- Nowy

Kod produktu: 120123
Marka: Cock Brand
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku. Skład: 100% suszone owoce...
Kod produktu: 521712
Marka: Bamboo Tree
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Kod produktu: 103791
Marka: Royal Dancer
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Kod produktu: 521811
Marka: Chaokoh
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Kod produktu: 631664
Marka: Asia-Foods
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne. Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Olej z pieprzu syczuańskiego – znany również jako olejek z opuncji – to wszechstronny sposób na dodanie autentycznego i intensywnego, mrożącego w języku „szum” do syczuańskich potraw.
Olej rzepakowy/rzepakowy jest nasycony pieprzem syczuańskim, owocem kolczastego popiołu. Posiada cytrusowy aromat i smak, z nutą sosny na podniebieniu. Zamiast chili, pieprz syczuański ma bardziej zimny, odrętwiający efekt z uczuciem mrowienia. Często łączy się go z dużą ilością czerwonego chili, aby uzyskać pełne doznania sensoryczne!
To połączenie paraliżujących właściwości z ognistym ogniem chilli jest znane w kuchni syczuańskiej jako malà i jest prawdopodobnie cechą charakterystyczną kuchni.
oferujemy sprawdzone produkty
Przelew, Przelewy24, Pobranie
InPost Paczkomaty, InPost Kurier, DPD
Olej kłujący (Prickly oil) jest powszechnie używany do robienia dressingów i maczanych sosów do makaronów lub dań z owoców morza. Wymieszaj sos sojowy, olej sezamowy, olej chilli i drobno posiekaną dymkę. Następnie powoli dodaj kilka kropel olejku kłującego. Trochę to długa droga, więc mieszaj i smakuj po każdym dodaniu, aby upewnić się, że nie przebije innych smaków. Wrzuć makaron i zielone warzywa do tego sosu przed podaniem lub wrzuć do miski do maczania z krewetkami.
Olejek z pieprzu syczuańskiego doskonale nadaje się również do eksperymentowania. Spróbuj oszczędnie skropić dania z kurczaka lub owoców morza, a nawet wstrząśnij niewielką ilością w koktajlu, aby poczuć mrowienie w ustach! Dobrymi smakami do tego są cytrusy – zwłaszcza yuzu i pomarańcza – oraz imbir.
Składniki: olej rzepakowy (88%), pieprz syczuański (12%).
Kraj pochodzenia: Chiny
Rozmiar: 210ml
Kod produktu: 100853
Marka: HIEP LONG
Masa netto: 500 g Skład: orzechy ziemne 100% Opis: Idealna przekąsan na spotkania z przyjaciółmi, na wyprawe lub po prostu przed telewizorem. Stosowane również jako składniki wielu dań azjatyckich Sposób przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kod produktu: 211213
Marka: Asia-Foods
Masa netto: 500 g Skład: papryka cała suszona 7-9 cm - Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu Produkt zawiera alergeny: Opis: Suszona papryka chili. Idealna przyprawa do rożnego rodzaju dań, nadająca potrawom wyrazistej ostrości. Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kod produktu: 350434
Marka: Asia-Foods
Masa netto: 1,75 l Skład: ekstrakt sezamowy 100%. Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat. Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu....
Kod produktu: 350724
Marka: SEMPIO
Masa netto: 200 ml Skład: ekstrakt sezamowy 100%. Informacja Alergenna: Produkt zawiera alergeny: sezam Przepisy i zastosowania:zobacz przepisy Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu. *PGIS – Państwowy Graniczny...
Kod produktu: 350514
Marka: NBH
Masa netto: 1,85l Skład: ekstrakt sezamowy 60%, ekstrat sojowy 40% Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat. Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i...
Kod produktu: 350542
Marka: Asia-Foods
Masa netto: 250 ml Skład: ekstrakt sezamowy 100%. Informacja Alergenna: Produkt zawiera alergeny: sezam Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat. Przepisy i zastosowania:zobacz...
