Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz charakterystyczną, ciemną barwę. Sos ten jest szeroko stosowany w kuchni japońskiej. Idealna jako marynata do pieczonych mięs i warzyw, ryb oraz wszelkich potraw smażonych i grillowanych.
Przechowywanie: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Certyfikat PGIS * dla towarów importowanych spoza UE i dopuszczonych do obrotu.
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz charakterystyczną, ciemną barwę. Sos ten jest szeroko stosowany w kuchni japońskiej. Idealna jako marynata do pieczonych mięs i warzyw, ryb oraz wszelkich potraw smażonych i grillowanych.
Regulamin i aplikacja:
Przechowywanie: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Orzecznictwo:
Certyfikat PGIS * dla towarów importowanych spoza UE i dopuszczonych do obrotu.
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Ocet jest głównie wykorzystywany w kuchni japońskiej. Używany w małych dozach często jako zamiennik cukru i sosu sojowego. Niezbędny składnik do przygotowania sosu teriyaki, zupy miso
Skład: ryż kleisty 36%, grzyby kropidlak koij (aspergillus oryzae) 6.3%, woda 28.1%, cukier 16%, alkohol 13.6%.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym...
Masa netto: 200g
Skład: 100% cukier palmowy
Opis: Cukier palmowy produkowany jest z palmy Palmyra, palmy daktylowej, kokosowej, a nawet sago. Jest on powszechnie stosowany w krajach Azji Południowej i Wschodniej jako środek leczniczy i substancja słodząca. Jest znacznie zdrowszy od klasycznego cukru białego. Charakteryzuje się przyjemnym smakiem i...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Teriyaki jest pierwotnie daniem japońskim i oznacza „grillowany” (yaki) i „glazurę” (teri). Wszystkie potrawy Teriyaki mają piękną, błyszczącą...
Masa netto: 4,5 l
Skład: ekstrakt z anchois 77%, sól 20%, cukier 3%
Opis: Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Właściwości:...
Makaron ramen różni się od innych rodzajów makaronów, makaron ramen jest wytwarzany z mąki pszennej, wody, soli i popiołu. Woda z popiołu chińskiego pomaga zwiększyć twardość i nadać makaronowi charakterystyczny smak i żółty kolor.
świeży makaron ramen do przygotowania ciekawych potraw japońskich i koreańskich.
Makaron ramen ma różne kształty i długości,...
Masa netto: 4,5L
Skład: ekstrakt ostrygowy, cukier, sól, soja, mąka pszenna, mąka kukurydziana, konserwant (E211).
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego...
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.