Cung Dinh to marka firmy spożywczej z ponad 20-letnim doświadczeniem, MICOEM, w Wietnamie - gdzie makarony błyskawiczne są bardzo popularne i istnieje wiele konkurencyjnych marek. Zupki Cung Dinh wyróżniają się tym, że wszystkie są zrobione z mąki ziemniaczanej – użytkownicy czują się bezpieczniej, ponieważ mają niską zawartość tłuszczu i nie powodują ciepła. Makaron jest chrupiący, ciągnący i zachowuje swój naturalny smak. Pełen bogatej, pysznej zupy, przynoszącej ludziom ciekawe doznania. Makaron Cung Dinh o wielu różnych smakach, zaspokaja potrzeby konsumentów:
Duszona wołowina
Krewetki ostro-kwaśne
Duszony kurczak
Duszone żeberka wieprzowe z pędami bambusa.
Krab z liśćmi laksy.Sposób przygotowania: Makaron włożyć do miski, dodać zawartość saszetek z przyprawami, suszone warzywa, zalać wrzątkiem i odczekać 3-5 minut... dobrze zamieszaj i gotowe!
Sposób przechowywania: Produkt po otwarciu należy przechowywać w suchym ciemnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
* PGIS- Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny