gotowy do użycia sos ze sfermentowanej czarnej fasoli i czosnku. Idealny do smażenia lub gotowania na parze.
Składniki:
Sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), sfermentowana czarna fasola (czarna fasola, sól, woda), woda, cukier, suszony czosnek, sól, olej sojowy, wino ryżowe (woda, ryż, pszenica), modyfikowana skrobia kukurydziana . Zawiera pszenicę sojową.
Alergeny:
Soja, pszenica
Orzecznictwo:
Certyfikat PGIS * dla towarów importowanych spoza UE i dopuszczonych do obrotu.
* PGIS - Państwowa Graniczna Inspekcja Sanitarna
Niektóre popularne sposoby korzystania z niego to:
Frytki
Smażony ryż
Jajka i omlety
Chińska długa fasola lub zielona fasola
Ryby, przegrzebki, małże i krewetki
Chińskie dania z makaronem
Dania z kurczaka
Dania z wołowiny
Azjatyckie dania z bakłażana
Panierowana na żeberkach wieprzowych, a następnie gotowana na parze, grillowana lub pieczona
Na warzywach takich jak bok choy lub brokuły
Chusty azjatyckie
Colesław w stylu azjatyckim