Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi składnikami, które zostały wstępnie oczyszczone: mięso, ryby, węgorz, warzywa, grzyby, owoce morza,... Surowe jedzenie macza się w garnku z bulionem, czeka, aż zostanie ugotowane i zjedzone. gorący.
(To bardzo ostra pasta).
PGIS * certyfikat dla towarów importowanych poza UE, dopuszczonych do obrotu
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Właściwie „gorący garnek” to słowo w języku Chaozhou oznaczające okrągłą rurkową część pośrodku dużej miski zupy (zwanej „laiton”), która służy do przechowywania żaru do podgrzania bulionu w misce (patrz zdjęcie). ). Ludzie z Chaozhou nazywają to danie „zupą w misce z gorącym garnkiem”.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi składnikami, które zostały wstępnie oczyszczone: mięso, ryby, węgorz, warzywa, grzyby, owoce morza,... Surowe jedzenie macza się w garnku z bulionem, czeka, aż zostanie ugotowane i zjedzone. gorący.
PGIS * certyfikat dla towarów importowanych poza UE, dopuszczonych do obrotu * PGIS - Państwowa Graniczna Inspekcja Sanitarna
13 Przypraw w proszku Wang Shou Yi Trzynaście przypraw w proszku Mieszanka 45g Wielosmakowa naturalna przyprawa
Uwaga: data wydrukowana na produktach to wszystkie daty produkcji
Okres ważności 24 miesiące
Pasta Tom Yum to kwintesencja smaków dominujących w kuchni tajskiej, służąca do przygotowania słynnej, ostro- kwaśnej zupy Tom Yum. Stanowi również idealny dodatek do dań kuchni tajskiej- do zup, ryb, mięs i warzyw nadając potrawom oryginalny, egzotyczny smak.
Błyskawiczna wersja zupy Tom Yum, ostrego, tajskiego specjału. Szybka i prosta w przygotowaniu,...
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Sos do koreańskich dań BBQ, jeden z głównych składników do tworzenie doskonałej koreańskiej wołowiny Bulgogi. Dzięki mieszance różnych przypraw razem z puree z jabłek i gruszek zmiękcza mięso i usuwa nieprzyjemny zapach wołowiny.
Pho to tradycyjne danie Wietnamu, uważane za jedno z typowych dań kuchni wietnamskiej.
Rosół do pho to zwykle klarowny bulion zrobiony z kości wołowych (lub wieprzowych), któremu towarzyszą różne przyprawy, w tym cynamon, anyż, prażony imbir, kardamon, szałwia, goździki, nasiona kolendry i suszona cebula. ... "Banh Pho" to grillowany cienki, zrobiony z...
Data ważności 7/2023
Tradycyjny, koreański, aromatyczny przyprawa o smaku wołowy. Dashidy (dashi) używa się do przyprawiania zup, ryb, warzyw i do przygotowywania marynat. Stanowi ona podstawę dla setek potraw, np.: Koreańskiego hot pot'a, czy po prostu jako naturalny "ulepszacz" smaku.
Opakowanie: 300g/opk - 10opk/krt
Kraj pochodzenia: KOREA POŁUDNIOWA...
Przyprawa do zup Knorr składa się z takich składników jak: sól, wzmacniacz smaku, cukier rafinowany, skrobia z tapioki, mączka z polędwicy i ekstrakt ze szpiku kostnego, syntetyczny aromat mięsny, wzmacniacz smaku, tłuszcz, modyfikowana skrobia kukurydziana, syntetyczny aromat bulionowy, proszek ekstraktu drożdżowego, fermentacja soi proszek, witamina A i...
PAPRYKA DO KIMCHI GOCHUGARU SEMPIO 1kg
Opis:Papryka jest cenioną przyprawą kuchni całego świata. Ma aromatyczny zapach oraz smak: ostry i piekący lub słodki i łagodny- w zależności od jej gatunku. Jest używana do każdego rodzaju potraw. Mielona papryka chili wykorzystywana jest również do innych koreańskich potraw, które wymagają bardzo ostrego smaku np....
Chińska czerwona wieprzowina grillowana lub „char sui” jest bardzo popularna w Chinach i można ją teraz łatwo przygotować w domu. Wystarczy wymieszać mieszankę z wodą i użyć jako marynaty do mięsa. Spróbuj swojego smacznego char sui w autentycznym daniu chop suey z makaronem i innymi mięsami.
Bardzo pyszny, aromatyczny i niezwykle wyjątkowy sos tofu chińskiej marki Wang Zhi He. Sfermentowany sos z twarogu fasoli jest dostępny w butelkach o pojemności 340 g, który jest wytwarzany metodą konserwacji z użyciem wina i czerwonego ryżu. Ta intensywna fermentacja sprawia, że sos z twarogu fasolowego jest niezwykle bogaty i aromatyczny, o...
Data ważności 7/2023
Tradycyjny, koreański, aromatyczny przyprawa o smaku wołowy. Dashidy (dashi) używa się do przyprawiania zup, ryb, warzyw i do przygotowywania marynat. Stanowi ona podstawę dla setek potraw, np.: japońskiego hot pot'a, czy po prostu jako naturalny "ulepszacz" smaku.
Opakowanie: 1kg/opk - 10opk/krt
Kraj pochodzenia: KOREA POŁUDNIOWA...
Idealnie dobrana mieszanka smaków. To kluczowy element w przygotowaniu sushi, zaraz po ryżu. Może być również używany do przyprawiania sałatek, zup czy sajgonek.
Bez konserwantów, bez glutaminianu sodu i innych wzmacniaczy smaku.
Masa netto: 100 g
Skład: cukier, proteiny roślinne, sól, czosnek, pieprz biały, curry, kurkuma, olej sojowy, emulgator E551, zagęstnik E341.
Produkt zawiera alergeny: soja
Opis:Dzięki tej przyprawie potrawy z wieprzowiny zyskują dodatkowe walory smakowe, aromatyczne a także często nabierają bardziej apetycznego wyglądu.
Sposób przechowywania: Produkt...
Masa netto: 10 g
Skład: badian właściwy, goździk, kardamon, cynamon, biedrzeniec anyż, sól
Opis: Chińska przyprawa 5 smaków jest popularną mieszanką przypraw, mająca w założeniu odpowiadać pięciu podstawowym smakom: kwaśnemu, gorzkiemu, ostremu, słonemu i słodkiemu. Mieszanka ta jest wysoce aromatyczna o wyrafinowanym zapachu i smaku. Stosowana jest do...
Nam (Fermented Pork) Nem Chua jest preparatem wieprzowina fermentowane w kuchni wietnamskiej . Składa się z mieszanki chudej wieprzowiny i łagodnych pasków gotowanej skórki, przyozdobionej czosnkiem i chili. Może przybierać tworzenie kawałków wielkości kęsa, pojedynczo zawiniętych w folię i folię. Ma słodko-kwaśny smak charakterystyczny dla fermentacji...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi składnikami, które zostały wstępnie oczyszczone: mięso, ryby, węgorz, warzywa, grzyby, owoce morza,... Surowe jedzenie macza się w garnku z bulionem, czeka, aż zostanie ugotowane i zjedzone. gorący.
(To bardzo ostra pasta).
PGIS * certyfikat dla towarów importowanych poza UE, dopuszczonych do obrotu