Sos sojowy jest używany jako sos bazowy lub przyprawa, aby nadać potrawie słony smak. Zwykle je się go z ryżem, makaronem, sushi lub sashimi lub można go również mieszać z proszkiem wasabi do maczania. Na stole często umieszczane są butelki z sosem sojowym do aromatyzowania potrawy. Sos sojowy jest głównym składnikiem wielu popularnych na świecie sosów do marynowania i maczania.
Sos sojowy Sen Soy o obniżonej zawartością soli. Klasyczny, naturalnie warzony. Doskonale podkreśla smak potraw. Stanowi świetny dodatek do wszelkiego rodzaju marynat mięsnych i nie tylko, nadając im nieco delikatniejszy aromat. Sos sojowy Sen Soy o obniżonej zawartości soli idealnie nadaje się do sushi.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych polepszaczy smaku.
Najwyższa jakość
oferujemy sprawdzone produkty
Wygodne i bezpieczne płatności
Przelew, Przelewy24, Pobranie
Rożne formy dostawy
InPost Paczkomaty, InPost Kurier, DPD