100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Baza z zupy tamaryndowej ma cudownie kwaśny smak zaczerpnięty ze świeżej i dobrze dobranej tamaryndowca. Każda tamarynda została starannie i starannie wybrana z drzewa, aby zapewnić smak, który zna i kocha Twoja rodzina! Przyprawa Por Kwan do Bazy Zupy Tamaryndowej to dobry sposób na rozpoczęcie dnia. Jest szybki i łatwy w przygotowaniu; wystarczy dodać...
Ta pasta sezamowa jest zrobiony wyłącznie z sezamu bez dodatku cukru ani innych składników, co daje autentyczny smak sezamu. Ten produkt jest jednym z ważnych składników wielu dań kuchni chińskiej i wielu innych potraw azjatyckich, takich jak kuchni tajskie i wietnamskie.
Sos sojowy z Korei Południowej, naturalny składniki i bez konserwantów. Świetnie nadaje się do sałatek i dań stir-fry.
Opakowanie: 275ml
Kraj pochodzenie: Korea Południowa
Marka: Sempio
Data ważności: 23/8/2022
Sos Yondu Light Sempio :
Pyszne
Wydobyć prawdziwy smak potraw
Wzmacnia smak każdego składnika, równoważąc jednocześnie ogólny smak....
Sos Char Siu. Chiński sos barbecue do grillowania mięsa.
Skład: cukier, woda, sól, czosnek, fermentowana pasta sojowa, miód, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), syrop słodowy (ryż, słód jęczmienny), skrobia kukurydziana.
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Produkt zawiera alergeny: soja, pszenica
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i...
Ten owocowy sos świetnie nadaje się jako dip do pieczonej kaczki i przekąsek. Można go również używać jako glazury do pieczeni, sosu do potraw smażonych na patelni, dressingu do sałatek, a nawet jako składnik deserów!
Nie zawiera glutaminian sodu
Bez dodatku barwników
Bez dodatku polepszaczy smaku
Odpowiedni dla wegetarian i wegan
Sos Sukiyaki to starannie skomponowany dodatek do duszonych i duszonych potraw o koncentrycznej konsystencji,
Sukiyaki to nazwa gorącego garnka. Ten rodzaj gorącego garnka będzie serwowany z wyjątkowymi japońskimi przyprawami, takimi jak Mirin, sos sojowy, cukier, cienka wołowina, chryzantema, pieczarki, cebula, tofu i shirataki.
Przechowywanie: Po...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Flying Goose to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Pierwotnie wermiszel Bun Rieu był po prostu bulionu ugotowanym z sosem krabowym i podawanym z warzywami i pastą krewetkową. Następnie dodaj trochę octu, aby uzyskać eteryczny i lekko kwaśny smak. Do tej pory Bun rieu rozwinęło się z dania rustykalnego w danie z wieloma odmianami, wymaga technik gotowania, wymaga wykwalifikowanego szefa kuchni i cierpliwie...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu,...
Jednostka Miary: BUTELKA
Skład: Woda z kokosa
Opis: sos karmelowo kokosowy
This is a special preparation, made from the main ingredient -coconut water. When seasoning, just add ¼ teaspoon of coconut-colored water for 1 kg of meat or fish. Thanks to the coconut water, the dish will have a beautiful brown color and an unforgettable flavor.
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Rosół Bao Long jako gotowa przyprawa do tradycyjnych wietnamskich potraw: gulaszu, zup
Dania Kho Tieu (wietnamska duszona wieprzowina z pieprzem, wietnamska duszona ryba z pieprzem) to znane Wietnamczykom rustykalne danie, sposób na zrobienie wieprzowiny duszonej papryki jest niezwykle prosty, łatwy do wykonania, nie wymaga czasu na wyrafinowane...
Tajski, pikantny sos z mango i owocem tamaryndowca. Słodycz mango, kwasowość tamaryndu i ostrość chilli sparawia, że smak potraw z dodatkiem tego sosu jest wyjątkowa. Idealny jako dip i marynata do warzyw, owoców morza i mięs.
Informacja Alergenna:
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym...
Ten słodko- kwaśny sos produkowany jest w Tajlandii na bazie słodkich śliwek z dodatkiem m.in. cukru, octu, imbiru. Cechuje się gęstą konsystencją i jasnobrązową barwą oraz posiada unikalny owocowy smak i aromat. Używany głównie w kuchni chińskiej do potraw smażonych na głębokim tłuszczu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.