- Nowy

Kod produktu: 120123
Marka: Cock Brand
Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku. Skład: 100% suszone owoce...
Kod produktu: 521712
Marka: Bamboo Tree
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Kod produktu: 103791
Marka: Royal Dancer
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Kod produktu: 521811
Marka: Chaokoh
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Kod produktu: 151561
Marka: Lanzhou
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Przelewy24
Pasta sojowa jest powszechnie znana jako doenjang i jest to pasta ze sfermentowanej fasoli wytworzona z soi i solanki.
Pasta sojowa jest powszechnie używana do przygotowania zupy sojowej i może być również używana jako dodatek. Jest spożywany jako przyprawa do warzyw i do maczania.
Można go również mieszać z czosnkiem i olejem sezamowym, aby uzyskać ssamjang, tradycyjnie spożywany w zielonych liściach i często używany jako dodatek do popularnych koreańskich dań mięsnych.
Ponieważ sos sojowy jest fermentowany, korzystnie wpływa na układ pokarmowy. Jest również bogaty we flawonoidy, witaminy, minerały i hormony roślinne, znane jako antyrakotwórcze.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
* PGIS- Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
oferujemy sprawdzone produkty
Przelew, Przelewy24, Pobranie
InPost Paczkomaty, InPost Kurier, DPD
Pasta sojowa jest powszechnie znana jako doenjang i jest to pasta ze sfermentowanej fasoli wytworzona z soi i solanki.
Pasta sojowa jest powszechnie używana do przygotowania zupy sojowej i może być również używana jako dodatek. Jest spożywany jako przyprawa do warzyw i do maczania.
Można go również mieszać z czosnkiem i olejem sezamowym, aby uzyskać ssamjang, tradycyjnie spożywany w zielonych liściach i często używany jako dodatek do popularnych koreańskich dań mięsnych.
Ponieważ sos sojowy jest fermentowany, korzystnie wpływa na układ pokarmowy. Jest również bogaty we flawonoidy, witaminy, minerały i hormony roślinne, znane jako antyrakotwórcze.
Soja jest również bogata w niezbędne aminokwasy: lizynę i kwasy tłuszczowe linolowy, które odgrywają ważną rolę w prawidłowym rozwoju naczyń krwionośnych i zapobiegają chorobom związanym z naczyniami krwionośnymi.
Doenjang jjigae (zupa sojowa):
Koreańczycy często jedzą tę zupę w swoich codziennych posiłkach. Sos sojowy gotuje się z tofu, wołowiną, dynią, cebulą i pieczarkami. Miska ryżu i miska gorącej zupy z pasty fasolowej to zwykle ostatnie danie w posiłku, w którym na stole jest dużo mięsa.
Skład: woda, soja, pszenica, sól,alkohol, koji (aspergillus oryzae)
Produkt nie zawiera glutaminianu sodu.
Sposób przechowywania:Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g :
Energia: 140 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy nasycony: 0 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 6 g
Białko: 14 g
Sól: 11 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
* PGIS- Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Kod produktu: 132213
Marka: HIEP LONG
Shitake / Shii-take / Poku / Twardnik japoński Jedne z najzdrowszych grzybów na świecie. Wykazują silne właściwości antynowotworowe, antybakteryjne i antywirusowe, uspokajające, regenerujące kolagen i regulujące stężenie cholesterolu we krwi, posiadają łatwo przyswajalne witaminy i minerały. Uprawiane od wieków we Wschodniej Azji od Japonii po Indochiny....
Kod produktu: 431532
Marka: Fish Well
Syczuańska rzodkiew marynowana. Odpowiednio przygotowana i pokrojona wykorzystywana jest w daniach głównych oraz sałatkach. W kuchni orientalnej krajów Dalekiego Wschodu używa się najczęściej świeżej rzodkwi, u nas wspaniałym rozwiązaniem jest właśnie marynowana wersja.Skład: rzodkiew, chilli w proszku, sól, przyprawy Sposób przechowywania: Produkt należy...
Kod produktu: R16111
Marka: Asia Tasty
Tajska nazwa: Prik Ki Noo Dang W Tajlandii można znaleźć wiele różnych rodzajów chili, stąd powszechne przekonanie, że wszystkie tajskie potrawy są wyjątkowo ostre, ale w rzeczywistości te różne chili są używane na wiele różnych sposobów i mogą tworzyć różnorodne smaki. Małe tajskie czerwone chili ma około jednego cala długości, ale ma mocny cios ze...
Kod produktu: 103324
Marka: Asia-Foods
Ryż biały jaśminowy premium najsmaczniejszy wietnamski ryż, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym Odmiana ryżu ST 25, znana również jako jaśminowy wermiszel ryżowy, została przebadana i wyhodowana przez dr Ho Quang Cua. Ryż ST 25 jest miękki po ugotowaniu, ma naturalny smak pandan i wysoką wartość odżywczą. Cechą szczególną ryżu ST25 jest to, że...
Kod produktu: 331192
Marka: Guan ji
Sos sojowy ciemny. Świetnie podkreśla smak zup i sosów oraz potraw zarówno mięsnych, jak i wegetariańskich. Sos sojowy jest używany jako sos bazowy lub przyprawa, aby nadać potrawie słony smak. Zwykle je się go z ryżem, makaronem, sushi lub sashimi lub można go również mieszać z proszkiem wasabi do maczania. Na stole często umieszczane są butelki z sosem...
Kod produktu: 330114
Marka: Vanka-Kawat
Tradycyjny sos sojowy stosowany w Indonezji. Bardzo często wykorzystywany jako zamiennik zwykłego sosu sojowego. Idealnie nadaje się do marynat, sosów oraz innych potraw kuchni orientalnej. Dzięki odpowiednio dobranym składnikom jest słodszy, niż tradycyjny sos sojowy. Zawdzięcza to przede wszystkim dodatkiem cukru palmowego.
