Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi składnikami, które zostały wstępnie oczyszczone: mięso, ryby, węgorz, warzywa, grzyby, owoce morza,... Surowe jedzenie macza się w garnku z bulionem, czeka, aż zostanie ugotowane i zjedzone. gorący.
(To bardzo ostra pasta).
PGIS * certyfikat dla towarów importowanych poza UE, dopuszczonych do obrotu
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Właściwie „gorący garnek” to słowo w języku Chaozhou oznaczające okrągłą rurkową część pośrodku dużej miski zupy (zwanej „laiton”), która służy do przechowywania żaru do podgrzania bulionu w misce (patrz zdjęcie). ). Ludzie z Chaozhou nazywają to danie „zupą w misce z gorącym garnkiem”.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi składnikami, które zostały wstępnie oczyszczone: mięso, ryby, węgorz, warzywa, grzyby, owoce morza,... Surowe jedzenie macza się w garnku z bulionem, czeka, aż zostanie ugotowane i zjedzone. gorący.
PGIS * certyfikat dla towarów importowanych poza UE, dopuszczonych do obrotu * PGIS - Państwowa Graniczna Inspekcja Sanitarna
Masa netto: 100 g
Skład: cukier, proteiny roślinne, sól, czosnek, pieprz biały, curry, kurkuma, olej sojowy, emulgator E551, zagęstnik E341.
Produkt zawiera alergeny: soja
Opis:Dzięki tej przyprawie potrawy z wieprzowiny zyskują dodatkowe walory smakowe, aromatyczne a także często nabierają bardziej apetycznego wyglądu.
Sposób przechowywania: Produkt...
Chińska czerwona wieprzowina grillowana lub „char sui” jest bardzo popularna w Chinach i można ją teraz łatwo przygotować w domu. Wystarczy wymieszać mieszankę z wodą i użyć jako marynaty do mięsa. Spróbuj swojego smacznego char sui w autentycznym daniu chop suey z makaronem i innymi mięsami.
Masa netto: 100g
Skład: suszone płatki lilii (lilium brownii)
Opis: suszone płatki lilii pochodzące z Chin.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Tradycyjny, koreański, aromatyczny przyprawa o smaku wołowy. Dashidy (dashi) używa się do przyprawiania zup, ryb, warzyw i do przygotowywania marynat. Stanowi ona podstawę dla setek potraw, np.: japońskiego hot pot'a, czy po prostu jako naturalny "ulepszacz" smaku.
Opakowanie: 1kg/opk - 10opk/krt
Kraj pochodzenia: KOREA POŁUDNIOWA
Marka: CJ
Sos do koreańskich dań BBQ, jeden z głównych składników do tworzenie doskonałej koreańskiej wołowiny Bulgogi. Dzięki mieszance różnych przypraw razem z puree z jabłek i gruszek zmiękcza mięso i usuwa nieprzyjemny zapach wołowiny.
Kimchi to sfermentowane koreańskie warzywa, które przechodzą proces produkcji kwasu mlekowego. Dosłowne tłumaczenie to „zatopione warzywo”. Tradycyjnie warzywa są marynowane, aby zapewnić wystarczającą ilość witamin na zimę. Wielu Koreańczyków uważa, że oprócz ryżu i zupy, żaden posiłek nie jest kompletny bez kimchi. Składniki Lobo Kimchi Spice Mix takie...
Masa netto: 190 g
Skład: sól, cukier, czosnek mielony, wzmacniacz smaku (E627, E631), pieprz mielony.
Opis:Przyprawa Hai Chau dodaje się do marynowania mięs.
Przepis i zastosowanie:
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Przyprawa do zup Knorr składa się z takich składników jak: sól, wzmacniacz smaku, cukier rafinowany, skrobia z tapioki, mączka z polędwicy i ekstrakt ze grzybów, syntetyczny aromat mięsny, wzmacniacz smaku, tłuszcz, modyfikowana skrobia kukurydziana, syntetyczny aromat bulionowy, proszek ekstraktu drożdżowego, fermentacja soi proszek, witamina A i barwnik...
Singapurska pasty Laksa (łagodna przyprawa) 60g firmy Asian Home Gourmet
Lokalny klasyk, ten „jedno danie” łączy w sobie przyprawy chińskie, malajskie i indyjskie, tworząc pełnowartościowy makaron kokosowy z curry
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Masa netto: 160g
Skład: mięso z krewetek, cebula, olej sojowy, czosnek, sól, woda, cukier, pomidor, sos sojowy, papryka, mąka kukurydziana, barwnik.
Opis: Wywar z krewetek służący głównie jako baza do wszelkiego rodzaju zup z dodatkiem owoców morza oraz sosów. Szybki i łatwy w przygotowaniu. Nadaje potrawom niezwykłego, egzotycznego smaku i aromatu....
Ha Noi Beef Pho to słynna wietnamska specjalność, która śmiało prezentuje stołeczne tradycje. Rustykalny smak, który pochodzi ze starej receptury Pho ze słodyczą duszonych kości i atrakcyjnym mieszanym zapachem charakterystycznych przypraw, takich jak cynamon, anyż, imbir, kardamon,... teraz może być z łatwością wykonywany przez mamy, a nawet młode...
Baza do zup z suszonych płatków młodego tuńczyka katsuo.
Składnik tysięcy japońskich dań, świetny sposób na uzyskanie niepowtarzalnego smaku.
Podstawa kuchni japońskiej do przyrządzenia zupy miso, zup z makaronami japońskimi, bulionów, gorących kociołków.
Dashi to niezmiernie istotny smak kuchni japońskiej.
Produkt oryginalny - zawiera dwa opakowania po...
Tom Ka to curry w stylu tajskim, zwykle przygotowywane z kurczakiem i grzybami. Ta urocza zupa kremowa zharmonizowana smakiem mleka kokosowego, korzenia galangalu, liści limonki kaffir i serca trawy cytrynowej. Słowo „tom” w nazwie zupy oznacza „gotować”, a „ka” odnosi się do korzenia Galangal.
Pasta Tom Ka marki LOBO wykonana jest ze świeżych składników...
Nam (Fermented Pork) Nem Chua jest preparatem wieprzowina fermentowane w kuchni wietnamskiej . Składa się z mieszanki chudej wieprzowiny i łagodnych pasków gotowanej skórki, przyozdobionej czosnkiem i chili. Może przybierać tworzenie kawałków wielkości kęsa, pojedynczo zawiniętych w folię i folię. Ma słodko-kwaśny smak charakterystyczny dla fermentacji...
Masa netto: 10 g
Skład: badian właściwy, goździk, kardamon, cynamon, biedrzeniec anyż, sól
Opis: Chińska przyprawa 5 smaków jest popularną mieszanką przypraw, mająca w założeniu odpowiadać pięciu podstawowym smakom: kwaśnemu, gorzkiemu, ostremu, słonemu i słodkiemu. Mieszanka ta jest wysoce aromatyczna o wyrafinowanym zapachu i smaku. Stosowana jest do...
W chłodne dni jest bardzo odpowiedni dla ludzi do gromadzenia się wokół gorącego garnka.
Do gorącego garnka potrzebna jest minikuchenka (gazowa, węglowa lub elektryczna, kuchenka indukcyjna lub minikuchenka spirytusowa), garnek na tyle duży, by pomieścić wrzący rosół (pasta Sanwu to propozycja na rosół chiński, o bardzo ostrym smaku) , otoczony świeżymi składnikami, które zostały wstępnie oczyszczone: mięso, ryby, węgorz, warzywa, grzyby, owoce morza,... Surowe jedzenie macza się w garnku z bulionem, czeka, aż zostanie ugotowane i zjedzone. gorący.
(To bardzo ostra pasta).
PGIS * certyfikat dla towarów importowanych poza UE, dopuszczonych do obrotu