100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Skład: Groszek , zielona fasola mung ,skrobia kukurydziana, woda
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywacza w 100 g: Energia 1380kcal, Węglowodany-85.3g w tym cukier 0,1gm tłuszcz-0,2g w tym tłuszcze nasycone-mniej niż 1g, Białko 0,4g, Sód 16mg
Wartość energetyczna: 180 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym nasycony łyszcz: 0 g
Sodium: 10 mg
Węglowodany: 43 g
w tym cukier: 0 g
Białko: 0,2 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Masa netto: 100 g
Skład: groszek 60%, zielona fasola 26%, woda 14%
Produkt zawiera alergeny:
Opis: Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki....
Makaron sojowy jest powszechnie stosowanym makaronem w kuchni azjatyckiej. Doskonale nadaje się do zup, smażenia z mięsem i warzywami. Makaron sojowy jest powszechnym składnikiem farszu w tradycyjnym wietnamskim daniu zwanym sajgonki. * PGIS - Państwowa Graniczna Inspekcja Sanitarna Więcej informacji o tym tekście źródłowymTekst źródłowy wymagany do...
Glass Noodles ma lekko ciągnącą i śliską konsystencję. Pochłania smak sosów lub sosów, dzięki czemu idealnie nadaje się do mieszania frytek, zup lub sałatek
Masa netto: 250 g
Skład: Mąka ararutowa, woda
Opis: Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.
Przepisy i zastosowania: Przed przyrządzeniem należy namoczyć makaron...
Glass Noodles ma lekko ciągnącą i śliską konsystencję. Pochłania smak sosów lub sosów, dzięki czemu idealnie nadaje się do mieszania frytek, zup lub sałatek
Makaron z batatów należy do specjałów kuchni koreańskiej. Właściwie spreparowany jest wyjątkowo sprężysty i delikatnie ciągnący. Delikatnie słodkawy, idealnie nadaje sie do dań typu stir-fried, zup oraz sałatek makaronowych. Idealny substytut makaronu pszennego dla osób unikających glutenu. W dodatku jest mniej kaloryczny.
Certyfikat PGIS* dla towarów...
Makaron Zong Moc to rodzaj wermiszelu wykonanego z czystego galangalu, który nie używa wybielacza do wybielania, dzięki czemu ma nieprzezroczysty szary kolor. Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym.
Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek...
Makaron z batatów należy do specjałów kuchni koreańskiej. Właściwie spreparowany jest wyjątkowo sprężysty i delikatnie ciągnący. Delikatnie słodkawy, idealnie nadaje sie do dań typu stir-fried, zup oraz sałatek makaronowych. Idealny substytut makaronu pszennego dla osób unikających glutenu. W dodatku jest mniej kaloryczny.
Certyfikat PGIS* dla towarów...
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Skład: Groszek , zielona fasola mung ,skrobia kukurydziana, woda
Sposób przechowywania: Produkt należy...
Skład: mąka z maranty, woda
Opis: Często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.
Przepisy i zastosowania: Przed przyrządzeniem należy namoczyć makaron w gorącej wodzie...
Makaron Sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron Sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.