Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Takuan, czyli marynowana rzodkiew japońska daikon to popularny składnik sushi. Pomaga także przy trawieniu ciężkostrawnych potraw. Apetyczny dodatek różnego rodzaju sałatek i potraw w kuchni japońskiej.
Takuan, czyli marynowana rzodkiew japońska daikon to popularny składnik sushi. Pomaga także przy trawieniu ciężkostrawnych potraw. Apetyczny dodatek różnego rodzaju sałatek i potraw w kuchni japońskiej.
100g świeżej trawy cytrynowej.
Jeśli używasz w całości, posiekaj na pół i delikatnie zmiażdż tyłem noża przed dodaniem, aby pomóc uwolnić smak trawy cytrynowej do dania i dodać delikatnego cytrynowego posmaku.
Jednostka Miary: PUSZKA
Marka: KIER
Opis: Mini kolby kukurydzy. Dekoracyjny dodatek do półmiska wędlin, a także do dań kuchni orientalnej
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Skład: Oberżyna, czosnek, sól, papryka, woda.
Opis: Małe, bardzo chrupiące bakłażany polne w ostrym sosie chili. Oryginalna przystawka do dań orientalnych.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z...
Kimchi z Całej Kapusty Tradycyjne koreańskie kimchi wykonane ze starannie wyselekcjonowanych składników wysokiej jakości
Przechowywanie: w lodówce
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Uwaga: To produkt z kategorii "Przechowywanie: w lodówce". Do pakowania polecamy...
Jednostka Miary: PUSZKA
Marka: KIER
Opis: Mini kolby kukurydzy. Dekoracyjny dodatek do półmiska wędlin, a także do dań kuchni orientalnej.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Ngoc Lien słodko-kwaśny korzeń lotosu jest wytwarzany z naturalnego korzenia lotosu, co zapewnia autentyczny pyszny smak. Każdy składnik jest starannie wyselekcjonowany, dobrej jakości w zamkniętym procesie przetwarzania, dzięki czemu uzyskasz atrakcyjną potrawę. Słodko-kwaśny korzeń lotosu to danie uwielbiane przez wiele osób ze względu na pyszny...
Skład: Oberżyna, czosnek, sól, papryka, woda.
Opis: Małe, bardzo chrupiące bakłażany polne w ostrym sosie chili. Oryginalna przystawka do dań orientalnych.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z...
Kwiaty bananowca to delikatne białe serca nieotwartego, dużego, czerwonego kwiatu bananowca w kształcie łzy. Kwiaty bananowca są częścią kuchni tajskiej, wietnamskiej i filipińskiej i są używane jako warzywo. Mogą być spożywane na surowo lub gotowane i używane są głównie w sałatkach i zupach. Na Zachodzie znalezienie świeżych kwiatów bananowca może być...
Pędy bambusa całe lub połówki w zalewie. Stanowią jeden z najbardziej specyficznych elementów kuchni chińskiej, w szczególności zupach i sałatkach. W smaku są lekko gorzkawe i chrupkie.
Masa netto: 500 g
Skład: Oberżyna, czosnek, sól, papryka, woda.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Małe, bardzo chrupiące bakłażany polne w ostrym sosie chili. Oryginalna przystawka do dań orientalnych.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu.Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni....
Cienko krojone paski dyni marynowanej w słodkim karmelu. Najczęściej wykorzystywane są do sushi jako składnik Hosomaków lub Futomaków.
Opakowanie zawiera 1000g
Skład: Kanpyo (tykwa), woda, syrop słodowy z jęczmienia, cukier, sos sojowy (soja, pszenica, woda, sól), Mirin (słodkie wino ryżowe), barwnik (karmel), sól, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu).
Takuan, czyli marynowana rzodkiew japońska daikon to popularny składnik sushi. Pomaga także przy trawieniu ciężkostrawnych potraw. Apetyczny dodatek różnego rodzaju sałatek i potraw w kuchni japońskiej.