Sos rybny Thien Hong z 25 stopniami białka to optymalny produkt do maczania, który pomaga wzbogacić bogaty smak potraw.
Szczególnie Cot Nhi to pierwsze krople kwintesencji sosu rybnego uzyskane po 12-16 miesiącach inkubacji z węglem drzewnym i solą w drewnianych beczkach.
Cot Nhi zachowuje najbardziej nienaruszony smak autentycznego tradycyjnego sosu rybnego Phu Quoc.
Składniki:
- 98% czysty sos rybny z anchois Phu Quoc (główny składnik anchois z węgla drzewnego Phu Quoc).
Instrukcje opieki:
Przechowuj sos rybny Thien Hong w temperaturze 40 stopni białka w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
Butelkę szczelnie zamknąć natychmiast po użyciu.
Uwaga przed i podczas użytkowania:
- Nie stosować u osób wrażliwych na składniki produktu.
- Ciemnienie i solenie są zjawiskami naturalnymi i nie wpływają na jakość produktu.
Instrukcja użycia:
- Używany do przyprawiania, wywaru do gotowania, aby wzmocnić bogaty smak potraw.