100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Te łyżki do degustacji są idealne do zup, płatków śniadaniowych, dipów, przypraw, chili i niektórych małych produktów spożywczych. Te łyżki są wykonane z porcelany kostnej, rodzaju najwyższej jakości bezołowiowej i nietoksycznej ceramiki, odpornej na wióry, bardziej wytrzymałej niż kamionka
Pieczona Kaczka to chińska specjalność popularna nie tylko w Azji. W połączeniu z mieszanką przypraw do pieczonej kaczki Lobo możesz marynować mięso kaczki z sosem sojowym i miodem. Mięso stanie się bardzo delikatne i smaczne. Twoje danie z kaczki jest pysznie przyprawione i można je podawać ze słodkimi sosami owocowymi (pomarańczowy i imbirowy) oraz...
Jedną z najpopularniejszych potraw tajskich jest Pad Thai – makaron ryżowy smażony lub gotowany na parze z różnymi warzywami, orzechami, owocami morza itp. Istnieje wiele wariacji tego dania. Ale jego główną cechą jest doskonały pikantny smak, łączący najbardziej nie do pomyślenia smaki i bardzo smaczny wygląd.
Tom Ka to curry w stylu tajskim, zwykle przygotowywane z kurczakiem i grzybami. Ta urocza zupa kremowa zharmonizowana smakiem mleka kokosowego, korzenia galangalu, liści limonki kaffir i serca trawy cytrynowej. Słowo „tom” w nazwie zupy oznacza „gotować”, a „ka” odnosi się do korzenia Galangal.
Pasta Tom Ka marki LOBO wykonana jest ze świeżych składników...
Ha Noi Beef Pho to słynna wietnamska specjalność, która śmiało prezentuje stołeczne tradycje. Rustykalny smak, który pochodzi ze starej receptury Pho ze słodyczą duszonych kości i atrakcyjnym mieszanym zapachem charakterystycznych przypraw, takich jak cynamon, anyż, imbir, kardamon,... teraz może być z łatwością wykonywany przez mamy, a nawet młode...
Tom Yum Sen Soy to baza do klasycznej słodko-kwaśnej zupy niezwykle popularnej w Tajlandii. Zupę Tom Yum przyrządza się z krewetkami lub kurczakiem. Aby otrzymać aromatyczną zupę, do bazy wystarczy dodać wybrane składniki.
Bez glutaminianu sodu i innych polepszaczy smaku.
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Baza do zup z suszonych płatków młodego tuńczyka katsuo.
Składnik tysięcy japońskich dań, świetny sposób na uzyskanie niepowtarzalnego smaku.
Podstawa kuchni japońskiej do przyrządzenia zupy miso, zup z makaronami japońskimi, bulionów, gorących kociołków.
Dashi to niezmiernie istotny smak kuchni japońskiej.
Produkt oryginalny - zawiera dwa opakowania po...
Masa netto: 500 g
Skład: anyż, cynamon, goździk, owoce kopru włoskiego, pieprz biały
Opis: Chińska przyprawa 5 smaków jest popularną mieszanką przypraw, mająca w założeniu odpowiadać pięciu podstawowym smakom: kwaśnemu, gorzkiemu, ostremu, słonemu i słodkiemu. Mieszanka ta jest wysoce aromatyczna o wyrafinowanym zapachu i smaku. Stosowana jest do...
Masa netto: 160g
Skład: mięso z krewetek, cebula, olej sojowy, czosnek, sól, woda, cukier, pomidor, sos sojowy, papryka, mąka kukurydziana, barwnik.
Opis: Wywar z krewetek służący głównie jako baza do wszelkiego rodzaju zup z dodatkiem owoców morza oraz sosów. Szybki i łatwy w przygotowaniu. Nadaje potrawom niezwykłego, egzotycznego smaku i aromatu....
13 Przypraw w proszku Wang Shou Yi Trzynaście przypraw w proszku Mieszanka 45g Wielosmakowa naturalna przyprawa
Uwaga: data wydrukowana na produktach to wszystkie daty produkcji
Okres ważności 24 miesiące
Zestaw 3 naturalnych, suszonych przypraw orientalnych, składajacy się z lasek cynamonu, gwiazdek anyżu i nasion kardamonu. Można wykorzystywać go osobno, ale w pakiecie idealnie nadaje się do przygotowywania wietnamskiego specjału - zupy Pho.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu.
Kimchi to sfermentowane koreańskie warzywa, które przechodzą proces produkcji kwasu mlekowego. Dosłowne tłumaczenie to „zatopione warzywo”. Tradycyjnie warzywa są marynowane, aby zapewnić wystarczającą ilość witamin na zimę. Wielu Koreańczyków uważa, że oprócz ryżu i zupy, żaden posiłek nie jest kompletny bez kimchi. Składniki Lobo Kimchi Spice Mix takie...
Nam to jedna z najstarszych technologii fermentacji mięsa z Tajlandii. W celu przygotowania nam, mieloną wieprzowinę ze skórką miesza się z papryczkami chilli i mieszanką przypraw Lobo Nam w proszku. Mieszanka zawijana jest w liście bananowca lub w plastikowe torebki w postaci kiełbasek. W ciągu 24 godzin Twoje imię jest gotowe i może być podawane jako...
Pierwotnie wermiszel Bun Rieu był po prostu bulionu ugotowanym z sosem krabowym i podawanym z warzywami i pastą krewetkową. Następnie dodaj trochę octu, aby uzyskać eteryczny i lekko kwaśny smak. Do tej pory Bun rieu rozwinęło się z dania rustykalnego w danie z wieloma odmianami, wymaga technik gotowania, wymaga wykwalifikowanego szefa kuchni i cierpliwie...
Chińska czerwona wieprzowina grillowana lub „char sui” jest bardzo popularna w Chinach i można ją teraz łatwo przygotować w domu. Wystarczy wymieszać mieszankę z wodą i użyć jako marynaty do mięsa. Spróbuj swojego smacznego char sui w autentycznym daniu chop suey z makaronem i innymi mięsami.