Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż brązowy to ryż pełnoziarnisty z usuniętą niejadalną łuską zewnętrzną. Biały ryż to to samo ziarno bez łuski, warstwy otrębów i zarodka zboża. Czerwony ryż, złoty ryż i czarny ryż (zwany także ryżem fioletowym) to całe ryże z różnie ubarwionymi warstwami zewnętrznymi.
Ryż ST24 i ryż ST25 należą do najsmaczniejszych na świecie ryżów o wysokiej wartości odżywczej. Obie te odmiany ST zostały stworzone przez inżyniera Ho Quang Cua.
Te dwa rodzaje ryżu mają równoważną jakość, niewiele różniącą się od siebie. Jeśli jesteś jednym z tych wierzących, którzy lubią jeść miękkie i elastyczne, możesz wybrać ST24. Jeśli lubisz jeść dużo kleistego ryżu, powinieneś wybrać ryż ST25.
Ryż brązowy i ryż biały mają podobne ilości kalorii i węglowodanów. Brązowy ryż jest pełnoziarnistym i dobrym źródłem magnezu, fosforu, selenu, tiaminy, niacyny, witaminy B6 i manganu oraz jest bogaty w błonnik. Ryż biały, w przeciwieństwie do ryżu brązowego, ma usunięte otręby i kiełki, a zatem ma inną zawartość odżywczą.[12]
Ryż brązowy to cały ryż, z którego usuwana jest tylko łuska (najbardziej zewnętrzna warstwa). Aby wyprodukować biały ryż, kolejne warstwy znajdujące się pod łuską (warstwa otrębów i zarodek) są usuwane, pozostawiając głównie bielmo skrobiowe.
Ryż ST 24 jest miękki po ugotowaniu, ma naturalny smak pandan i wysoką wartość odżywczą. To właśnie te zalety pomogły tej odmianie ryżu zdobyć drugą nagrodę i znaleźć się w 3 najlepszych odmianach ryżu w konkursie na najlepszy ryż na świecie.
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Ryż biały jaśminowy premium najsmaczniejszy wietnamski ryż, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym Odmiana ryżu ST 25, znana również jako jaśminowy wermiszel ryżowy, została przebadana i wyhodowana przez dr Ho Quang Cua. Ryż ST 25 jest miękki po ugotowaniu, ma naturalny smak pandan i wysoką wartość odżywczą. Cechą szczególną ryżu ST25 jest to, że...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
"Ban Mai" po Wietnamsku to znaczy "Poranek" .To jasne, błyszczące ziarna ryżu. Ugotowany ryż jest miękki, konsystencja umiarkowana, a aromat bardzo atrakcyjny. Miska białego, pachnącego ryżu tworzy atrakcyjny i pyszny posiłek w rodzinnym posiłku.
– Możesz użyć ryżu premium Ban Mai do gotowania wszystkich rodzajów ryżu, zupy ryzowej, robienia ciast, …...
Ryż ST21 charakteryzuje się tym, że jest smukły, mały, smukły, jednolicie biały i nie biały. Ziarno ryżu ma około 6,8 mm długości i ma lekki zapach jaśminu. Ryż ST21 Long Lai można przechowywać przez długi czas, około 5-6 miesięcy, zachowując jednocześnie elastyczne i pachnące właściwości ziaren ryżu.
Wyprodukowany z odmian ryżu chronionych prawem...
Masa netto: 1 kg
Skład: ryż jaśminowy 100%
Opis: Ryż biały jaśminowy jest długoziarnistym, niezwykle aromatycznym ryżem, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i...
Ryż biały jaśminowy premium najsmaczniejszy wietnamski ryż, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Wietnamu. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Skład: ryż jaśminowy 100%
Sposób przechowywania: Produkt...
Ryż biały jaśminowy premium najsmaczniejszy wietnamski ryż, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym. Ryż ST 24 jest miękki po ugotowaniu, ma naturalny smak pandan i wysoką wartość odżywczą. To właśnie te zalety pomogły tej odmianie ryżu zdobyć drugą nagrodę i znaleźć się w 3 najlepszych odmianach ryżu w konkursie na najlepszy ryż na świecie.
Ryż brązowy to ryż pełnoziarnisty z usuniętą niejadalną łuską zewnętrzną. Biały ryż to to samo ziarno bez łuski, warstwy otrębów i zarodka zboża. Czerwony ryż, złoty ryż i czarny ryż (zwany także ryżem fioletowym) to całe ryże z różnie ubarwionymi warstwami zewnętrznymi.
Ryż ST24 i ryż ST25 należą do najsmaczniejszych na świecie ryżów o wysokiej wartości odżywczej. Obie te odmiany ST zostały stworzone przez inżyniera Ho Quang Cua.
Te dwa rodzaje ryżu mają równoważną jakość, niewiele różniącą się od siebie. Jeśli jesteś jednym z tych wierzących, którzy lubią jeść miękkie i elastyczne, możesz wybrać ST24. Jeśli lubisz jeść dużo kleistego ryżu, powinieneś wybrać ryż ST25.