Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Fasolka mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy, słodkawy smak. Fasolę mung dodawać można do zup (pasuje nawet do pomidorowej), przygotowywać z niej pyszne, aromatyczne pasztety roślinne, a także pasty kanapkowe, pulpety czy burgery wegetariańskie.
Ten produkt (ziarna) jest idelany do uprawy kiełków. Domowa hodowla kiełków jest szybka i prosta, bardziej ekonomiczna niż kupowanie gotowych kiełków w sklepie.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Fasolka mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy, słodkawy smak. Fasolę mung dodawać można do zup (pasuje nawet do pomidorowej), przygotowywać z niej pyszne, aromatyczne pasztety roślinne, a także pasty kanapkowe, pulpety czy burgery wegetariańskie.
Ten produkt (ziarna) jest idelany do uprawy kiełków. Domowa hodowla kiełków jest szybka i prosta, bardziej ekonomiczna niż kupowanie gotowych kiełków w sklepie. Należy również dodać, że własne kiełki są dużo świeższe, a ich pochodzenie nie postawia cienia wątpliwości. Nasiona fasoli Mung należy namoczyć na 10-12 godzin w letniej, przegotowanej wodzie. Po tym czasie przepłukać i umieścić na specjalnej kiełkownicy lub dużym słoju. Aby doczekać się chrupiących i soczystych kiełków, płuczemy nasiona 2 razy dziennie. Po 3-6 pięknie wyrośnięte kiełki są gotowe do spożycia.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Fasola zielona Mung, ziarna. Ważny składnik wykorzystywany do przyrządzania potraw w wielu krajach azjatyckich. Ze względu na wysoką zawartość białka, zielona fasola Mung jest również powszechna w kuchni wegetariańskiej.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Skład: Fasolka zielona mung 100%
Przepis i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik
Skład: 100% sezam biały
Opis: Sezam biały jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Fasola zielona Mung, łuskana. Ważny składnik wykorzystywany do przyrządzania potraw w wielu krajach azjatyckich. Ze względu na wysoką zawartość białka, zielona fasola Mung jest również powszechna w kuchni wegetariańskiej.
Masa netto: 1kg
Skład: orzechy nerkowca 100%
Opis: Twarde, duże i smaczne orzechy nerkowca są starannie dobierane, aby służyć koneserom, którzy rozumieją wartość odżywczą tego produktu. Będzie smaczniejszy, jeśli upieczesz go przed jedzeniem
Sposób przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Fasola zielona Mung, łuskana. Ważny składnik wykorzystywany do przyrządzania potraw w wielu krajach azjatyckich. Ze względu na wysoką zawartość białka, zielona fasola Mung jest również powszechna w kuchni wegetariańskiej.
Masa netto: 500 g
Skład: orzechy ziemne 100%
Opis: Idealna przekąsan na spotkania z przyjaciółmi, na wyprawe lub po prostu przed telewizorem. Stosowane również jako składniki wielu dań azjatyckich
Sposób przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 400g
Skład: 100% fasola czerwona (Phaseolus Vulgaris L.).
Opis: Czerwona fasola stanowi idealny dodatek do deserów, np. jako deser z perełkami tapioki albo jako farsz do słodkich kuleczek ryżowych.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE...
Sos z mielonej fasoli jest zrobiony ze sfermentowanej żółtej soi, która jest wytwarzana z niewiele więcej niż soja, pszenica i sól, zwykle zawiera dodatkowe przyprawy, w tym olej sezamowy, cukier i przyprawy. Pod względem smaku jest łagodny i słony, z naładowanym umami uderzeniem sfermentowanej soi.
Skład: cukier, soja (22%), woda, sól, mąka pszenna,...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik, Paragwaj
Skład: 100% sezam czarny
Opis: Sezam czarny jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Jagody Goij, nazywane niekiedy „czerwonymi diamentami”, zalicza się także do kategorii „superfoods” dzięki największą zawartością składników odżywczych i korzystnym wpływem na organizm człowieka. Jagody Goji w diecie można wykorzystać na szereg różnych sposobów jako:
- samodzielną przekąskę
- dodatek do innych dań
- składnik wytrawnych sałatek a także dań...
W dowolnym momencie możesz uzyskać pełnowartościowe i świeże mleko sojowe bez jakichkolwiek dodatków chemicznych! Z 1 kg nasion soi 9 zł można zrobić 12 litrów mleka sojowego. $$$$$ 🥳🥳 Możecie dodać czarnym sezam (razem 100g nasion: 1,2 l wody), liście pandanu (są w naszym sklepie), cukier.🤞🤞🤞 - Z automatem do mleka sojowego: Automaty do mleka sojowego...
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik, Paragwaj
Skład: 100% sezam czarny
Opis: Sezam czarny jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Opakowanie: 300g
Kraj pochodzenia: Chiny
Marka: Farmer Brand
Opis: Idealna przekąsan na spotkania z przyjaciółmi, na wyprawe lub po prostu przed telewizorem. Stosowane również jako składniki wielu dań azjatyckich
Masa netto: 100 g
Skład: orzechy lotosu 100%
Opis: Lotos uchodzi za jeden z ośmiu skarbów jakie pozostały po Buddzie. Ziarna lotosu skutecznie leczy bezsenność i ból głowy. Zupy lub pudding z ziaren lotosu daje niepowtarzalny pachnący smak.
Sposób przechowywania: Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 1kg
Kraj pochodzenia: Indie, Mozambik
Marka: ASIAFOODS
Opis: Sezam biały jest bogaty w minerały, takie jak wapń, żelazo, magnez, cynk oraz witaminy. Pomaga też zredukować poziom cholesterolu w krwi.
Masa netto: 500 g
Skład: czarny groszek 90%, sól 10%
Opis: Ziarna czarnej fasoli charakteryzują się ciemnym kolorem i nerkowatym kształtem. Gotowana z aromatycznymi ziołami, głównie spożywana jest w całości, bądź zmielona w formie pasty, którą często łączy się z różnymi rodzajami mięs i warzyw.
Sposób przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym...
Fasolka mung to ważny składnik potraw wielu kuchni azjatyckich, ze względu na wysoką zawartość białka również w kuchni wegetariańskiej. Jest niezwykle smacznym, przy tym lekkostrawnym źródłem naturalnych składników. Jest to produkt, który można wykorzystywać w kuchni na wiele sposobów, ma dość delikatny, lekko orzechowy, słodkawy smak. Fasolę mung dodawać można do zup (pasuje nawet do pomidorowej), przygotowywać z niej pyszne, aromatyczne pasztety roślinne, a także pasty kanapkowe, pulpety czy burgery wegetariańskie.
Ten produkt (ziarna) jest idelany do uprawy kiełków. Domowa hodowla kiełków jest szybka i prosta, bardziej ekonomiczna niż kupowanie gotowych kiełków w sklepie.
Sposób przechowywania: Produkt trzymać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.