Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Sos chili firmy Golden Lotus (700ml) to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny.
Sos Thai Chili Mango – Sen Soy – autentyczny, tajski, gęsty, słodki sos na bazie naturalnych składników: chilli i mango.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak krewetki czy warzywa w tempurze, jak również do bardziej tradycyjnych potraw takich jak żeberka, kotlety czy nawet parówki. Sos Chilli Mango Sen Soy...
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Flying Goose to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Masa netto: 250 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Trung Thanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i...
Ostra pasta chili w oleju sojowym. Stanowi niezbędny składnik tajskiej zupy Tom Yum Goong i jest liderem wśród składników wielu innych, wyraf
Składniki: cukier, cebulka dymka, czosnek, olej sojowy 15%, chili 10%, sos rybny (ekstrakt anchois, sól, cukier), tamarynd, przyprawy, wzmacniacze smaku: E621, E631, E627, barwnik E160c.
Certification:
PGIS *...
Super ostry, tajski sos chilli, idealnie gęsty, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek. Ta wersja nie zawiera, w przeciwieństwie do pierwowzoru, czosnku. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Nawet niewielki jego dodatek potrafi...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego...
Destylowane papryczki chili są używane nie tylko jako przyprawa. Olejek chili Lao Gan Ma słoik 210g to połączenie świeżych papryczek chili i przypraw takich jak pilot, cebula, sos sojowy... drobno zmielony, tworząc pachnący olej chili satay. niezwykle bogaty, pobudzający smak.... Produkt jest bardzo znany i lubiany w wielu zakątkach świata dzięki swojemu...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Sos chili Wendjoe Sambal Oelek.
Składniki: Zmielona Świeża Papryka Chili, Sól, Woda, Regulator Zdrowotności.
Dla miłośników pikantnych smaków Sambal Oelek to najsłynniejsza w Indonezji i Malezji smakowa bardzo pikantna pasta chili do przyrządzania potraw azjatyckich lub jako dodatek do różnego rodzaju mięs i warzyw. Oelek to mielenie papryczek chili...
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Sos na bazie chilli. Wariacje różnią się ilością papryczek i poszczególnymi składnikami. Najbardziej popularny w Polsce jest oelek – jasny, rzadki i ostry. Może być podstawą do tworzenia innych sambali lub jako składnik kuchni.
Skład: chilli, sól, kwas cytrynowy, konserwant: E211
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Sos chili firmy Golden Lotus to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Skład: cukier, woda, ocet, papryka czerwona, czosnek, sól, mąka, konserwant sorbinian potasu (E202)
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu. Po otwarciu szczelnie przechowywać w...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.