Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza.
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza. Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Makaron HU TIEU był pierwotnie wytwarzany z mąki ryżowej, a jego oryginał został przywieziony do Wietnamu przez chińskich imigrantów i wygnańców. Oryginalna chińska zupa z makaronem, która istnieje do dziś, to miękki HU TIEU
Chiński miękki makaron HU TIEU jest podobny do makaronu PHO, ale jest bardziej miękki, przejrzysty, kruchy i większy niż makaron....
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Skład: mąka ryżowa, woda
Przepisy i zastosowania: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt należy...
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Ciasto z białego ryżu od Chang Li Sheng to suszone plasterki ryżu wykonane z ryżu i wody. Ciasto jest najpierw gotowane na parze, a następnie zagniatane, aby gluten był dobrze uwolniony, a ciasto stało się elastyczne i lepkie. Są skręcone kawałki, które kroi się na kawałki lub kroi w plasterki. Struktura jest ciągliwa i lepka. W kuchniach azjatyckich...
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Skład: Mąka ryżowa, woda
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron HU TIEU był pierwotnie wytwarzany z mąki ryżowej, a jego oryginał został przywieziony do Wietnamu przez chińskich imigrantów i wygnańców. Oryginalna chińska zupa z makaronem, która istnieje do dziś, to miękki HU TIEU
Chiński miękki makaron HU TIEU jest podobny do makaronu PHO, ale jest bardziej miękki, przejrzysty, kruchy i większy niż makaron....
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Skład: Mąka ryżowa, woda
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza.