Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Fasolka mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy, słodkawy smak. Fasolę mung dodawać można do zup (pasuje nawet do pomidorowej), przygotowywać z niej pyszne, aromatyczne pasztety roślinne, a także pasty kanapkowe, pulpety czy burgery wegetariańskie.
Ten produkt (ziarna) jest idelany do uprawy kiełków. Domowa hodowla kiełków jest szybka i prosta, bardziej ekonomiczna niż kupowanie gotowych kiełków w sklepie.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Fasolka mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy, słodkawy smak. Fasolę mung dodawać można do zup (pasuje nawet do pomidorowej), przygotowywać z niej pyszne, aromatyczne pasztety roślinne, a także pasty kanapkowe, pulpety czy burgery wegetariańskie.
Ten produkt (ziarna) jest idelany do uprawy kiełków. Domowa hodowla kiełków jest szybka i prosta, bardziej ekonomiczna niż kupowanie gotowych kiełków w sklepie. Należy również dodać, że własne kiełki są dużo świeższe, a ich pochodzenie nie postawia cienia wątpliwości. Nasiona fasoli Mung należy namoczyć na 10-12 godzin w letniej, przegotowanej wodzie. Po tym czasie przepłukać i umieścić na specjalnej kiełkownicy lub dużym słoju. Aby doczekać się chrupiących i soczystych kiełków, płuczemy nasiona 2 razy dziennie. Po 3-6 pięknie wyrośnięte kiełki są gotowe do spożycia.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Masa netto: 100 g
Skład: orzechy lotosu 100%
Opis: Lotos uchodzi za jeden z ośmiu skarbów jakie pozostały po Buddzie. Ziarna lotosu skutecznie leczy bezsenność i ból głowy. Zupy lub pudding z ziaren lotosu daje niepowtarzalny pachnący smak.
Sposób przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 500 g
Skład: orzechy ziemne 100%
Opis: Idealna przekąsan na spotkania z przyjaciółmi, na wyprawe lub po prostu przed telewizorem. Stosowane również jako składniki wielu dań azjatyckich
Sposób przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 1kg
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik
Marka: ASIAFOODS
Opis: Sezam biały jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Masa netto: 400g
Skład: groszek czarny soji
Opis: Ziarna czarnej fasoli charakteryzują się ciemnym kolorem i nerkowatym kształtem. Gotowana z aromatycznymi ziołami, głównie spożywana jest w całości, bądź zmielona w formie pasty, którą często łączy się z różnymi rodzajami mięs i warzyw.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu....
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik, Paragwaj
Skład: 100% sezam czarny
Opis: Sezam czarny jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Kraj Pochodzenie: Argentyna
Fasolka Mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy,...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik
Skład: 100% sezam biały
Opis: Sezam biały jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Fasolka mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy, słodkawy smak. Fasolę mung dodawać można do zup (pasuje nawet do pomidorowej), przygotowywać z niej pyszne, aromatyczne pasztety roślinne, a także pasty kanapkowe, pulpety czy burgery wegetariańskie.
Ten produkt (ziarna) jest idelany do uprawy kiełków. Domowa hodowla kiełków jest szybka i prosta, bardziej ekonomiczna niż kupowanie gotowych kiełków w sklepie.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.