Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Opis: Metoda „Flavor of Excellence” (FE) dla naturalnego smaku i aromatu jest wykorzystywana do wytwarzania najsmaczniejszych olejów. Nasiona sezamu użyte do produkcji tych olejów zostały równomiernie prażone w temperaturze od 175 do 195 stopni, aby zapobiec przypaleniu lub gorzkim posmakom olejów i uzyskać pikantny smak.
Przepisy i zastosowania:zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Ocet ryżowy posiada cały wachlarz zastosowań w kuchniach orientalnych. Ma łagodny i mniej kwaśny od tradycyjnego octu spirytusowego smak. Służy do marynowania potraw przed smażeniem, idealnie pasuje jako dodatek do sałatek, sosów i dipów, jest jednym z niezbędnych składników do przygotowania japońskiego specjału- sushi. Teraz w większym ekonomicznym...
Ocet ryżowy Trung Thanh jest fermentowany z ryżu, produkowany na linii technologii naturalnej fermentacji, która jest pasteryzowana pod wysokim ciśnieniem i w temperaturze 1100C lub również w technologii pasteryzacji wysokociśnieniowej. Dlatego produkty z octu ryżowego TrungThanh zawsze zapewniają jakość higieny i bezpieczeństwa żywności, a jednocześnie...
Masa netto: 1,75 l
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki, zupy miso
Skład: ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, alkohol 13.6%.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym...
Masa netto: 250 ml
Skład: ekstrakt sezamowy 100%.
Informacja Alergenna:
Produkt zawiera alergeny: sezam
Opis: Olej sezamowy powstaje na bazie prażonych nasion sezamu i ma bardzo mocny, charakterystyczny aromat. W kuchni azjatyckiej znajduje zastosowanie jako przyprawa nadając potrawom intensywny, egzotyczny smak i aromat.
Przepisy i zastosowania:zobacz...