Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza.
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza. Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Tradycyjny chiński makaron z brązowego ryżu.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu brązowego 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Ciasto z białego ryżu od Chang Li Sheng to suszone plasterki ryżu wykonane z ryżu i wody. Ciasto jest najpierw gotowane na parze, a następnie zagniatane, aby gluten był dobrze uwolniony, a ciasto stało się elastyczne i lepkie. Są skręcone kawałki, które kroi się na kawałki lub kroi w plasterki. Struktura jest ciągliwa i lepka. W kuchniach azjatyckich...
Składniki: mąka ryżowa 87%, woda.
Opis: Makaron ryżowy używany w prawie wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu i jest lekkostrawny. Bardzo dobre do zup, możemy również smażyć z dodatkami takimi jak warzywa czy mięso.
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Skład: mąka ryżowa, woda
Przepisy i zastosowania: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt należy...
Bánh hỏi to wietnamskie danie składające się z ryżowego makaronu utkanego w misterne wiązki i często zwieńczonego posiekaną szalotką lub czosnkiem smażonym na oleju, podawane z bezpłatnym daniem mięsnym. Nitki makaronu są zwykle tak cienkie jak wykałaczka; konsystencja jest wystarczająco jędrna, aby makaron się nie rozpadał, ale nie jest wcale lepki, aby...
Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron Ryżowy PHO Sen Viet -Można go odpowiednio ugotować w zaledwie 3 minuty, używając tylko gorącej wody. Jesteśmy w stanie zapewnić konsumentom eksplorację żywności i ekscytację, do której dążysz… a wykonanie jest proste!
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Skład: Mąka ryżowa, woda
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron jest bardzo smaczny, jest miękki i łatwy do pogryzienia bez zgniatania. Po ugotowaniu z bulionem poczujesz połysk i słodycz makaronu, ponieważ jest zrobiony z pysznych składników ryżowych. Mi Chu jest surowcem do przetwarzania wielu różnych pysznych dań, takich jak: miska makaronu wieprzowego, makaron wołowy smażony, a zwłaszcza nadaje się do dań...
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza.