Tradycyjny chiński makaron z brązowego ryżu.
Skład: mąka z ryżu brązowego 100%
Kraj pochodzenia: Wietnam
Do zupy
namocz w wodzie prze 3-5 minutgotuj we wrzącej wodzie prze 2-3 minuty, wypłucz pod zimną wodą i odcedźpodawaj z zupąDo smażenia:
namocz w wodzie o temperaturze 60°C (proporcje gorącej wody do zimnej wynoszą 2:1) przez 10 minut, odcedźpodsmaż pozostałe składniki, na koniec dodaj makaron.Do jedzenia na zimno:
namocz w wodzie przez 3-5 minutgotuj we wrzącej wodzie przez 3-4 minuty, wypłucz pod zimną wodą i odcedź przez ok 5 minut
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywacza w 100 g:
Wartość energetyczna: 357 kcal
Tłuszcze: 1,18 g
w tym tłuszcze nasycone: 0,45 g
Węglowodany: 79,1 g
w tym cukry: 0,91 g
Białko: 7,47 g
Sól:133 mg
Błonnik: 0,9 g
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny