100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Te łyżki do degustacji są idealne do zup, płatków śniadaniowych, dipów, przypraw, chili i niektórych małych produktów spożywczych. Te łyżki są wykonane z porcelany kostnej, rodzaju najwyższej jakości bezołowiowej i nietoksycznej ceramiki, odpornej na wióry, bardziej wytrzymałej niż kamionka
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz charakterystyczną, ciemną barwę. Sos ten ma szerokie zastosowanie w kuchni japońskiej. Idealny jako marynata do pieczonych mięs i warzyw, ryb oraz wszystkich potraw smażonych i grillowanych.
Sposób przechowywania: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Informacja Alergenna:
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz charakterystyczną, ciemną barwę. Sos ten ma szerokie zastosowanie w kuchni japońskiej. Idealny jako marynata do pieczonych mięs i warzyw, ryb oraz wszystkich potraw smażonych i grillowanych.
Przepisy i zastosowanie:
Sposób przechowywania: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki.
Skład: ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, alkohol 13.6%.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym...
Masa netto: 200g
Skład: 100% cukier palmowy
Opis: Cukier palmowy produkowany jest z palmy Palmyra, palmy daktylowej, kokosowej, a nawet sago. Jest on powszechnie stosowany w krajach Azji Południowej i Wschodniej jako środek leczniczy i substancja słodząca. Jest znacznie zdrowszy od klasycznego cukru białego. Charakteryzuje się przyjemnym smakiem i...
Cukier palmowy produkowany jest z palmy Palmyra, palmy daktylowej, kokosowej, a nawet sago. Jest on powszechnie stosowany w krajach Azji Południowej i Wschodniej jako środek leczniczy i substancja słodząca. Jest znacznie zdrowszy od klasycznego cukru białego. Charakteryzuje się przyjemnym smakiem i zapachem. Idealny do kawy. Ten wystepuje w formie...
Ananas Queen plastry pochodzi z Wietnamu. Idealny do wszelkiego rodzaju dań, sałatek i deserów. Ten owoc jest smaczny i zawiera wiele cennych witamin.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki.
Skład: ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, alkohol 13.6%.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Ananas Queen plastry pochodzi z Wietnamu. Idealny do wszelkiego rodzaju dań, sałatek i deserów. Ten owoc jest smaczny i zawiera wiele cennych witamin.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Wykonany z soi niemodyfikowanej genetycznie i w 100% naturalnie warzony przy użyciu tradycyjnej japońskiej technologii, bezglutenowy sos sojowy Megachef może zagwarantować lepszy smak i zdrowszy wybór.
Bezglutenowy sos sojowy Megachef bezglutenowy ma wyraźny podstawowy smak, który może wzmocnić smak ulubionej potrawy, czyniąc ją niezbędną w Twojej...
Pasta sojowa, znana również jako taotjo, jest wytwarzana ze sfermentowanych ziaren soi. Ugotowane ziarna soi miesza się z wodą, solą i odrobiną mąki pszennej, aby fermentować w garnkach na słońcu. Smak jest przyjemny i słony. Czasami sos jest mielony z kawałkami lub całymi ziarnami soi, a czasami bardzo drobno.
Haitian Yes! pasta sojowa jest produkowana w...
Gęsta, słona jasna pasta Miso powstaje z fermentowanych ziaren soi i posiada wiele korzystnych dla zdrowia składników. Ma lekki i delikatny smak. To przede wszystkim baza dla najpopularniejszej japońskiej zupy, a także składnik wielu sosów, oraz kiszonych warzyw i mięs.
Skład: woda, soja, pszenica, sól,alkohol, koji (aspergillus oryzae)
Produkt nie...
Sos sojowy Kikkoman jest znany i używany od wieków w Japonii jako dodatek do potraw. Sos sojowy Kikkoman jest jak dobre wino naturalnie warzony i fermentowany. Ta rudobrązowa, aromatyczna przyprawa może być stosowana do gotowania, a także dodawana do już gotowych dań. Świetnie się komponuje z sushi.
Opakowanie wielorazowego użytku. Wystarczy uzupełnić...
Naturalnie warzony sos sojowy
Ta delikatna przyprawa jest tak wszechstronna; stosować w produktach codziennego użytku, takich jak kurczak, ryby, steki, kotlety, kiełbaski, burgery, zupy i gulasze, dania z jajek, dania z makaronu itp., a także do grillowania i sosów do sałatek.
Europejska Unia Wegetarian - V-Label.eu - Vegan
Kikkoman jest zastrzeżonym...
Sos sojowy Kikkoman jest znany i używany od wieków w Japonii jako dodatek do potraw. Sos sojowy Kikkoman jest jak dobre wino naturalnie warzony i fermentowany. Ta rudobrązowa, aromatyczna przyprawa może być stosowana do gotowania, a także dodawana do już gotowych dań. Świetnie się komponuje z sushi.
Opakowanie wielorazowego użytku. Wystarczy uzupełnić...
Sos sojowy słodki, ciemny tworzony jest na bazie składników o słodkim smaku. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Sos sojowy jest używany jako sos bazowy lub przyprawa, aby nadać potrawie słony smak. Na stole często umieszczane są...
Sos sojowy Guan Ji jasny to dobrze zbalansowany, o łagodnym i bogatym smaku soi, który tak dobrze komponuje się w wielu potrawach. Sos sojowy Guan Ji jasny jest często używany do marynowania, smażenia, makaronów i jest dodawany do wielu sosów do maczania, takich jak knedle lub warzywa, aby nadać pyszny smak.Skład: woda, soja, sól, pszenica, cukier.
Sos sojowy Sen Soy o obniżonej zawartością soli. Klasyczny, naturalnie warzony. Doskonale podkreśla smak potraw. Stanowi świetny dodatek do wszelkiego rodzaju marynat mięsnych i nie tylko, nadając im nieco delikatniejszy aromat. Sos sojowy Sen Soy o obniżonej zawartości soli idealnie nadaje się do sushi.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych...
Tradycyjny sos sojowy stosowany w Indonezji. Bardzo często wykorzystywany jako zamiennik zwykłego sosu sojowego. Idealnie nadaje się do marynat, sosów oraz innych potraw kuchni orientalnej. Dzięki odpowiednio dobranym składnikom jest słodszy, niż tradycyjny sos sojowy. Zawdzięcza to przede wszystkim dodatkiem cukru palmowego.
Sos sojowy Guan Ji jasny to dobrze zbalansowany, o łagodnym i bogatym smaku soi, który tak dobrze komponuje się w wielu potrawach. Sos sojowy Guan Ji jasny jest często używany do marynowania, smażenia, makaronów i jest dodawany do wielu sosów do maczania, takich jak knedle lub warzywa, aby nadać pyszny smak.Skład: woda, soja, sól, pszenica, cukier.
Masa netto: 800g
Skład: soja, mąka pszenna, cukier, sól woda, ebhancers smakowe: (E621, E627, E631), substancja konserwująca: E211
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 ml
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat...
Sos sojowy słodki, ciemny tworzony jest na bazie składników o słodkim smaku. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: cukier biały, cukier brązowy, glukoza, sos sojowy (soja, pszenica, sól,woda).
Przepisy i zastosowanie: zobacz...
Sos sojowy z dodatkiem ekstraktu z grzybów. Świetnie podkreśla smak zup i sosów oraz potraw zarówno mięsnych, jak i wegetariańskich, dodając im słonego, grzybowego posmaku.Skład: woda, soja, sól, pszenica, cukier, grzyby Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu. Po otwarciu szczelnie przechowywać w lodówce.Certyfikacja:...
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica 25%, sól 18%, cukier 6.3%,...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz charakterystyczną, ciemną barwę. Sos ten ma szerokie zastosowanie w kuchni japońskiej. Idealny jako marynata do pieczonych mięs i warzyw, ryb oraz wszystkich potraw smażonych i grillowanych.
Sposób przechowywania: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.