Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ocet Chinkiang produkowany jest z kleistego ryżu i posiada ciemną barwę, w przeciwieństwie do octu tradycyjnego. Posiada szeroki wachlarz zastosowania głównie w Chinach, gdzie używa się go skrapiania niemalże każdej potrawy. Ma bardzo wyrazisty smak i aromat.
Ocet Chinkiang produkowany jest z kleistego ryżu i posiada ciemną barwę, w przeciwieństwie do octu tradycyjnego. Posiada szeroki wachlarz zastosowania głównie w Chinach, gdzie używa się go skrapiania niemalże każdej potrawy. Ma bardzo wyrazisty smak i aromat.
Olej z pieprzu syczuańskiego – znany również jako olejek z opuncji – to wszechstronny sposób na dodanie autentycznego i intensywnego, mrożącego w języku „szum” do syczuańskich potraw.
Olej rzepakowy/rzepakowy jest nasycony pieprzem syczuańskim, owocem kolczastego popiołu. Posiada cytrusowy aromat i smak, z nutą sosny na podniebieniu. Zamiast chili, pieprz...
Olej z pieprzu syczuańskiego – znany również jako olejek z opuncji – to wszechstronny sposób na dodanie autentycznego i intensywnego, mrożącego w języku „szum” do syczuańskich potraw.
Olej rzepakowy/rzepakowy jest nasycony pieprzem syczuańskim, owocem kolczastego popiołu. Posiada cytrusowy aromat i smak, z nutą sosny na podniebieniu. Zamiast chili, pieprz...
Masa netto: 200 ml
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Informacja Alergenna:
Produkt zawiera alergeny: sezam
Przepisy i zastosowania:zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Masa netto: 1,75 l
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu....
Masa netto: 250 ml
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Informacja Alergenna:
Produkt zawiera alergeny: sezam
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Przepisy i zastosowania:zobacz...
Ocet ryżowy Dam bong ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do gotowania zupy.
Skład: woda, ryż
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Masa netto: 600 ml
Skład: woda, fermentowany ryż.
Informacja Alergenna:
Produkt może zawierać alergeny:
Opis: Ocet czerwony służy głównie jako marynata różnego rodzaju mięs. Używa się go również jako dodatek do sałatek, sosów,
Właściwości :
Przepisy i zastosowanie:
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu....
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki, zupy miso
Skład: ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, alkohol 13.6%.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym...
Masa netto: 160 ml
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Informacja Alergenna:
Produkt zawiera alergeny: sezam
Przepisy i zastosowania:zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Idealnie dobrana mieszanka smaków. To kluczowy element w przygotowaniu sushi, zaraz po ryżu. Może być również używany do przyprawiania sałatek, zup czy sajgonek.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych wzmacniaczy smaku.
Masa netto: 250 ml
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Informacja Alergenna:
Produkt zawiera alergeny: sezam
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Przepisy i zastosowania:zobacz...
Masa netto: 1,85l
Skład: ekstrakt sezamowy 60%, ekstrat sojowy 40%
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i...
Ocet ryżowy Trung Thanh jest fermentowany z ryżu, produkowany na linii technologii naturalnej fermentacji, która jest pasteryzowana pod wysokim ciśnieniem i w temperaturze 1100C lub również w technologii pasteryzacji wysokociśnieniowej. Dlatego produkty z octu ryżowego TrungThanh zawsze zapewniają jakość higieny i bezpieczeństwa żywności, a jednocześnie...
Ocet Chinkiang produkowany jest z kleistego ryżu i posiada ciemną barwę, w przeciwieństwie do octu tradycyjnego. Posiada szeroki wachlarz zastosowania głównie w Chinach, gdzie używa się go skrapiania niemalże każdej potrawy. Ma bardzo wyrazisty smak i aromat.