Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Sos rybny z sardeli jest produkowany i przetwarzany zgodnie z tradycyjnymi metodami w rejonie Morza Mui Ne w Phan Thiet w Wietnamie. Butelkowane na automatycznych liniach bezpieczeństwa i higieny żywności.
Bogaty w witaminę B12 i żelazo, odżywia komórki nerwowe i poprawia ukrwienie, zapewniając jasność umysłu i więcej energii do aktywnego życia.
Tłuszcze omega-3 znajdujące się w rybach są dobre dla rozwoju mózgu, serca i oczu.
Sos rybny jest pełen aminokwasów, w tym aminokwasów egzogennych, których człowiek nie jest w stanie sam syntetyzować i musi być dodany z zewnątrz.
Sos rybny Thien Hong z 40 stopniami białka to optymalny produkt do maczania, który pomaga wzbogacić bogaty smak potraw.
Szczególnie Cot Nhi to pierwsze krople kwintesencji sosu rybnego uzyskane po 12-16 miesiącach inkubacji z węglem drzewnym i solą w drewnianych beczkach.
Sos Rybny Megachef Premium jest tworzony wyłącznie z najwyższej jakości sardeli i soli morskiej. Naturalna fermentacja trwająca 2 lata przyczynia się do jego bogatej słonej słoności, a jednocześnie zaokrąglonego i czystego smaku, poprawiając każdą przyprawianą potrawę. Doskonałe do frytek, curry lub sosów. Megachef Premium Fish Sauce nie zawiera glutenu,...
Sos rybny składa się z ryb (sardeli), soli i cukru. Wilgoć sardeli lub innych ryb jest wydobywana z ryb za pomocą miesięcy soli i fermentacji na słońcu. I dlatego sos rybny tak mocno smakuje w rybach.
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Skład: ekstrakt z anchois 77%, sól 20%, cukier 3%
Przepisy i zastosowanie: zobacz...
Opis produktu
Brak MSG. Bez konserwantów. Nie dodano kolorów. Kryształki soli mogą naturalnie pojawiać się w wysokiej jakości sosie rybnym. Te kryształki soli są nieszkodliwe.
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Sos Rybny Megachef Premium jest tworzony wyłącznie z najwyższej jakości sardeli i soli morskiej. Naturalna fermentacja trwająca 2 lata przyczynia się do jego bogatej słonej słoności, a jednocześnie zaokrąglonego i czystego smaku, poprawiając każdą przyprawianą potrawę. Doskonałe do frytek, curry lub sosów. Megachef Premium Fish Sauce nie zawiera glutenu,...
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Skład : ekstrakt z sardeli (anchois) 66%, sól, cukier.
Alergeny : mięczaki, ryby.
Producent...
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Marka Two Anchois – 25 stopni białka
Pojemność: 500 ml
Specyfikacja: Szklana butelka, 12 butelek / karton
Składniki: Anchois i sól z białego ziarna
Kolor: naturalny brązowy żółty
Sos rybny z sardeli jest produkowany i przetwarzany zgodnie z tradycyjnymi metodami w rejonie Morza Mui Ne w Phan Thiet w Wietnamie. Butelkowane na automatycznych liniach...
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Sos rybny z sardeli jest produkowany i przetwarzany zgodnie z tradycyjnymi metodami w rejonie Morza Mui Ne w Phan Thiet w Wietnamie. Butelkowane na automatycznych liniach bezpieczeństwa i higieny żywności.
Bogaty w witaminę B12 i żelazo, odżywia komórki nerwowe i poprawia ukrwienie, zapewniając jasność umysłu i więcej energii do aktywnego życia.
Tłuszcze omega-3 znajdujące się w rybach są dobre dla rozwoju mózgu, serca i oczu.
Sos rybny jest pełen aminokwasów, w tym aminokwasów egzogennych, których człowiek nie jest w stanie sam syntetyzować i musi być dodany z zewnątrz.