Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.
Masa netto: 500 g
Skład: anyż, cynamon, goździk, owoce kopru włoskiego, pieprz biały
Opis: Chińska przyprawa 5 smaków jest popularną mieszanką przypraw, mająca w założeniu odpowiadać pięciu podstawowym smakom: kwaśnemu, gorzkiemu, ostremu, słonemu i słodkiemu. Mieszanka ta jest wysoce aromatyczna o wyrafinowanym zapachu i smaku. Stosowana jest do...
13 Przypraw w proszku Wang Shou Yi Trzynaście przypraw w proszku Mieszanka 45g Wielosmakowa naturalna przyprawa
Uwaga: data wydrukowana na produktach to wszystkie daty produkcji
Okres ważności 24 miesiące
Przyprawa do zup Knorr składa się z takich składników jak: sól, wzmacniacz smaku, cukier rafinowany, skrobia z tapioki, mączka z polędwicy i ekstrakt ze szpiku kostnego, syntetyczny aromat mięsny, wzmacniacz smaku, tłuszcz, modyfikowana skrobia kukurydziana, syntetyczny aromat bulionowy, proszek ekstraktu drożdżowego, fermentacja soi proszek, witamina A i...
Singapurska pasty Laksa (łagodna przyprawa) 60g firmy Asian Home Gourmet
Lokalny klasyk, ten „jedno danie” łączy w sobie przyprawy chińskie, malajskie i indyjskie, tworząc pełnowartościowy makaron kokosowy z curry
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Tom Ka to curry w stylu tajskim, zwykle przygotowywane z kurczakiem i grzybami. Ta urocza zupa kremowa zharmonizowana smakiem mleka kokosowego, korzenia galangalu, liści limonki kaffir i serca trawy cytrynowej. Słowo „tom” w nazwie zupy oznacza „gotować”, a „ka” odnosi się do korzenia Galangal.
Pasta Tom Ka marki LOBO wykonana jest ze świeżych składników...
Masa netto: 160g
Skład: mięso z krewetek, cebula, olej sojowy, czosnek, sól, woda, cukier, pomidor, sos sojowy, papryka, mąka kukurydziana, barwnik.
Opis: Wywar z krewetek służący głównie jako baza do wszelkiego rodzaju zup z dodatkiem owoców morza oraz sosów. Szybki i łatwy w przygotowaniu. Nadaje potrawom niezwykłego, egzotycznego smaku i aromatu....
Idealnie dobrana mieszanka smaków. To kluczowy element w przygotowaniu sushi, zaraz po ryżu. Może być również używany do przyprawiania sałatek, zup czy sajgonek.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych wzmacniaczy smaku.
Nam (Fermented Pork) Nem Chua jest preparatem wieprzowina fermentowane w kuchni wietnamskiej . Składa się z mieszanki chudej wieprzowiny i łagodnych pasków gotowanej skórki, przyozdobionej czosnkiem i chili. Może przybierać tworzenie kawałków wielkości kęsa, pojedynczo zawiniętych w folię i folię. Ma słodko-kwaśny smak charakterystyczny dla fermentacji...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Pierwotnie wermiszel Bun Rieu był po prostu bulionu ugotowanym z sosem krabowym i podawanym z warzywami i pastą krewetkową. Następnie dodaj trochę octu, aby uzyskać eteryczny i lekko kwaśny smak. Do tej pory Bun rieu rozwinęło się z dania rustykalnego w danie z wieloma odmianami, wymaga technik gotowania, wymaga wykwalifikowanego szefa kuchni i cierpliwie...
Rosół Bao Long jako gotowa przyprawa do tradycyjnych wietnamskich potraw: gulaszu, zup
Dania Kho Tieu (wietnamska duszona wieprzowina z pieprzem, wietnamska duszona ryba z pieprzem) to znane Wietnamczykom rustykalne danie, sposób na zrobienie wieprzowiny duszonej papryki jest niezwykle prosty, łatwy do wykonania, nie wymaga czasu na wyrafinowane...
Tom Ka to curry w stylu tajskim, zwykle przygotowywane z kurczakiem i grzybami. Ta urocza zupa kremowa zharmonizowana smakiem mleka kokosowego, korzenia galangalu, liści limonki kaffir i serca trawy cytrynowej. Słowo „tom” w nazwie zupy oznacza „gotować”, a „ka” odnosi się do korzenia Galangal.
Pasta Tom Ka marki LOBO wykonana jest ze świeżych składników...
Masa netto: 100 g
Skład: cukier, proteiny roślinne, sól, czosnek, pieprz biały, curry, kurkuma, olej sojowy, emulgator E551, zagęstnik E341.
Produkt zawiera alergeny: soja
Opis:Dzięki tej przyprawie potrawy z wieprzowiny zyskują dodatkowe walory smakowe, aromatyczne a także często nabierają bardziej apetycznego wyglądu.
Sposób przechowywania: Produkt...
Pieczona Kaczka to chińska specjalność popularna nie tylko w Azji. W połączeniu z mieszanką przypraw do pieczonej kaczki Lobo możesz marynować mięso kaczki z sosem sojowym i miodem. Mięso stanie się bardzo delikatne i smaczne. Twoje danie z kaczki jest pysznie przyprawione i można je podawać ze słodkimi sosami owocowymi (pomarańczowy i imbirowy) oraz...
Pieczona Kaczka to chińska specjalność popularna nie tylko w Azji. W połączeniu z mieszanką przypraw do pieczonej kaczki Lobo możesz marynować mięso kaczki z sosem sojowym i miodem. Mięso stanie się bardzo delikatne i smaczne. Twoje danie z kaczki jest pysznie przyprawione i można je podawać ze słodkimi sosami owocowymi (pomarańczowy i imbirowy) oraz...
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo smaczna.