Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Lee Kum Kee to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Ta pasta składnikowa to dobrze zbilansowana mieszanka chili i czosnku, zapewniająca pikantny ostry sos do wszystkich frytek. Najlepsze do mięsa i owoców morza. Ciesz się wspaniałym aromatem, jaki nadaje składnikom podczas gotowania w kuchni!
Szybki przepis
Ogniste Krewetki Z Kurczaka
Dla 2 porcji: Smażyć 250 g obranych krewetek królewskich z 1 łyżką oleju przez 2 minuty do ugotowania, zmniejszyć ogień i dodać 1 łyżkę sosu czosnkowego chili, dobrze wymieszać i podgrzać przed podaniem.
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Ten niesamowity czerwony sos chili jest podstawą słodkich i pikantnych smaków kuchni koreańskiej i nadaje pikantnego smaku tak słynnym potrawom, jak grillowane mięso, bibimbap, zupa budae-jjigae i smażony ryż z kurczaka.
Bibimbap - koreański ryż mieszany to jedno z popularnych dań, które możemy zobaczyć we wszystkich koreańskich restauracjach. Bibimbap...
Sos Laoganma chili zdecydowanie dodaje smaku potrawom. Pasuje dosłownie do wszystkiego, ramenu, klusek, klusek, dań z ryżu i wielu innych. Lao Gann Ma robi najbardziej wyrafinowany, pyszny ostry sos, jakiego kiedykolwiek próbowaliśmy. Poważnie, nie daj się zwieść twardo wyglądającej kobiecie na słoiku. Chili, czosnek, cebula, soja i sfermentowane orzeszki...
Super ostry, tajski sos chilli, idealnie gęsty, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek. Ta wersja nie zawiera, w przeciwieństwie do pierwowzoru, czosnku. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Nawet niewielki jego dodatek potrafi...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Sos chili to ostry, słodko-kwaśny uniwersalny dip wyprodukowany na bazie papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy, jako sos do przekąsek lub przyprawa - na zimno i na gorąco.
Skład: cukier, chilli 30%, woda, tamarynd, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, barwniki, kwas octowy...
Sos chili firmy Golden Lotus to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Skład: cukier, woda, ocet, papryka czerwona, czosnek, sól, mąka, konserwant sorbinian potasu (E202)
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu. Po otwarciu szczelnie przechowywać w...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Ten niesamowity czerwony sos chili jest podstawą słodkich i pikantnych smaków kuchni koreańskiej i nadaje pikantnego smaku tak słynnym potrawom, jak grillowane mięso, bibimbap, zupa budae-jjigae i smażony ryż z kurczaka.
Bibimbap - koreański ryż mieszany to jedno z popularnych dań, które możemy zobaczyć we wszystkich koreańskich restauracjach. Bibimbap...
Super ostry, tajski sos chilli, idealnie gęsty, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek. Ta wersja nie zawiera, w przeciwieństwie do pierwowzoru, czosnku. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Nawet niewielki jego dodatek potrafi...
Sriracha to tradycyjny sos chili z portowego miasta Si Racha we wschodniej Tajlandii, znany ze swojej ostrości. Sos Sriracha był pierwotnie serwowany w lokalnych restauracjach serwujących owoce morza, a obecnie jest niezbędnym elementem kuchni azjatyckiej. Super ostry sos Sriracha składający się w 75% z chilli jest szczególnie popularny wśród miłośników...
Destylowane papryczki chili są używane nie tylko jako przyprawa. Olejek chili Lao Gan Ma słoik 210g to połączenie świeżych papryczek chili i przypraw takich jak pilot, cebula, sos sojowy... drobno zmielony, tworząc pachnący olej chili satay. niezwykle bogaty, pobudzający smak.... Produkt jest bardzo znany i lubiany w wielu zakątkach świata dzięki swojemu...
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Gotowy sos chilli z ananasem o bardzo prostym, naturalnym składzie. Prosto z serca Wietnamu. Stosowany jako wyśmienity sos do przekąsek lub przyprawa do potraw.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Sos na bazie chilli. Wariacje różnią się ilością papryczek i poszczególnymi składnikami. Najbardziej popularny w Polsce jest oelek – jasny, rzadki i ostry. Może być podstawą do tworzenia innych sambali lub jako składnik kuchni.
Skład: chilli, sól, kwas cytrynowy, konserwant: E211
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt...
Masa netto: 250 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Trung Thanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Lee Kum Kee to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.