Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Makaron instant, który doskonale sprawdza się w potrawach z woka. Jeżeli będziemy go przyrządzać właśnie w woku, nie należy go gotować a jedynie namoczyć na kilka minut w gorącej wodzie, wtedy nie poskleja się przy smażeniu.
Chiński makaron błyskawiczny / Chinese quick cooking noodles. 500g
Producent: Spring Happiness, Produkcja: Czechy
Zdjęcia pochodzą z naszego bloga, gdzie znajdziecie przepisy z chińskim makaronem pszennym
Makaron instant, który doskonale sprawdza się w potrawach z woka. Jeżeli będziemy go przyrządzać właśnie w woku, nie należy go gotować a jedynie namoczyć na kilka minut w gorącej wodzie, wtedy nie poskleja się przy smażeniu.
Instrukcja przyrządzenia z opakowania:
smażenie: zamocz makaron w ciepłej wodzie na 15-25 minut, potem odsącz i makaron będzie gotowy do smażenia.
gotowanie: dodaj makaron do gotującej się wody i gotuj przez 5-7 minut.
Makaron nie zawiera żadnych sztucznych dodatków w przeciwieństwie do makaronów w zupkach błyskawicznych.
Makaron błyskawiczny to jeden z najpopularniejszych makaronów w kuchni chińskiej. Jego niepowtarzalny smak i właściwości (które pozwalają na użycie tego makaronu praktycznie do każdego rodzaju potraw) sprawiają, iż ma on wielu wielbicieli na całym świecie.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Kraj pochodzenia:...
Makaron ramen różni się od innych rodzajów makaronów, makaron ramen jest wytwarzany z mąki pszennej, wody, soli i popiołu. Woda z popiołu chińskiego pomaga zwiększyć twardość i nadać makaronowi charakterystyczny smak i żółty kolor.
świeży makaron ramen do przygotowania ciekawych potraw japońskich i koreańskich.
Makaron ramen ma różne kształty i długości,...
Makaron bez jajek
Nowa nowoczesna technologia
Chiński wstępnie ugotowany makaron z szybkim przygotowaniem
Pakiet Gastro
15 kg/karton
Makaron bez jajek jest bezsmakowy i jest idealnym podstawowym składnikiem azjatyckich przepisów. Ten makaron bez jajek nadaje się do restauracji, stołówek szkolnych, szpitali, dużych barów z przekąskami. Są naszym najlepiej...
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu
Makaron jest wyjątkowy i odważny z typową kulturą Syczuanu, krainy słynącej z pikantnych potraw. To rustykalne danie z makaronem jest często sprzedawane u ulicznych sprzedawców, dlatego nazywa się „Dang Dang” (w języku chińskim...
Makaron bez jajek
Nowa nowoczesna technologia
Chiński wstępnie ugotowany makaron z szybkim przygotowaniem
Pakiet Gastro
15 kg/karton
Makaron bez jajek jest bezsmakowy i jest idealnym podstawowym składnikiem azjatyckich przepisów. Ten makaron bez jajek nadaje się do restauracji, stołówek szkolnych, szpitali, dużych barów z przekąskami. Są naszym najlepiej...
To jeden z trzech typowych japońskich makaronów (Udon, Soba, Ramen). Makaron Udon jest zrobiony z mąki pszennej, najgęstszego rodzaju makaronu w Japonii (średnica jest tak duża, jak czubek pałeczek), bardzo gładkiego, ciągnącego się, miękkiego, wygodnego na pożywny szybki posiłek. Zwykle podawane z dashi, smażonymi potrawami, jajkami, owocami morza,...
Suszony makaron po chińsku, który jest wytwarzany z najlepszej chińskiej mąki pszennej. Zjedzenie jednego gorącego makaronu pekińskiego jest całkiem przyjemne, smak pszenicy może obudzić twoje pąki.
To jeden z trzech typowych japońskich makaronów (Udon, Soba, Ramen). Makaron Udon jest zrobiony z mąki pszennej, najgęstszego rodzaju makaronu w Japonii (średnica jest tak duża, jak czubek pałeczek), bardzo gładkiego, ciągnącego się, miękkiego, wygodnego na pożywny szybki posiłek. Zwykle podawane z dashi, smażonymi potrawami, jajkami, owocami morza,...
Masa netto: 300g
Skład: mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, sól, regulator kwasowości, woda
Informacja Alergenna:
Produkt może zawierać alergeny: mąka pszenna.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Makaron Soba pochodzi z Chin, jednego popularnego rodzaju tradycyjnego, ręcznie robionego makaronu, z wysokiej jakości rafinowanej mąki pszennej. Od wielu lat rozwija się tak wiele rodzajów suchego makaronu w Chinach, okrągły, kwadratowy, gruby, cienki itp. Łatwy do gotowania, idealny do makaronu do zup, makaronu smażonego na mieszadle, makaronu...
Makaron Udon jest zrobiony z mąki pszennej, najgęstszego rodzaju makaronu w Japonii (średnica jest tak duża, jak czubek pałeczek), bardzo gładkiego, ciągnącego się, miękkiego, wygodnego na pożywny szybki posiłek. Zwykle podawane z dashi, smażonymi potrawami, jajkami, owocami morza, mięsem i warzywami. ... Waga netto: 200g/sztukę. Skład: mąka pszenna,...
Makaron w stylu szanghajskim jest przetwarzany w zupę z makaronem szanghajskim. Ta zupa z makaronem jest często spożywana na śniadanie w Szanghaju, stąd nazwa. Ten makaron, znany również jako makaron Yangchun, słynie z tego, że jest tak cienki i podawany w klarownym bulionie.
Makaron bez jajek
Nowa nowoczesna technologia
Chiński wstępnie ugotowany makaron z szybkim przygotowaniem
Pakiet Gastro
15 kg/karton
Makaron bez jajek jest bezsmakowy i jest idealnym podstawowym składnikiem azjatyckich przepisów. Ten makaron bez jajek nadaje się do restauracji, stołówek szkolnych, szpitali, dużych barów z przekąskami. Są naszym najlepiej...
Makaron instant, który doskonale sprawdza się w potrawach z woka. Jeżeli będziemy go przyrządzać właśnie w woku, nie należy go gotować a jedynie namoczyć na kilka minut w gorącej wodzie, wtedy nie poskleja się przy smażeniu.