Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Chao, znane również jako plastikowe tofu, z angielskiego: sfermentowany twaróg fasolowy, sfermentowane tofu – to sfermentowane tofu, znana przyprawa i danie w kuchni wschodnioazjatyckiej i południowo-wschodniej Azji. Po procesie naturalnej fermentacji i wyhodowaniu pleśni chao będzie marynowane w przyprawach takich jak anyż, cynamon, papryka, imbir, wino i ryż, a następnie zakonserwowane, aż chao (kulka tofu) stwardnieje i wchłonie marynatę.
Chao ma 2 rodzaje: biały chao i czerwony chao o różnych smakach i kolorach, więc nie są wymienne w wielu potrawach. Zapach jest nieco trudny do wyczucia, ale kiedy się do niego przyzwyczaisz, łatwo się „uzależnić”.
Chao jest często używany w duszonych, duszonych potrawach; można jeść bezpośrednio z kaszą, makaronem, kluskami; Używa się go jako marynaty, a także w potrawach smażonych, jako sos do maczania i niektórych innych potraw.
Wang Zhi He's Chao jest znany na całym świecie, ma orzechowy, słony smak i lekki alkoholowy aromat
Chao, znane również jako plastikowe tofu, z angielskiego: sfermentowany twaróg fasolowy, sfermentowane tofu – to sfermentowane tofu, znana przyprawa i danie w kuchni wschodnioazjatyckiej i południowo-wschodniej Azji. Po procesie naturalnej fermentacji i wyhodowaniu pleśni chao będzie marynowane w przyprawach takich jak anyż, cynamon, papryka, imbir, wino i ryż, a następnie zakonserwowane, aż chao (kulka tofu) stwardnieje i wchłonie marynatę.
Chao ma 2 rodzaje: biały chao i czerwony chao o różnych smakach i kolorach, więc nie są wymienne w wielu potrawach. Zapach jest nieco trudny do wyczucia, ale kiedy się do niego przyzwyczaisz, łatwo się „uzależnić”.
Chao jest często używany w duszonych, duszonych potrawach; można jeść bezpośrednio z kaszą, makaronem, kluskami; Używa się go jako marynaty, a także w potrawach smażonych, jako sos do maczania i niektórych innych potraw.
Wang Zhi He's Chao jest znany na całym świecie, ma orzechowy, słony smak i lekki alkoholowy aromat
Sos chili firmy Golden Lotus (700ml) to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny.
Sos chili Wendjoe Sambal Oelek.
Składniki: Zmielona Świeża Papryka Chili, Sól, Woda, Regulator Zdrowotności.
Dla miłośników pikantnych smaków Sambal Oelek to najsłynniejsza w Indonezji i Malezji smakowa bardzo pikantna pasta chili do przyrządzania potraw azjatyckich lub jako dodatek do różnego rodzaju mięs i warzyw. Oelek to mielenie papryczek chili...
Masa netto: 250 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Trung Thanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i...
Ostra pasta chili w oleju sojowym. Stanowi niezbędny składnik tajskiej zupy Tom Yum Goong i jest liderem wśród składników wielu innych, wyraf
Składniki: cukier, cebulka dymka, czosnek, olej sojowy 15%, chili 10%, sos rybny (ekstrakt anchois, sól, cukier), tamarynd, przyprawy, wzmacniacze smaku: E621, E631, E627, barwnik E160c.
Certification:
PGIS *...
Sos Thai Chili Słodki – Sen Soy – autentyczny, tajski, gęsty sos chilli na bazie naturalnych składników.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak krewetki czy warzywa w tempurze, jak również do bardziej tradycyjnych potraw takich jak żeberka, kotlety czy nawet parówki. Słodki Sos Thai Chilli Sen Soy idealnie...
Ingredients: Cukier, cebula, czosnek, olej sojowy (14%), Krewetki w proszku, chilli (4%), sos rybny, E621, sól, tamarind.
Pasta Nam Prik Pao to czerwonawo-brązowa pasta o silnym smaku czosnku. Chili i cukier są równie słodkie i pikantne, z pływającym sosem krewetkowo-rybnym. Doskonały dodatek do sosów, smażonego mięsa i sałatek warzywnych. Jedna jego...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Lee Kum Kee to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Sos chili Sriracha – autentyczny, tajski, ostry sos chili na bazie naturalnych składników.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak zupy Tom Yum czy krewetek i warzyw w tempurze, jak również do tradycyjnych polskich potraw takich jak bigos, zrazy czy nawet pyzy. Znakomicie sprawdzi się jako przyprawa do ryb,...
Sos na bazie chilli. Wariacje różnią się ilością papryczek i poszczególnymi składnikami. Najbardziej popularny w Polsce jest oelek – jasny, rzadki i ostry. Może być podstawą do tworzenia innych sambali lub jako składnik kuchni.
Skład: chilli, sól, kwas cytrynowy, konserwant: E211
Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Sposób przechowywania: Produkt...
Super ostry, tajski sos chilli, idealnie gęsty, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek. Ta wersja nie zawiera, w przeciwieństwie do pierwowzoru, czosnku. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Nawet niewielki jego dodatek potrafi...
Sos chili firmy Golden Lotus to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Skład: cukier, woda, ocet, papryka czerwona, czosnek, sól, mąka, konserwant sorbinian potasu (E202)
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym chłodnym miejscu. Po otwarciu szczelnie przechowywać w...
Ostry sos tajski wykonany z zielonej papryki chilli. Bardzo pasuje do owoców morza.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego...
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i wyrazu. Smak czosnku nie powinien dominować smaku całości. Nawet niewielki jego...
Chao, znane również jako plastikowe tofu, z angielskiego: sfermentowany twaróg fasolowy, sfermentowane tofu – to sfermentowane tofu, znana przyprawa i danie w kuchni wschodnioazjatyckiej i południowo-wschodniej Azji. Po procesie naturalnej fermentacji i wyhodowaniu pleśni chao będzie marynowane w przyprawach takich jak anyż, cynamon, papryka, imbir, wino i ryż, a następnie zakonserwowane, aż chao (kulka tofu) stwardnieje i wchłonie marynatę.
Chao ma 2 rodzaje: biały chao i czerwony chao o różnych smakach i kolorach, więc nie są wymienne w wielu potrawach. Zapach jest nieco trudny do wyczucia, ale kiedy się do niego przyzwyczaisz, łatwo się „uzależnić”.
Chao jest często używany w duszonych, duszonych potrawach; można jeść bezpośrednio z kaszą, makaronem, kluskami; Używa się go jako marynaty, a także w potrawach smażonych, jako sos do maczania i niektórych innych potraw.
Wang Zhi He's Chao jest znany na całym świecie, ma orzechowy, słony smak i lekki alkoholowy aromat