100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Tom Ka to curry w stylu tajskim, zwykle przygotowywane z kurczakiem i grzybami. Ta urocza zupa kremowa zharmonizowana smakiem mleka kokosowego, korzenia galangalu, liści limonki kaffir i serca trawy cytrynowej. Słowo „tom” w nazwie zupy oznacza „gotować”, a „ka” odnosi się do korzenia Galangal.
Pasta Tom Ka marki LOBO wykonana jest ze świeżych składników...
Singapurska pasty Laksa (łagodna przyprawa) 60g firmy Asian Home Gourmet
Lokalny klasyk, ten „jedno danie” łączy w sobie przyprawy chińskie, malajskie i indyjskie, tworząc pełnowartościowy makaron kokosowy z curry
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Pierwotnie wermiszel Bun Rieu był po prostu bulionu ugotowanym z sosem krabowym i podawanym z warzywami i pastą krewetkową. Następnie dodaj trochę octu, aby uzyskać eteryczny i lekko kwaśny smak. Do tej pory Bun rieu rozwinęło się z dania rustykalnego w danie z wieloma odmianami, wymaga technik gotowania, wymaga wykwalifikowanego szefa kuchni i cierpliwie...
13 Przypraw w proszku Wang Shou Yi Trzynaście przypraw w proszku Mieszanka 45g Wielosmakowa naturalna przyprawa
Uwaga: data wydrukowana na produktach to wszystkie daty produkcji
Okres ważności 24 miesiące
Idealnie dobrana mieszanka smaków. To kluczowy element w przygotowaniu sushi, zaraz po ryżu. Może być również używany do przyprawiania sałatek, zup czy sajgonek.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych wzmacniaczy smaku.
Bulion Bao Long w kostkach jako gotowa przyprawa do tradycyjnych wietnamskich potraw: gulaszu, zup
Ta baza do zupy ułatwia i przyspiesza gotowanie, aby przygotować pyszny tom yam, do zupy, gorącego garnka lub zupy z makaronem. Smak pikantno-cytrusowy. Ta przyprawa do zupy skróci czas gotowania na rosół, zachowując jednocześnie aromat i pyszne smaki,...
Jedną z najpopularniejszych potraw tajskich jest Pad Thai – makaron ryżowy smażony lub gotowany na parze z różnymi warzywami, orzechami, owocami morza itp. Istnieje wiele wariacji tego dania. Ale jego główną cechą jest doskonały pikantny smak, łączący najbardziej nie do pomyślenia smaki i bardzo smaczny wygląd.
Pieczona Kaczka to chińska specjalność popularna nie tylko w Azji. W połączeniu z mieszanką przypraw do pieczonej kaczki Lobo możesz marynować mięso kaczki z sosem sojowym i miodem. Mięso stanie się bardzo delikatne i smaczne. Twoje danie z kaczki jest pysznie przyprawione i można je podawać ze słodkimi sosami owocowymi (pomarańczowy i imbirowy) oraz...
Bardzo pyszny, aromatyczny i niezwykle wyjątkowy sos tofu chińskiej marki Wang Zhi He. Sfermentowany sos z twarogu fasoli jest dostępny w butelkach o pojemności 340 g, który jest wytwarzany metodą konserwacji z użyciem wina i czerwonego ryżu. Ta intensywna fermentacja sprawia, że sos z twarogu fasolowego jest niezwykle bogaty i aromatyczny, o...
Rosół Bao Long jako gotowa przyprawa do tradycyjnych wietnamskich potraw: gulaszu, zup
Dania Kho Tieu (wietnamska duszona wieprzowina z pieprzem, wietnamska duszona ryba z pieprzem) to znane Wietnamczykom rustykalne danie, sposób na zrobienie wieprzowiny duszonej papryki jest niezwykle prosty, łatwy do wykonania, nie wymaga czasu na wyrafinowane...
Tradycyjny, koreański, aromatyczny przyprawa o smaku wołowy. Dashidy (dashi) używa się do przyprawiania zup, ryb, warzyw i do przygotowywania marynat. Stanowi ona podstawę dla setek potraw, np.: japońskiego hot pot'a, czy po prostu jako naturalny "ulepszacz" smaku.
Opakowanie: 1kg/opk - 10opk/krt
Kraj pochodzenia: KOREA POŁUDNIOWA
Marka: CJ
Zupa Pho pochodzi z Wietnamu, gdzie jest najpopularniejszym daniem narodowym. Jest to rodzaj rosołu z makaronem ryżowym i dodatkami.
Tradycyjnie przyrządza się dwa rodzaje Pho: z wołowiną i z mięsem kurczaka. Tradycyjny, gotowany przez wiele godzin bulion można z powodzeniem zastąpić aromatyczną bazą do zupy Pho Sen Soy.
Bez glutaminianu sodu i innych...
PAPRYKA DO KIMCHI GOCHUGARU SEMPIO 1kg
Opis:Papryka jest cenioną przyprawą kuchni całego świata. Ma aromatyczny zapach oraz smak: ostry i piekący lub słodki i łagodny- w zależności od jej gatunku. Jest używana do każdego rodzaju potraw. Mielona papryka chili wykorzystywana jest również do innych koreańskich potraw, które wymagają bardzo ostrego smaku np....
Masa netto: 500 g
Skład: anyż, cynamon, goździk, owoce kopru włoskiego, pieprz biały
Opis: Chińska przyprawa 5 smaków jest popularną mieszanką przypraw, mająca w założeniu odpowiadać pięciu podstawowym smakom: kwaśnemu, gorzkiemu, ostremu, słonemu i słodkiemu. Mieszanka ta jest wysoce aromatyczna o wyrafinowanym zapachu i smaku. Stosowana jest do...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.