Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
namocz w wodzie prze 3-5 minutgotuj we wrzącej wodzie prze 2-3 minuty, wypłucz pod zimną wodą i odcedźpodawaj z zupąDo smażenia:
namocz w wodzie o temperaturze 60°C (proporcje gorącej wody do zimnej wynoszą 2:1) przez 10 minut, odcedźpodsmaż pozostałe składniki, na koniec dodaj makaron.Do jedzenia na zimno:
namocz w wodzie przez 3-5 minutgotuj we wrzącej wodzie przez 3-4 minuty, wypłucz pod zimną wodą i odcedź przez ok 5 minut
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywacza w 100 g:
Wartość energetyczna: 357 kcal
Tłuszcze: 1,18 g
w tym tłuszcze nasycone: 0,45 g
Węglowodany: 79,1 g
w tym cukry: 0,91 g
Białko: 7,47 g
Sól:133 mg
Błonnik: 0,9 g
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Opis: Papier ryżowy to cienkie, okrągłe placki otrzymane z mąki ryżowej. Służy do zawijania dowolnego farszu. Jest on podstawą potrzebną do przyrządzania wietnamskiej specjalności - sajgonek. Ten papier ryżowy nie nadaje się do sajgonek smażonych, tylko jedynie świeżych.
Sposób przechowywania: Produkt po otwarciu należy przechowywać w suchym ciemnym...
Opis produktu
Brak MSG. Bez konserwantów. Nie dodano kolorów. Kryształki soli mogą naturalnie pojawiać się w wysokiej jakości sosie rybnym. Te kryształki soli są nieszkodliwe.
Ocet ryżowy Trung Thanh jest fermentowany z ryżu, produkowany na linii technologii naturalnej fermentacji, która jest pasteryzowana pod wysokim ciśnieniem i w temperaturze 1100C lub również w technologii pasteryzacji wysokociśnieniowej. Dlatego produkty z octu ryżowego TrungThanh zawsze zapewniają jakość higieny i bezpieczeństwa żywności, a jednocześnie...
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron HU TIEU był pierwotnie wytwarzany z mąki ryżowej, a jego oryginał został przywieziony do Wietnamu przez chińskich imigrantów i wygnańców. Oryginalna chińska zupa z makaronem, która istnieje do dziś, to miękki HU TIEU
Chiński miękki makaron HU TIEU jest podobny do makaronu PHO, ale jest bardziej miękki, przejrzysty, kruchy i większy niż makaron....
Oh! Ricey jest bez GMO, bez cholesterolu, 0g tłuszczów trans, z których wszystkie są bardzo aktualnymi trendami w zdrowej żywności. Można go również odpowiednio ugotować w zaledwie 3 minuty, używając tylko gorącej wody. Jesteśmy w stanie zapewnić konsumentom eksplorację żywności i ekscytację, do której dążysz… a wykonanie jest proste!
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych.
Skład: Mąka ryżowa, woda
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Bánh hỏi to wietnamskie danie składające się z ryżowego makaronu utkanego w misterne wiązki i często zwieńczonego posiekaną szalotką lub czosnkiem smażonym na oleju, podawane z bezpłatnym daniem mięsnym. Nitki makaronu są zwykle tak cienkie jak wykałaczka; konsystencja jest wystarczająco jędrna, aby makaron się nie rozpadał, ale nie jest wcale lepki, aby...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Skład: Mąka ryżowa, woda
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron z manioku produkowany jest z mąki maniokowej. Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.