Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ryż Vinaseed VJ Gold produkowany jest zaawansowaną japońską technologią, ma charakterystyczny aromat, bogaty smak, lepki i słodki ryż.
Ryż VJ Gold to pyszny, wysokiej jakości produkt ryżowy wytwarzany z wyśmienitych odmian ryżu, ściśle kontrolowany na wszystkich etapach: selekcji, uprawy i produkcji... aby zapewnić doskonałą jakość.
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, wytwarzany na bazie gotowanego ekstraktu z ostryg, który jest popularnym dodatkiem do kuchni Dalekiego Wschodu. Intensywnie podkreśla smak i aromat każdej potrawy. Używany jako marynata, sos do smażenia lub czasami jako baza do zup. Doskonałe do przyrządzania pysznych klusek jakości restauracyjnej. Wystarczy dodać mięso, owoce morza lub warzywa. Świetnie nadaje się również do przyrządzania smażonego ryżu, chow mein, steków i nie tylko.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Przechowywanie: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, wytwarzany na bazie gotowanego ekstraktu z ostryg, który jest popularnym dodatkiem do kuchni Dalekiego Wschodu. Intensywnie podkreśla smak i aromat każdej potrawy. Używany jako marynata, sos do smażenia lub czasami jako baza do zup. Doskonałe do przyrządzania pysznych klusek jakości restauracyjnej. Wystarczy dodać mięso, owoce morza lub warzywa. Świetnie nadaje się również do przyrządzania smażonego ryżu, chow mein, steków i nie tylko.
Przepisy i zastosowanie: zobacz przepisy
Sposób przechowywania: Po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
Skład: ekstrakt ostrygowy, cukier, sól, soja, mąka pszenna, mąka kukurydziana, konserwant (E211).
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu....
Skład: ekstrakt ostrygowy, cukier, sól, soja, mąka pszenna, mąka kukurydziana, konserwant (E211).
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu....
Skład: ekstrakt ostrygowy, cukier, sól, soja, mąka pszenna, mąka kukurydziana, konserwant (E211).
Produkt może zawierać alergeny: soja, pszenica, ostrygi
Opis: Sos ostrygowy to gęsty, ciemnobrązowy, mocno skondensowany sos, sporządzany na bazie ekstraktu z gotowanych ostryg, który jest popularnym dodatkiem dań kuchni Krajów Dalekiego Wschodu....