Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Skład: Olej sojowy, trawa cytrynowa, szalotka, woda, sok cytrynowy, sól, chilli, galangal, cukier, liście cytrynowe, wzmacniacz smaku (E621), barwnik (E160c), Konserwant (E211).
Informacja Alergenna:
Produkt zawierać alergeny: soja,
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 4 tygodnie.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 254 kcal
Tłuszcze: 18 g
w tym nasycine: 2,8 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 4,8 g
Sól: 15,5 g
Jednostka Miary: Opk
Waga: 900g
Kraj pochodzenia: TAJLANDIA
Marka: COCK