Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu. Intensywnie podkreśla walory smakowe i zapachowe każdej potrawy. Stosowany jako marynata, sos do smażenia lub, czasami, jako baza do zup..
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu. Intensywnie podkreśla walory smakowe i zapachowe każdej potrawy. Stosowany jako marynata, sos do smażenia lub, czasami, jako baza do zup..
Właściwości :
Przepisy i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 15 g
Wartość energetyczna: 5 kcal
Białko:0 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry:1 g
Tłuszcz: 0 g
w tym nasycone: 0 g
Sodium: 420 mg
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Pachnąca aromatyczną tajską bazylią, ta przyprawa jest dodatkiem do szybkiego i prostego dania, ulubionego przez mieszkańców centrum Bangkoku. Czasami podaje się go na gorąco na ryżu gotowanym na parze z jajkiem sadzonym.
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica 25%, sól 18%, cukier 6.3%,...
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Pasta sojowa jest powszechnie znana jako doenjang i jest to pasta ze sfermentowanej fasoli wytworzona z soi i solanki.
Pasta sojowa jest powszechnie używana do przygotowania zupy sojowej i może być również używana jako dodatek. Jest spożywany jako przyprawa do warzyw i do maczania.
Można go również mieszać z czosnkiem i olejem sezamowym, aby uzyskać...
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu. Intensywnie podkreśla walory smakowe i zapachowe każdej potrawy. Stosowany jako marynata, sos do smażenia lub, czasami, jako baza do zup.
Certyfikat PGIS* dla...
Wykonany z soi niemodyfikowanej genetycznie i w 100% naturalnie warzony przy użyciu tradycyjnej japońskiej technologii, bezglutenowy sos sojowy Megachef może zagwarantować Ci lepszy smak i zdrowszy wybór.
Bezglutenowy sos sojowy Megachef bezglutenowy ma wyraźny podstawowy smak, który może wzmocnić smak ulubionej potrawy, czyniąc ją niezbędną w Twojej...
Sos sojowy to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ryżu lub ziaren pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości dań orientalnych. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Masa netto: 4,5 l
Skład: ekstrakt z anchois 77%, sól 20%, cukier 3%
Opis: Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Właściwości:...
Singapurska pasty Laksa (łagodna przyprawa) 60g firmy Asian Home Gourmet
Lokalny klasyk, ten „jedno danie” łączy w sobie przyprawy chińskie, malajskie i indyjskie, tworząc pełnowartościowy makaron kokosowy z curry
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Wykonany jest z wyselekcjonowanych materiałów i procesów produkcyjnych, które zostały certyfikowane przez międzynarodowe standardy „GMP” i „HACCP”, i stają się doskonałym menu w jednej saszetce.
Pasta orzechowa (inaczej "masło orzechowe") jest produkowana na bazie prażonych orzeszków ziemnych. W wielu krajach wykorzystywana jest do wypieków ciasteczek oraz smarowania kanapek, ma również zastosowanie w kuchni orientalnej jako dodatek do różnego rodzaju potraw.
Skład: olej roślinny, orzechy ziemne 90%, cukier, sól.
Informacja Alergenna:
Produkt...
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Skład : Cukier, woda, czerwone chili , czosnek, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana,...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Skład : ekstrakt z sardeli (anchois) 66%, sól, cukier.
Alergeny : mięczaki, ryby.
Producent...
Sos rybny zajmuje ważne miejsce w kuchni azjatyckiej. Używany jest do przyrządzania wielu sosów, służy jako przyprawa do pikantnych potraw, podnosząc ich walory smakowe i zapachowe. Idealny do ryb, mięsa i warzyw. Często służy jako "zastępstwo" dla popularnej soli.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu. Intensywnie podkreśla walory smakowe i zapachowe każdej potrawy. Stosowany jako marynata, sos do smażenia lub, czasami, jako baza do zup..
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.