Kod produktu: 330052
Marka: LEE KUM KEE
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Kod produktu: 330299
Marka: Sen Soy
Sos sojowy SEN SOY – 1000 ml Sos sojowy to jedna z najważniejszych przypraw kuchni azjatyckiej. Pochodzący z Japonii, dostarcza organizmowi pełnowartościowego białka. Powstaje w procesie fermentacji mieszaniny soi, pszenicy, wody oraz soli. Sos sojowy Sen Soy, naturalnie długo warzony, idealnie nadaje się do sushi oraz mięs, owoców morza, warzyw,...
Kod produktu: 333542
Marka: LEE KUM KEE
Przyprawiony sos sojowy do owoców morza Lee Kum Kee pozwala cieszyć się klasyczną rybą gotowaną na parze w stylu chińskim. Po prostu dodaj ten gotowy do użycia, doprawiony sos sojowy do gotowanej na parze ryby, aby stworzyć domowe danie o jakości restauracyjnej. Składniki: woda, cukier, sól, soja, mąka pszenna, drożdże, E 150C, wzmacniacz Amaku (E621,...
Kod produktu: 333226
Marka: Healthy Boy (Dek Som Boon)
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Kod produktu: 332331
Marka: Healthy Boy (Dek Som Boon)
Sos sojowy Thin HEALTHY BOY 300 ml Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek. Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica...
Kod produktu: 330289
Marka: Sen Soy
Sos sojowy to jedna z najważniejszych przypraw kuchni azjatyckiej. Pochodzący z Japonii, dostarcza organizmowi pełnowartościowego białka. Powstaje w procesie fermentacji mieszaniny soi, pszenicy, wody oraz soli. Sos sojowy Sen Soy, naturalnie długo warzony, idealnie nadaje się do sushi oraz mięs, owoców morza, warzyw, makaronów i ryżu. Sos sojowy Sen Soy...
Kod produktu: 330162
Marka: JADE BRIDGE
Sos sojowy to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ryżu lub ziaren pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości dań orientalnych. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek. Przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie w...
Kod produktu: 303463
Marka: Tam Duc
Wyjątkowy smak pasty sojowej "Tuong ban" sprawia, że można ją użyć do wielu potraw. Jest ceniona nie tylko ze względu na delikatny smak, ale również właściwości. Jest ważnym elementem diety wegetariańskiej, ponieważ dostarcza organizmowi białko, błonnik, żelazo, potas i magnez. Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu *...
Kod produktu: 345754
Marka: Producent:CHEILJEDANG
Sos do koreańskich dań BBQ, jeden z głównych składników do tworzenie doskonałej koreańskiej wieprzowiny Bulgogi. Dzięki mieszance różnych przypraw razem z puree z jabłek i gruszek zmiękcza mięso i usuwa nieprzyjemny zapach wieprzowiny.
Kod produktu: 345364
Marka: Producent:CHEILJEDANG
Przyprawa do żeberek wołowych O'Foods to pyszna przyprawa do żeberek wołowych sporządzona z idealnej złotej proporcji przypraw do wołowych żeberków, takich jak domowe jabłka i gruszki, czosnek, sake i pieprz, które ulepszają smak mięsa.
Kod produktu: 345374
Marka: Producent:CHEILJEDANG
Przyprawa do żeberek wieprzowinych CJ Beksul to pyszna przyprawa do żeberek sporządzona z idealnej złotej proporcji przypraw do wieprzowinych żeberków, takich jak domowe jabłka i gruszki, czosnek, sake i pieprz, które ulepszają smak mięsa.
Kod produktu: 331142
Marka: JADE BRIDGE
Sos sojowy ciemny. Świetnie podkreśla smak zup i sosów oraz potraw zarówno mięsnych, jak i wegetariańskich. Sos sojowy jest używany jako sos bazowy lub przyprawa, aby nadać potrawie słony smak. Zwykle je się go z ryżem, makaronem, sushi lub sashimi lub można go również mieszać z proszkiem wasabi do maczania. Na stole często umieszczane są butelki z sosem...
Kod produktu: 333459
Marka: Sen Soy
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja Opis: Sos teriyaki powstaje na bazie sosu sojowego, cukru i przypraw, takich jak anyż czy kmin, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Kod produktu: 331327
Marka: Kikkoman
Sos sojowy Kikkoman jest znany i używany od wieków w Japonii jako dodatek do potraw. Sos sojowy Kikkoman jest jak dobre wino naturalnie warzony i fermentowany. Ta rudobrązowa, aromatyczna przyprawa może być stosowana do gotowania, a także dodawana do już gotowych dań. Świetnie się komponuje z sushi. Opakowanie wielorazowego użytku. Wystarczy uzupełnić...
Pasta sojowa jest powszechnie znana jako doenjang i jest to pasta ze sfermentowanej fasoli wytworzona z soi i solanki.
Pasta sojowa jest powszechnie używana do przygotowania zupy sojowej i może być również używana jako dodatek. Jest spożywany jako przyprawa do warzyw i do maczania.
Można go również mieszać z czosnkiem i olejem sezamowym, aby uzyskać ssamjang, tradycyjnie spożywany w zielonych liściach i często używany jako dodatek do popularnych koreańskich dań mięsnych.
Ponieważ sos sojowy jest fermentowany, korzystnie wpływa na układ pokarmowy. Jest również bogaty we flawonoidy, witaminy, minerały i hormony roślinne, znane jako antyrakotwórcze.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
* PGIS- Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny