100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Te łyżki do degustacji są idealne do zup, płatków śniadaniowych, dipów, przypraw, chili i niektórych małych produktów spożywczych. Te łyżki są wykonane z porcelany kostnej, rodzaju najwyższej jakości bezołowiowej i nietoksycznej ceramiki, odpornej na wióry, bardziej wytrzymałej niż kamionka
Ostry sos tajski wykonany z zielonej papryki chilli. Bardzo pasuje do owoców morza.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Ostry sos tajski wykonany z zielonej papryki chilli. Bardzo pasuje do owoców morza.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Sos Thai Chili Mango – Sen Soy – autentyczny, tajski, gęsty, słodki sos na bazie naturalnych składników: chilli i mango.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak krewetki czy warzywa w tempurze, jak również do bardziej tradycyjnych potraw takich jak żeberka, kotlety czy nawet parówki. Sos Chilli Mango Sen Soy...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego...
Super ostry, tajski sos chilli, idealnie gęsty, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek. Ta wersja nie zawiera, w przeciwieństwie do pierwowzoru, czosnku. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Nawet niewielki jego dodatek potrafi...
Sos na bazie chilli. Wariacje różnią się ilością papryczek i poszczególnymi składnikami. Najbardziej popularny w Polsce jest oelek – jasny, rzadki i ostry. Może być podstawą do tworzenia innych sambali lub jako składnik kuchni.
Skład: chilli, sól, kwas cytrynowy, konserwant: E211
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt...
350gSos chili Cock (350g) to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny.
Sos Laoganma chili zdecydowanie dodaje smaku potrawom. Pasuje dosłownie do wszystkiego, ramenu, klusek, klusek, dań z ryżu i wielu innych. Lao Gann Ma robi najbardziej wyrafinowany, pyszny ostry sos, jakiego kiedykolwiek próbowaliśmy. Poważnie, nie daj się zwieść twardo wyglądającej kobiecie na słoiku. Chili, czosnek, cebula, soja i sfermentowane orzeszki...
Masa netto: 250 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Hau Sanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i zastosowanie:...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Gotowy słodki sos chilli do kurczaka, z powodzeniem może być równiez użyty do warzyw czy tofu. Ma zastosowanie jako sos do przekąsek lub przyprawa do potraw.
Skład: woda, cukier, chilli, czosnek, sól
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Sos chili firmy Golden Lotus to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Skład: cukier, woda, ocet, papryka czerwona, czosnek, sól, mąka, konserwant sorbinian potasu (E202)
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu. Po otwarciu szczelnie przechowywać w...
Sos chili Wendjoe Sambal Oelek.
Składniki: Zmielona Świeża Papryka Chili, Sól, Woda, Regulator Zdrowotności.
Dla miłośników pikantnych smaków Sambal Oelek to najsłynniejsza w Indonezji i Malezji smakowa bardzo pikantna pasta chili do przyrządzania potraw azjatyckich lub jako dodatek do różnego rodzaju mięs i warzyw. Oelek to mielenie papryczek chili...
Sriracha to tradycyjny sos chili z portowego miasta Si Racha we wschodniej Tajlandii, znany ze swojej ostrości. Sos Sriracha był pierwotnie serwowany w lokalnych restauracjach serwujących owoce morza, a obecnie jest niezbędnym elementem kuchni azjatyckiej. Super ostry sos Sriracha składający się w 75% z chilli jest szczególnie popularny wśród miłośników...
Sos chili Sriracha – autentyczny, tajski, ostry sos chili na bazie naturalnych składników.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak zupy Tom Yum czy krewetek i warzyw w tempurze, jak również do tradycyjnych polskich potraw takich jak bigos, zrazy czy nawet pyzy. Znakomicie sprawdzi się jako przyprawa do ryb,...
Ostry sos tajski wykonany z zielonej papryki chilli. Bardzo pasuje do owoców morza.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.