Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Takuan, czyli marynowana rzodkiew japońska daikon to popularny składnik sushi. Pomaga także przy trawieniu ciężkostrawnych potraw. Apetyczny dodatek różnego rodzaju sałatek i potraw w kuchni japońskiej.
Takuan, czyli marynowana rzodkiew japońska daikon to popularny składnik sushi. Pomaga także przy trawieniu ciężkostrawnych potraw. Apetyczny dodatek różnego rodzaju sałatek i potraw w kuchni japońskiej.
Masa netto: 500 g
Skład: Oberżyna, czosnek, sól, papryka, woda.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Małe, bardzo chrupiące bakłażany polne w ostrym sosie chili. Oryginalna przystawka do dań orientalnych.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu.Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni....
Masa netto: 300 g
Skład: kapusta, sól, ocet, woda
Opis: Kapusta Marynowana to popularna chińska kapusta. Wykorzystywana jest do przygotowania różnego rodzaju zup, potraw mięsnych i sałatek. Bardzo dobra i delikatna, w sam raz dla miłośników warzywnych potraw.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu.Po otwarciu przesupać do...
Jednostka Miary: PUSZKA
Skład: Pędy bambusa, woda
Opis: Pędy bambusa w formie grubych nitek. Stanowią jeden z najbardziej specyficznych elementów kuchni chińskiej, w szczególnośc
Pędy bambusa stanowią jeden z najbardziej specyficznych elementów kuchni chińskiej, w szczególności w zupach i sałatkach. W smaku są lekko gorzkawe i chrupkie i mają...
Masa netto: 150 g
Skład: tamarynd 100%
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sprasowane owoce z drzewa tamaryndowca, o słodko- kwaśnym smaku. Idealnie komponuje się z potrawami mięsnymi i strączkowymi. Jest bardzo cennym owocem w kulturze tajskiej.
Przepis i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w...
Aroy-d młody zielony chlebowiec w solance (ka w południe), każdy może ważyć 20 uncji W opakowaniu 6 puszek, 120 uncji Powszechnie stosowany w kuchniach Azji Południowej i Południowej Składniki: młody zielony chlebowiec (50 procent), woda, sól, kwas cytrynowy (e330) jako regulatory kwasowości Pakowane ostrożnie, aby zapewnić bezpieczną dostawę przy zakupie
Dodaj pekińską kapustę kiszoną do orientalnych potraw, aby uzyskać dodatkowy smak i konsystencję.
Masa netto: 200 g
Skład: kapusta, sól, woda
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu.Po otwarciu przesupać do pojemnika z wieczkiem lub do słoika. Otwarty produkt trzymać w lodówce przez 2 dni.
Skład: Oberżyna, czosnek, sól, papryka, woda.
Opis: Małe, bardzo chrupiące bakłażany polne w ostrym sosie chili. Oryginalna przystawka do dań orientalnych.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miesjcu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z...
Pędy bambusa całe lub połówki w zalewie. Stanowią jeden z najbardziej specyficznych elementów kuchni chińskiej, w szczególności zupach i sałatkach. W smaku są lekko gorzkawe i chrupkie.
Syczuańska rzodkiew marynowana. Odpowiednio przygotowana i pokrojona wykorzystywana jest w daniach głównych oraz sałatkach. W kuchni orientalnej krajów Dalekiego Wschodu używa się najczęściej świeżej rzodkwi, u nas wspaniałym rozwiązaniem jest właśnie marynowana wersja.
Skład: rzodkiew, chilli w proszku, sól, przyprawy
Sposób przechowywania: Produkt...
Syczuańska rzodkiew marynowana. Odpowiednio przygotowana i pokrojona wykorzystywana jest w daniach głównych oraz sałatkach. W kuchni orientalnej krajów Dalekiego Wschodu używa się najczęściej świeżej rzodkwi, u nas wspaniałym rozwiązaniem jest właśnie marynowana wersja.Skład: rzodkiew, chilli w proszku, sól, przyprawy
Sposób przechowywania: Produkt należy...
Cienko krojone paski dyni marynowanej w słodkim karmelu. Najczęściej wykorzystywane są do sushi jako składnik Hosomaków lub Futomaków.
Opakowanie zawiera 1000g
Skład: Kanpyo (tykwa), woda, syrop słodowy z jęczmienia, cukier, sos sojowy (soja, pszenica, woda, sól), Mirin (słodkie wino ryżowe), barwnik (karmel), sól, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu).
PHO TAI to rodzaj suszonych w morzu wodorostów (alg). Świeże spektrum PHO TAI jest ciemnozielone, ponad 50 cm średnicy i do kilku metrów długości. Po wyschnięciu są krojone, zanim zbrązowieją, więc wystarczy namoczyć je w wodzie, PHO TAI ponownie rozszerzy się i zmieni kolor na zielono-brązowy przed użyciem. Charakterystyczną cechą PHO TAI jest to, że...
Takuan, czyli marynowana rzodkiew japońska daikon to popularny składnik sushi. Pomaga także przy trawieniu ciężkostrawnych potraw. Apetyczny dodatek różnego rodzaju sałatek i potraw w kuchni japońskiej.