Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Sos Sriracha Mayo to połączenie klasycznego tajskiego smaku sriracha z pysznym kremowym majonezem. Jest dość łagodny i odpowiedni dla wegan. Głównym składnikiem jest nic innego, jak przetarte papryczki chili oraz kremowy majonez wytwarzany bez jajek.
Bardzo pyszny, aromatyczny i niezwykle wyjątkowy sos tofu chińskiej marki Wang Zhi He. Sfermentowany sos z twarogu fasoli jest dostępny w butelkach o pojemności 340 g, który jest wytwarzany metodą konserwacji z użyciem wina i czerwonego ryżu. Ta intensywna fermentacja sprawia, że sos z twarogu fasolowego jest niezwykle bogaty i aromatyczny, o...
Masa netto: 260 g
Skład: olej rzepakowy 27%, soja 59%, sól, chilli, glutaminian sodu E621, cukier, pieprz syczuański
Produkt zawiera alergeny: soja
Opis: Gotowe danie w postaci tofu w sosie z chilli.
Przepis i zastosowanie:
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 2 dni....
Sos sojowy to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu. Po otwarciu szczelnie...
Sos sojowy Sen Soy o obniżonej zawartością soli. Klasyczny, naturalnie warzony. Doskonale podkreśla smak potraw. Stanowi świetny dodatek do wszelkiego rodzaju marynat mięsnych i nie tylko, nadając im nieco delikatniejszy aromat. Sos sojowy Sen Soy o obniżonej zawartości soli idealnie nadaje się do sushi.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych...
Sos sojowy to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ryżu lub ziaren pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości dań orientalnych. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: soja, mąka pszenna, sól, cukier, drożdże
Przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym,...
Wang zhihe sfermentowany twaróg z białej fasoli znany jako delikatny, miękki, świeży i pachnący. Sfermentowany twaróg z białej fasoli Guilin jest najlepszy w starożytności. Każdy twaróg z białej fasoli Wangzhihe jest w calach kwadratowych, jego grubość wynosi około 2 cm. Może służyć do przypraw, składników i dodatków.
Warunki przechowywania: Przechowywać...
Jedną z najpopularniejszych potraw tajskich jest Pad Thai – makaron ryżowy smażony lub gotowany na parze z różnymi warzywami, orzechami, owocami morza itp. Istnieje wiele wariacji tego dania. Ale jego główną cechą jest doskonały pikantny smak, łączący najbardziej nie do pomyślenia smaki i bardzo smaczny wygląd.
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica 25%, sól 18%, cukier 6.3%,...
Sos sojowy jest używany jako sos bazowy lub przyprawa, aby nadać potrawie słony smak. Zwykle je się go z ryżem, makaronem, sushi lub sashimi lub można go również mieszać z proszkiem wasabi do maczania. Na stole często umieszczane są butelki z sosem sojowym do aromatyzowania potrawy. Sos sojowy jest głównym składnikiem wielu popularnych na świecie sosów do...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.