100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Te łyżki do degustacji są idealne do zup, płatków śniadaniowych, dipów, przypraw, chili i niektórych małych produktów spożywczych. Te łyżki są wykonane z porcelany kostnej, rodzaju najwyższej jakości bezołowiowej i nietoksycznej ceramiki, odpornej na wióry, bardziej wytrzymałej niż kamionka
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza.
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza. Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Tradycyjny chiński makaron ryżowy do zup, smażenia i sałatek
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron z manioku produkowany jest z mąki maniokowej. Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.
Oh! Ricey jest bez GMO, bez cholesterolu, 0g tłuszczów trans, z których wszystkie są bardzo aktualnymi trendami w zdrowej żywności. Można go również odpowiednio ugotować w zaledwie 3 minuty, używając tylko gorącej wody. Jesteśmy w stanie zapewnić konsumentom eksplorację żywności i ekscytację, do której dążysz… a wykonanie jest proste!
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron ryżowy w formie nitek. Używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso. Podstawa wietnamskiej potrawy Bun.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny...
Makaron jest bardzo smaczny, jest miękki i łatwy do pogryzienia bez zgniatania. Po ugotowaniu z bulionem poczujesz połysk i słodycz makaronu, ponieważ jest zrobiony z pysznych składników ryżowych. Mi Chu jest surowcem do przetwarzania wielu różnych pysznych dań, takich jak: miska makaronu wieprzowego, makaron wołowy smażony, a zwłaszcza nadaje się do dań...
Składniki: mąka ryżowa 87%, woda.
Opis: Makaron ryżowy używany w prawie wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu i jest lekkostrawny. Bardzo dobre do zup, możemy również smażyć z dodatkami takimi jak warzywa czy mięso.
Tradycyjny chiński makaron z brązowego ryżu.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu brązowego 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami (np.zupa Pho i Pad Thai), takie jak warzywa czy mięso.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Bánh hỏi to wietnamskie danie składające się z ryżowego makaronu utkanego w misterne wiązki i często zwieńczonego posiekaną szalotką lub czosnkiem smażonym na oleju, podawane z bezpłatnym daniem mięsnym. Nitki makaronu są zwykle tak cienkie jak wykałaczka; konsystencja jest wystarczająco jędrna, aby makaron się nie rozpadał, ale nie jest wcale lepki, aby...
Makaron HU TIEU był pierwotnie wytwarzany z mąki ryżowej, a jego oryginał został przywieziony do Wietnamu przez chińskich imigrantów i wygnańców. Oryginalna chińska zupa z makaronem, która istnieje do dziś, to miękki HU TIEU
Chiński miękki makaron HU TIEU jest podobny do makaronu PHO, ale jest bardziej miękki, przejrzysty, kruchy i większy niż makaron....
Makaron ryżowy jest używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Tajski marki FARMER jest najlepszy do pad thai.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Tradycyjny makaron ryżowy z Hai Phong, portu morskiego w Wietnamie. Chociaż nazywany makaronem z czerwonego ryżu, ten rodzaj makaronu ma w rzeczywistości ciemnobrązowy kolor. Makaron jest powlekany ze starannie wyselekcjonowanego ryżu, błonnik jest cienki, miękki i ciągnący, ma chrupiący i wyrazisty smak, nie jest papkowaty, kruchy, grudkowaty lub zbyt gruby. W rzeczywistości dania, które można przetwarzać przy użyciu makaronu z czerwonego ryżu, są bardziej zróżnicowane niż te z makaronu PHO. Szczególną cechą makaronu z czerwonego ryżu jest to, że ten rodzaj makaronu ryżowego doskonale nadaje się do przetwarzania potraw ze składnikami owoców morza, prawdopodobnie dlatego, że wyjątkowy smak makaronu z czerwonego ryżu zmniejsza typowy rybi zapach owoców morza.