Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Chipsy wegetariańskie, do samodzielnego przygotowania są wspaniałymi przekąskami. Sprawdzają się na różnego rodzaju przyjęciach i innych imprezach okolicznościowych. Niesamowitym walorem chipsów jest ich wydajność. Z jednego opakowania (200g) otrzymamy około 100 dużych chipsów o średnicy 8cm.
Przepisy i zastosowanie: Rozgrzać olej do temperatury 170-190 st. C. Jak już jest nagrzany, wrzucamy na głęboki olej chipsy - małymi partiami . Czekamy aż urosną. Wyjmujemy, osuszamy na ręczniku papierowym i gotowe.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Chipsy Prażynki wegetariańskie do smażenia Sa Giang 200g
Chipsy wegetariańskie, do samodzielnego przygotowania są wspaniałymi przekąskami. Sprawdzają się na różnego rodzaju przyjęciach i innych imprezach okolicznościowych. Niesamowitym walorem chipsów jest ich wydajność. Z jednego opakowania (200g) otrzymamy około 100 dużych chipsów o średnicy 8cm.
Przepisy i zastosowanie: Rozgrzać olej do temperatury 170-190 st. C. Jak już jest nagrzany, wrzucamy na głęboki olej chipsy - małymi partiami . Czekamy aż urosną. Wyjmujemy, osuszamy na ręczniku papierowym i gotowe.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 350kcal
Białko: 0,69g
Węglowodany: 86,7g
w tym cukry: 11,8g
Tłuszcz: 0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
Błonnik: 1,44g
Sól: 1079mg
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Mąkę kukurydzianą otrzymuje się z przemiału kukurydzy. Mąka ta stosowana jest przede wszystkim w diecie bezglutenowej. Ze względu na wysoką zawartość skrobi w mące kukurydzianej, bywa ona stosowana do wypieku ciast i pieczywa.
Gotowa marynata do mięsa z czarnym pieprzem. Stosowana w kuchni orientalnej od Japonii po Indonezję. Nadaje daniom wyraźnego, pikantnego charakteru.
Sposób przechowywanie: Przechowywać z dala od bezpośredniego światła słonecznego w chłodnym, suchym miejscu.
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Sos sojowy Thin HEALTHY BOY 300 ml
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica...
Ta pasta sezamowa jest zrobiony wyłącznie z sezamu bez dodatku cukru ani innych składników, co daje autentyczny smak sezamu. Ten produkt jest jednym z ważnych składników wielu dań kuchni chińskiej i wielu innych potraw azjatyckich, takich jak kuchni tajskie i wietnamskie.
Zielona pasta curry powstaje z pikantnych zielonych papryczek chili, które nadają jej odpowiedniej ostrości. Trawa cytrynowa, limonka i kolendra to z kolei dodatek, dzięki któremu pasta nabiera egzotycznego, charakterystycznego smaku i aromatu. Pasta ta jest powszechnie stosowana w kuchni orientalnej do wszelkiego rodzaju potraw.
Składniki: zielone chili,...
PHO TAI to rodzaj suszonych w morzu wodorostów (alg). Świeże spektrum PHO TAI jest ciemnozielone, ponad 50 cm średnicy i do kilku metrów długości. Po wyschnięciu są krojone, zanim zbrązowieją, więc wystarczy namoczyć je w wodzie, PHO TAI ponownie rozszerzy się i zmieni kolor na zielono-brązowy przed użyciem. Charakterystyczną cechą PHO TAI jest to, że...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik, Paragwaj
Skład: 100% sezam czarny
Opis: Sezam czarny jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Tradycyjny chiński makaron z brązowego ryżu.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: mąka z ryżu brązowego 100%
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Rodzaj elastycznego miodu wytworzonego z zarodków wszystkich rodzajów ziaren (ziarna ryżu są moczone do kiełkowania, a następnie rozdzierane, mielone i mieszane z lepkim ryżem, inkubowane przez 1 dzień, następnie tłoczone w celu wydobycia wody i gotowane do zagęszczenia). Maltoza jest elastyczna, nie ciągnąca się, o słodkim smaku, ciemnożółta, pachnąca...
Składniki: Białko Sojowe, Skrobia Kukurydziana, Białko Pszenne, Błonnik pszeniczny.
Sposób użycia: namoczyć w wodzie do miękkości, odcedzić i zamarynować przyprawa. Używany do przetwarzania takich jak: duszone, smażone, grillowane, gotowane lego, mieszane sałatki, gotowana owsianka, zupa, gorący kociołek, pho, lepki ryż,...
Jak przechowywać: podczas...
Ciasto z białego ryżu od Chang Li Sheng to suszone plasterki ryżu wykonane z ryżu i wody. Ciasto jest najpierw gotowane na parze, a następnie zagniatane, aby gluten był dobrze uwolniony, a ciasto stało się elastyczne i lepkie. Są skręcone kawałki, które kroi się na kawałki lub kroi w plasterki. Struktura jest ciągliwa i lepka. W kuchniach azjatyckich...
Kultowy, orzeźwiający napój tropikalny o smaku mango.
Skład:woda, cukier, ekstrakt z mango, regulator kwasowości - kwasek cytrynowy, zagęstniki: guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu. Wstrząsnąć przed piciem.Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni....
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
W dowolnym momencie możesz uzyskać pełnowartościowe i świeże mleko sojowe bez jakichkolwiek dodatków chemicznych! Z 1 kg nasion soi 9 zł można zrobić 12 litrów mleka sojowego. $$$$$ 🥳🥳 Możecie dodać czarnym sezam (razem 100g nasion: 1,2 l wody), liście pandanu (są w naszym sklepie), cukier.🤞🤞🤞 - Z automatem do mleka sojowego: Automaty do mleka sojowego...
Chipsy wegetariańskie, do samodzielnego przygotowania są wspaniałymi przekąskami. Sprawdzają się na różnego rodzaju przyjęciach i innych imprezach okolicznościowych. Niesamowitym walorem chipsów jest ich wydajność. Z jednego opakowania (200g) otrzymamy około 100 dużych chipsów o średnicy 8cm.
Przepisy i zastosowanie: Rozgrzać olej do temperatury 170-190 st. C. Jak już jest nagrzany, wrzucamy na głęboki olej chipsy - małymi partiami . Czekamy aż urosną. Wyjmujemy, osuszamy na ręczniku papierowym i gotowe.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.