Makaron sojowy jest powszechnie stosowanym makaronem w kuchni azjatyckiej. Doskonale nadaje się do zup, smażenia z mięsem i warzywami. Makaron sojowy jest powszechnym składnikiem farszu w tradycyjnym wietnamskim daniu zwanym sajgonki. Skład: groszek, zielona fasolka mung, skrobia kukurydziana, woda Przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza na 100g: Energia 1380kcal, Węglowodany-85,3g w tym cukier 0,1g tłuszcz-0,2g w tym tłuszcze nasycone mniej niż 1g, Białko 0,4g, Sód 16mg Wartość energetyczna: 180 kcal Tłuszcz: 0 g w tym łyszczec nasycony: 0 g Sód: 10 mg Węglowodany: 43 g w tym cukier: 0 g Białko: 0,2 g Orzecznictwo: Certyfikat PGIS * dla towarów sprowadzanych spoza UE, dopuszczonych do obrotu. * PGIS - Państwowa Graniczna Inspekcja Sanitarna Więcej informacji o tym tekście źródłowymTekst źródłowy wymagany do dodatkowych informacji o tłumaczeniu
Nutrient value per 100 g:
Energy 1380kcal,
Carbohydrates-85.3g
including sugar 0.1gm fat-0.2g including saturated fat-less than 1g,
Protein 0.4g, Sodium 16mg Energy value: 180 kcal
Fat: 0 g of which saturated gypsophila: 0 g
Sodium: 10 mg
Carbohydrates: 43 g of which sugar: 0 g
Protein: 0.2 g Certification: PGIS * certificate for goods imported from outside the EU, admitted to trading. * PGIS - State Border Sanitary Inspectorate