Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu. *PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Gotowy sos chilli z ananasem o bardzo prostym, naturalnym składzie. Prosto z serca Wietnamu. Stosowany jako wyśmienity sos do przekąsek lub przyprawa do potraw.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Super ostry, tajski sos chilli, idealnie gęsty, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek. Ta wersja nie zawiera, w przeciwieństwie do pierwowzoru, czosnku. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Nawet niewielki jego dodatek potrafi...
Ostra pasta chili w oleju sojowym. Stanowi niezbędny składnik tajskiej zupy Tom Yum Goong i jest liderem wśród składników wielu innych, wyraf
Składniki: cukier, cebulka dymka, czosnek, olej sojowy 15%, chili 10%, sos rybny (ekstrakt anchois, sól, cukier), tamarynd, przyprawy, wzmacniacze smaku: E621, E631, E627, barwnik E160c.
Certification:
PGIS *...
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Destylowane papryczki chili są używane nie tylko jako przyprawa. Olejek chili Lao Gan Ma słoik 210g to połączenie świeżych papryczek chili i przypraw takich jak pilot, cebula, sos sojowy... drobno zmielony, tworząc pachnący olej chili satay. niezwykle bogaty, pobudzający smak.... Produkt jest bardzo znany i lubiany w wielu zakątkach świata dzięki swojemu...
Głównym składnikiem sosu są wyselekcjonowane świeże papryczki chilli, chrupiące, drobno posiekane, połączone z tłustymi orzeszkami ziemnymi i pachnącym pieprzem, dodające smaku i koloru potrawom.
Możesz go użyć od razu do chleba, makaronu, sałatki warzywnej; wymieszać z sosem sojowym, aby maczać knedle; mieszać z makaronami, marynowanymi wypiekami,...
Masa netto: 250 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Hau Sanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i zastosowanie:...
Sos chili Wendjoe Sambal Oelek.
Składniki: Zmielona Świeża Papryka Chili, Sól, Woda, Regulator Zdrowotności.
Dla miłośników pikantnych smaków Sambal Oelek to najsłynniejsza w Indonezji i Malezji smakowa bardzo pikantna pasta chili do przyrządzania potraw azjatyckich lub jako dodatek do różnego rodzaju mięs i warzyw. Oelek to mielenie papryczek chili...
Sos Laoganma chili zdecydowanie dodaje smaku potrawom. Pasuje dosłownie do wszystkiego, ramenu, klusek, klusek, dań z ryżu i wielu innych. Lao Gann Ma robi najbardziej wyrafinowany, pyszny ostry sos, jakiego kiedykolwiek próbowaliśmy. Poważnie, nie daj się zwieść twardo wyglądającej kobiecie na słoiku. Chili, czosnek, cebula, soja i sfermentowane orzeszki...
Gotowy słodki sos chilli do kurczaka, z powodzeniem może być równiez użyty do warzyw czy tofu. Ma zastosowanie jako sos do przekąsek lub przyprawa do potraw.
Skład: woda, cukier, chilli, czosnek, sól
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu.
Ten niesamowity czerwony sos chili jest podstawą słodkich i pikantnych smaków kuchni koreańskiej i nadaje pikantnego smaku tak słynnym potrawom, jak grillowane mięso, bibimbap, zupa budae-jjigae i smażony ryż z kurczaka.
Bibimbap - koreański ryż mieszany to jedno z popularnych dań, które możemy zobaczyć we wszystkich koreańskich restauracjach. Bibimbap...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego...
Sos Thai Chili Mango – Sen Soy – autentyczny, tajski, gęsty, słodki sos na bazie naturalnych składników: chilli i mango.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak krewetki czy warzywa w tempurze, jak również do bardziej tradycyjnych potraw takich jak żeberka, kotlety czy nawet parówki. Sos Chilli Mango Sen Soy...
Sos chili Sriracha – autentyczny, tajski, ostry sos chili na bazie naturalnych składników.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak zupy Tom Yum czy krewetek i warzyw w tempurze, jak również do tradycyjnych polskich potraw takich jak bigos, zrazy czy nawet pyzy. Znakomicie sprawdzi się jako przyprawa do ryb,...
Sos na bazie chilli. Wariacje różnią się ilością papryczek i poszczególnymi składnikami. Najbardziej popularny w Polsce jest oelek – jasny, rzadki i ostry. Może być podstawą do tworzenia innych sambali lub jako składnik kuchni.
Skład: chilli, sól, kwas cytrynowy, konserwant: E211
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Flying Goose to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego dodatek potrafi zmienić charakter potrawy.
Certyfikacja: Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu. *PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny