Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Chipsy wegetariańskie, do samodzielnego przygotowania są wspaniałymi przekąskami. Sprawdzają się na różnego rodzaju przyjęciach i innych imprezach okolicznościowych. Niesamowitym walorem chipsów jest ich wydajność. Z jednego opakowania (200g) otrzymamy około 100 dużych chipsów o średnicy 8cm.
Przepisy i zastosowanie: Rozgrzać olej do temperatury 170-190 st. C. Jak już jest nagrzany, wrzucamy na głęboki olej chipsy - małymi partiami . Czekamy aż urosną. Wyjmujemy, osuszamy na ręczniku papierowym i gotowe.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Chipsy Prażynki wegetariańskie do smażenia Sa Giang 200g
Chipsy wegetariańskie, do samodzielnego przygotowania są wspaniałymi przekąskami. Sprawdzają się na różnego rodzaju przyjęciach i innych imprezach okolicznościowych. Niesamowitym walorem chipsów jest ich wydajność. Z jednego opakowania (200g) otrzymamy około 100 dużych chipsów o średnicy 8cm.
Przepisy i zastosowanie: Rozgrzać olej do temperatury 170-190 st. C. Jak już jest nagrzany, wrzucamy na głęboki olej chipsy - małymi partiami . Czekamy aż urosną. Wyjmujemy, osuszamy na ręczniku papierowym i gotowe.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 350kcal
Białko: 0,69g
Węglowodany: 86,7g
w tym cukry: 11,8g
Tłuszcz: 0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
Błonnik: 1,44g
Sól: 1079mg
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Gotowa marynata do mięsa z czarnym pieprzem. Stosowana w kuchni orientalnej od Japonii po Indonezję. Nadaje daniom wyraźnego, pikantnego charakteru.
Sposób przechowywanie: Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego w chłodnym, suchym miejscu.
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Sos sojowy Thin HEALTHY BOY 300 ml
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica...
Wegetariańskie plastry wołowiny Au Lac opakowanie 1000g wykonane jest z naturalnych składników pszenicy, czystego białka sojowego, skrobi kukurydzianej i wegańskich przypraw... dostarczając organizmowi niezbędnego źródła białka w każdym posiłku, zapewniając najlepsze zdrowie, zapewniając bezpieczeństwo zdrowotne
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu,...
Ryż brązowy to ryż pełnoziarnisty z usuniętą niejadalną łuską zewnętrzną. Biały ryż to to samo ziarno bez łuski, warstwy otrębów i zarodka zboża. Czerwony ryż, złoty ryż i czarny ryż (zwany także ryżem fioletowym) to całe ryże z różnie ubarwionymi warstwami zewnętrznymi.
Ryż ST24 i ryż ST25 należą do najsmaczniejszych na świecie ryżów o wysokiej wartości...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik, Paragwaj
Skład: 100% sezam czarny
Opis: Sezam czarny jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Przyprawa do zup Knorr składa się z takich składników jak: sól, wzmacniacz smaku, cukier rafinowany, skrobia z tapioki, mączka z polędwicy i ekstrakt ze grzybów, syntetyczny aromat mięsny, wzmacniacz smaku, tłuszcz, modyfikowana skrobia kukurydziana, syntetyczny aromat bulionowy, proszek ekstraktu drożdżowego, fermentacja soi proszek, witamina A i barwnik...
Rodzaj elastycznego miodu wytworzonego z zarodków wszystkich rodzajów ziaren (ziarna ryżu są moczone do kiełkowania, a następnie rozdzierane, mielone i mieszane z lepkim ryżem, inkubowane przez 1 dzień, następnie tłoczone w celu wydobycia wody i gotowane do zagęszczenia). Maltoza jest elastyczna, nie ciągnąca się, o słodkim smaku, ciemnożółta, pachnąca...
PHO TAI to rodzaj suszonych w morzu wodorostów (alg). Świeże spektrum PHO TAI jest ciemnozielone, ponad 50 cm średnicy i do kilku metrów długości. Po wyschnięciu są krojone, zanim zbrązowieją, więc wystarczy namoczyć je w wodzie, PHO TAI ponownie rozszerzy się i zmieni kolor na zielono-brązowy przed użyciem. Charakterystyczną cechą PHO TAI jest to, że...
Tradycyjny chiński makaron z brązowego ryżu.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu brązowego 100%
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Opis produktu:
Mniej lepki
Czerwony ryż po ugotowaniu nie skleja się i smakuje wyśmienicie.
Naładowany składnikami odżywczymi
Wzbogacony w składniki odżywcze, takie jak przeciwutleniacze i magnez, które promują zdrowe życie.
Zarządza poziomem cukru we krwi
Czerwony ryż pomaga kontrolować poziom cukru we krwi i pomaga zachować poziom energii.
Opis produktu:
Mniej lepki
Czerwony ryż po ugotowaniu nie skleja się i smakuje wyśmienicie.
Naładowany składnikami odżywczymi
Wzbogacony w składniki odżywcze, takie jak przeciwutleniacze i magnez, które promują zdrowe życie.
Zarządza poziomem cukru we krwi
Czerwony ryż pomaga kontrolować poziom cukru we krwi i pomaga zachować poziom energii.
Sos sojowy jest używany jako sos bazowy lub przyprawa, aby nadać potrawie słony smak. Zwykle je się go z ryżem, makaronem, sushi lub sashimi lub można go również mieszać z proszkiem wasabi do maczania. Na stole często umieszczane są butelki z sosem sojowym do aromatyzowania potrawy. Sos sojowy jest głównym składnikiem wielu popularnych na świecie sosów do...
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Ryż kleisty odróżnia się od innych rodzajów ryżu przez brak (lub pomijalne ilości) amylozy i duże ilości amylopektyny (dwóch składników skrobi). Amylopektyna jest odpowiedzialna za kleistą jakość tego ryżu. Różnica została przypisana jednej mutacji, która została wybrana przez rolników.
Ciasto z białego ryżu od Chang Li Sheng to suszone plasterki ryżu wykonane z ryżu i wody. Ciasto jest najpierw gotowane na parze, a następnie zagniatane, aby gluten był dobrze uwolniony, a ciasto stało się elastyczne i lepkie. Są skręcone kawałki, które kroi się na kawałki lub kroi w plasterki. Struktura jest ciągliwa i lepka. W kuchniach azjatyckich...
Chipsy wegetariańskie, do samodzielnego przygotowania są wspaniałymi przekąskami. Sprawdzają się na różnego rodzaju przyjęciach i innych imprezach okolicznościowych. Niesamowitym walorem chipsów jest ich wydajność. Z jednego opakowania (200g) otrzymamy około 100 dużych chipsów o średnicy 8cm.
Przepisy i zastosowanie: Rozgrzać olej do temperatury 170-190 st. C. Jak już jest nagrzany, wrzucamy na głęboki olej chipsy - małymi partiami . Czekamy aż urosną. Wyjmujemy, osuszamy na ręczniku papierowym i gotowe.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.