Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Skład: Groszek , zielona fasola mung ,skrobia kukurydziana, woda
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywacza w 100 g: Energia 1380kcal, Węglowodany-85.3g w tym cukier 0,1gm tłuszcz-0,2g w tym tłuszcze nasycone-mniej niż 1g, Białko 0,4g, Sód 16mg
Wartość energetyczna: 180 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym nasycony łyszcz: 0 g
Sodium: 10 mg
Węglowodany: 43 g
w tym cukier: 0 g
Białko: 0,2 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Glass Noodles ma lekko ciągnącą i śliską konsystencję. Pochłania smak sosów lub sosów, dzięki czemu idealnie nadaje się do mieszania frytek, zup lub sałatek
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Skład: Groszek , zielona fasola mung ,skrobia kukurydziana, woda
Sposób przechowywania: Produkt należy...
Glass Noodles ma lekko ciągnącą i śliską konsystencję. Pochłania smak sosów lub sosów, dzięki czemu idealnie nadaje się do mieszania frytek, zup lub sałatek
Makaron z batatów należy do specjałów kuchni koreańskiej. Właściwie spreparowany jest wyjątkowo sprężysty i delikatnie ciągnący. Delikatnie słodkawy, idealnie nadaje sie do dań typu stir-fried, zup oraz sałatek makaronowych. Idealny substytut makaronu pszennego dla osób unikających glutenu. W dodatku jest mniej kaloryczny.
Certyfikat PGIS* dla towarów...
Skład: mąka z maranty, woda
Opis: Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.
Przepisy i zastosowania: Przed przyrządzeniem należy namoczyć makaron w gorącej wodzie...
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Makaron Zong Moc to rodzaj wermiszelu wykonanego z czystego galangalu, który nie używa wybielacza do wybielania, dzięki czemu ma nieprzezroczysty szary kolor. Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym.
Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek...
Masa netto: 250 g
Skład: Mąka ararutowa, woda
Opis: Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.
Przepisy i zastosowania: Przed przyrządzeniem należy namoczyć makaron...
Makaron z batatów należy do specjałów kuchni koreańskiej. Właściwie spreparowany jest wyjątkowo sprężysty i delikatnie ciągnący. Delikatnie słodkawy, idealnie nadaje sie do dań typu stir-fried, zup oraz sałatek makaronowych. Idealny substytut makaronu pszennego dla osób unikających glutenu. W dodatku jest mniej kaloryczny.
Certyfikat PGIS* dla towarów...
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.