Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Makaron jest bardzo smaczny, jest miękki i łatwy do pogryzienia bez zgniatania. Po ugotowaniu z bulionem poczujesz połysk i słodycz makaronu, ponieważ jest zrobiony z pysznych składników ryżowych. Mi Chu jest surowcem do przetwarzania wielu różnych pysznych dań, takich jak: miska makaronu wieprzowego, makaron wołowy smażony, a zwłaszcza nadaje się do dań na gorąco. Wstępne przetwarzanie zajmuje to tylko około 5 minut, więc możesz mieć pewność, że ten składnik nie zajmie zbyt wiele czasu. Możesz ugotować własny makaron śniadaniowy, aby zdążyć do pracy lub szkoły, a mimo to mieć wystarczająco dużo składników odżywczych i skrobi na długi dzień.
Makaron jest bardzo smaczny, jest miękki i łatwy do pogryzienia bez zgniatania. Po ugotowaniu z bulionem poczujesz połysk i słodycz makaronu, ponieważ jest zrobiony z pysznych składników ryżowych. Mi Chu jest surowcem do przetwarzania wielu różnych pysznych dań, takich jak: miska makaronu wieprzowego, makaron wołowy smażony, a zwłaszcza nadaje się do dań na gorąco. Przed ugotowaniem makaronu wystarczy włożyć makaron do wody na około 3 minuty, następnie delikatnie umyć pod bieżącą wodą i odcedzić, dodać do ugotowania z innymi składnikami, a na samym początku będzie pyszne danie Ciebie. Wstępne przetwarzanie Zajmuje to tylko około 5 minut, więc możesz mieć pewność, że ten składnik nie zajmie zbyt wiele czasu. Możesz ugotować własny makaron śniadaniowy, aby zdążyć do pracy lub szkoły, a mimo to mieć wystarczająco dużo składników odżywczych i skrobi na długi dzień.
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Bánh hỏi to wietnamskie danie składające się z ryżowego makaronu utkanego w misterne wiązki i często zwieńczonego posiekaną szalotką lub czosnkiem smażonym na oleju, podawane z bezpłatnym daniem mięsnym. Nitki makaronu są zwykle tak cienkie jak wykałaczka; konsystencja jest wystarczająco jędrna, aby makaron się nie rozpadał, ale nie jest wcale lepki, aby...
Makaron HU TIEU był pierwotnie wytwarzany z mąki ryżowej, a jego oryginał został przywieziony do Wietnamu przez chińskich imigrantów i wygnańców. Oryginalna chińska zupa z makaronem, która istnieje do dziś, to miękki HU TIEU
Chiński miękki makaron HU TIEU jest podobny do makaronu PHO, ale jest bardziej miękki, przejrzysty, kruchy i większy niż makaron....
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Skład: Mąka ryżowa, woda
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron HU TIEU był pierwotnie wytwarzany z mąki ryżowej, a jego oryginał został przywieziony do Wietnamu przez chińskich imigrantów i wygnańców. Oryginalna chińska zupa z makaronem, która istnieje do dziś, to miękki HU TIEU
Chiński miękki makaron HU TIEU jest podobny do makaronu PHO, ale jest bardziej miękki, przejrzysty, kruchy i większy niż makaron....
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Tradycyjny chiński makaron z brązowego ryżu.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu brązowego 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Ciasto z białego ryżu od Chang Li Sheng to suszone plasterki ryżu wykonane z ryżu i wody. Ciasto jest najpierw gotowane na parze, a następnie zagniatane, aby gluten był dobrze uwolniony, a ciasto stało się elastyczne i lepkie. Są skręcone kawałki, które kroi się na kawałki lub kroi w plasterki. Struktura jest ciągliwa i lepka. W kuchniach azjatyckich...
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron jest bardzo smaczny, jest miękki i łatwy do pogryzienia bez zgniatania. Po ugotowaniu z bulionem poczujesz połysk i słodycz makaronu, ponieważ jest zrobiony z pysznych składników ryżowych. Mi Chu jest surowcem do przetwarzania wielu różnych pysznych dań, takich jak: miska makaronu wieprzowego, makaron wołowy smażony, a zwłaszcza nadaje się do dań na gorąco. Wstępne przetwarzanie zajmuje to tylko około 5 minut, więc możesz mieć pewność, że ten składnik nie zajmie zbyt wiele czasu. Możesz ugotować własny makaron śniadaniowy, aby zdążyć do pracy lub szkoły, a mimo to mieć wystarczająco dużo składników odżywczych i skrobi na długi dzień.