100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Gotowa mieszanka do przygotowywania warzyw i owoców morza w tempurze, czyli lekkiej i pikantnej panierce. Najlepszy smak uzyskuje się używając do smażenia oleju sezamowego.
Skład: Mąka pszenna, skrobia pszenna, sól, cukier, skrobia z tapioki, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia, ostre papryczki w proszku, pieprz czarny, czosnek w proszku, imbir w proszku, olejek z owocu muszkatałowca, olejek z gałki muszkatołowej, stabilizator: E412
Gotowa mieszanka do przygotowywania warzyw i owoców morza w tempurze, czyli lekkiej i pikantnej panierce. Najlepszy smak uzyskuje się używając do smażenia oleju sezamowego.
Skład: Mąka pszenna, skrobia pszenna, sól, cukier, skrobia z tapioki, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia, ostre papryczki w proszku, pieprz czarny, czosnek w proszku, imbir w proszku, olejek z owocu muszkatałowca, olejek z gałki muszkatołowej, stabilizator: E412
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Informacja Alergenna:
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu. Produkt ma dodatkowy strunowy zamek, który pozwala nam szczelnie zamknąć torebkę po użyciu.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 345 kcal
Białko: 7 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 4 g
Tłuszcz: 0,6 g
w tym tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Błonnik: 0 g
Sól: 960 mg
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Sempio Sos Sojowy Jin S 15L
Sos sojowy Sempio od 1966 roku prezentuje sos sojowy o głębokim i bogatym smaku.
Smakuje pikantnie i ma charakterystyczny smak umami, odpowiedni do potraw z dużą ilością słonego sosu sojowego, takich jak pikle, które mają całkowitą zawartość azotu co najmniej 1,0%.
Znajdź solony sos sojowy, który dodaje smaku potrawom o...
Sos sojowy Kikkoman - 20L
Opis: Sos sojowy Kikkoman jest znany i używany od wieków w Japonii jako dodatek do potraw. Sos sojowy Kikkoman jest jak dobre wino naturalnie warzony i fermentowany. Ta rudobrązowa aromatyczna przyprawa może być stosowana do gotowania, a także dodawana do już gotowych dań. Świetnie się komponuje z sushi, owocami morza, mięsem i...
Marka: Asia-foods
Kraj pochodzenia: Wietnam
Opis: Importowane z Wietnamu, krewetki Asia-foods od wielu lat mają silną pozycję na polskim rynku Azja Horeca dzięki dobrej jakości.
Krewetki to morskie skorupiaki słodkowodne. Mają bardzo smaczne mięso i są jednymi z najpopularniejszych owoców morza. Mają szerokie zastosowanie - pieczone, grillowane,...
Skład: ryż, ryż kleisty, cukier, ekstrakt drożdżowy, woda.
Opis: Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do...
Ryż Akitakomachi jeden z najbardziej popularnych, wysokogatunkowych i cenionych gatunków ryżu do sushi. Odpowiednio przygotowany posiada idealną lepkość, jednoczesnie zachowująć jędrność i puszystość. Jego zapach jest wyjątkowo przyjemny. Ze względu na długość wegetacji, jego zbiory odywają się jedynie raz do roku.
Certyfikat PGIS* dla towarów...
Jednostka Miary: KARTON
Skład: Ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, , alkohol jadalny 13.6%.
Opis: Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki.
Skład: ryż kleisty 36%,...
Masa netto: 1,89 l
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu....
- Ciesz się zdrowymi, modnymi przekąskami z wodorostów premium.
- Dzięki opatentowanej technologii i autorskiej recepturze CJ, uratowaliśmy zarówno pyszny smak koreańskich tradycyjnych słodyczy, jak i chrupiący brązowy ryż.
- Pieczone w piekarniku bez smażenia.
- Ciesz się różnymi oryginalnymi smakami grilla, pikantnym smakiem i pikantnym smakiem...
Sos sojowy Kikkoman - 20L
Opis: Sos sojowy Kikkoman jest znany i używany od wieków w Japonii jako dodatek do potraw. Sos sojowy Kikkoman jest jak dobre wino naturalnie warzony i fermentowany. Ta rudobrązowa aromatyczna przyprawa może być stosowana do gotowania, a także dodawana do już gotowych dań. Świetnie się komponuje z sushi, owocami morza, mięsem i...
Opis: Plastry imbiru w słodkawej zalewie octowej służą do oczyszczenia kubków smakowych w trakcie spożywania różnych rodzajów sushi, a jego antybakteryjne i wspomagające trawienie właściwości pozwalają na bezpieczne jedzenie surowej ryby.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przesupać do pojemnika z wieczkiem...
Gotowa mieszanka do przygotowywania warzyw i owoców morza w tempurze, czyli lekkiej i pikantnej panierce. Najlepszy smak uzyskuje się używając do smażenia oleju sezamowego.
Skład: Mąka pszenna, skrobia pszenna, sól, cukier, skrobia z tapioki, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia, ostre papryczki w proszku, pieprz czarny, czosnek w proszku, imbir w proszku, olejek z owocu muszkatałowca, olejek z gałki muszkatołowej, stabilizator: E412