Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne, kwasy tłuszczowe i witaminy.
Przepisy i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 2 dni.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne, kwasy tłuszczowe i witaminy.
Przepisy i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 2 dni.
Właściwości odzywcze w 100 ml:
Wartość energetyczna: 185 kcal
Tłuszcze: 19 g
w tym kwasy nsycone: 17 g
Weglowodany: 2,0 g
w tym cukrier: 2,0g
Białko: 1,6 g
Sól: 0,05 g
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu
Mleko kokosowe Aroy-D jest tradycyjnie przygotowywane przez wyciskanie startego mięsa kokosowego przez gazę. Jest świetnym dodatkiem do deserów, zup i ogólnej kuchni. Ta „lekka” wersja ma o 60% mniej kalorii i tłuszczu niż nasze zwykłe mleko kokosowe. Czytaj więcej
Zdaniem wybranych ekspertów spożywane w niewielkich ilościach mleko kokosowe może wywierać korzystny wpływ na profil lipidowy w organizmie – tj. zwiększać poziom frakcji HDL cholesterolu, a zmniejszać stężenie frakcji LDL (tzw. złego cholesterolu).
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Cocoxim, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Aroy-D, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Cocoxim, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...
Delikatne tajskie mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni Dalekiego Wschodu. Ma śnieżnobiałą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 20%, woda
Produkt nie zawiera glutaminanu sodu.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne, kwasy tłuszczowe i witaminy.
Przepisy i zastosowanie: zobacz...
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne,...
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Aroy-D, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...
Jest to bardzo stabilny krem kokosowy, który nie jest oddzielony. To także biorę, co jest świetne !!! Naturalny kokos z lekko gotowanym aromatem. Używaj bezpośrednio lub rozcieńczyć wodą do gotowania głównych dań i deserów.
Mleczko kokosowe, renomowanej firmy Aroy-D, ma wyjątkowo kremową, gęstą konsystencję, jest naturalnie śnieżnobiałe i charakteryzuje się delikatnym kokosowym smakiem.
Mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka...
Znakomitej jakości, naturalnie kremowy i gęsty krem kokosowy firmy SAVOY.
Krem kokosowy i mleko kokosowe jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej, gdzie można je wykorzystać do dań typu curry, zup oraz sosów. Jest również coraz bardziej popularnym substytutem mleka krowiego, stosowanym jako dodatek do kawy, herbaty czy deserów.
Produkt wegański,...
Znakomitej jakości mleko kokosowe o najprostszym składzie. Otrzymywane w Tajlandii z kopry, czyli ze świeżego miąższu orzecha kokosowego, jest popularnym składnikiem dań kuchni azjatyckiej. Ma śnieżnobiałą, gęstą konsystencję oraz delikatny kokosowy smak.
Skład: ekstrakt kokosowy 60%, woda.
Właściwości: Bogate zródło łatwo przyswajalne związki mineralne, kwasy tłuszczowe i witaminy.
Przepisy i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 2 dni.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych poza UE dopuszczone do obrotu