Kod produktu: 371253
Marka: Sen Soy
Ocet ryżowy Trung Thanh jest fermentowany z ryżu, produkowany na linii technologii naturalnej fermentacji, która jest pasteryzowana pod wysokim ciśnieniem i w temperaturze 1100C lub również w technologii pasteryzacji wysokociśnieniowej. Dlatego produkty z octu ryżowego TrungThanh zawsze zapewniają jakość higieny i bezpieczeństwa żywności, a jednocześnie...
Kod produktu: 377094
Marka: SEMPIO
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Kod produktu: 350824
Marka: Producent:CHEILJEDANG
Masa netto: 160 ml Skład: ekstrakt sezamowy 100%. Informacja Alergenna: Produkt zawiera alergeny: sezam Przepisy i zastosowania:zobacz przepisy Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu. *PGIS – Państwowy Graniczny...
Kod produktu: 351029
Marka: Gaofuji
Olej z pieprzu syczuańskiego – znany również jako olejek z opuncji – to wszechstronny sposób na dodanie autentycznego i intensywnego, mrożącego w języku „szum” do syczuańskich potraw. Olej rzepakowy/rzepakowy jest nasycony pieprzem syczuańskim, owocem kolczastego popiołu. Posiada cytrusowy aromat i smak, z nutą sosny na podniebieniu. Zamiast chili, pieprz...
Kod produktu: 350271
Marka: NAKYDACO
Masa netto: 250 ml Skład: ekstrakt sezamowy 100%. Informacja Alergenna: Produkt zawiera alergeny: sezam Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat. Przepisy i zastosowania:zobacz...
Kod produktu: 373162
Marka: Gold Plum
Ocet Chinkiang produkowany jest z kleistego ryżu i posiada ciemną barwę, w przeciwieństwie do octu tradycyjnego. Posiada szeroki wachlarz zastosowania głównie w Chinach, gdzie używa się go skrapiania niemalże każdej potrawy. Ma bardzo wyrazisty smak i aromat. Skład: woda 63 %, ryż kleisty 25 %, mąka pszenna 7 %, cukier 2,5 %, sól 2,5 %. Informacja...
Kod produktu: 377054
Marka: SEMPIO
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Kod produktu: 351229
Marka: Gaofuji
Olej z pieprzu syczuańskiego – znany również jako olejek z opuncji – to wszechstronny sposób na dodanie autentycznego i intensywnego, mrożącego w języku „szum” do syczuańskich potraw. Olej rzepakowy/rzepakowy jest nasycony pieprzem syczuańskim, owocem kolczastego popiołu. Posiada cytrusowy aromat i smak, z nutą sosny na podniebieniu. Zamiast chili, pieprz...
Kod produktu: 350432
Marka: LEE KUM KEE
Masa netto: 1,75 l Skład: ekstrakt sezamowy 100%. Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat. Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu....
Kod produktu: 375036
Marka: CAP
Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki, zupy miso Skład: ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, alkohol 13.6%. Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym...
Kod produktu: 373362
Marka: Koonchun
Masa netto: 600 ml Skład: woda, fermentowany ryż. Informacja Alergenna: Produkt może zawierać alergeny: Opis: Ocet czerwony służy głównie jako marynata różnego rodzaju mięs. Używa się go również jako dodatek do sałatek, sosów, Właściwości : Przepisy i zastosowanie: Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu....
Kod produktu: 377064
Marka: SEMPIO
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Olej z pieprzu syczuańskiego – znany również jako olejek z opuncji – to wszechstronny sposób na dodanie autentycznego i intensywnego, mrożącego w języku „szum” do syczuańskich potraw.
Olej rzepakowy/rzepakowy jest nasycony pieprzem syczuańskim, owocem kolczastego popiołu. Posiada cytrusowy aromat i smak, z nutą sosny na podniebieniu. Zamiast chili, pieprz syczuański ma bardziej zimny, odrętwiający efekt z uczuciem mrowienia. Często łączy się go z dużą ilością czerwonego chili, aby uzyskać pełne doznania sensoryczne!
To połączenie paraliżujących właściwości z ognistym ogniem chilli jest znane w kuchni syczuańskiej jako malà i jest prawdopodobnie cechą charakterystyczną kuchni.