Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Ryż biały jaśminowy ROYAL DANCER - Zawsze nowy plon z bieżącego roku, jest najwyższej jakości, niezwykle aromatycznym ryżem długoziarnistym, który oryginalnie pochodzi z Tajlandii. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznemu zapachowi, który uwalnia się podczas gotowania i łudząco przypomina woń kwiatu jaśminu.
100% czysta woda kokosowa Chaokoh to cudownie orzeźwiający napój, który nie zawiera dodatków wzmacniaczy smaku, barwników, syntetycznych witamin czy cukru. Pyszny w smaku, ten naturalnie aromatyzowany napój. Gwarantuje ugaszenie pragnienia i nawodnienie. Woda kokosowa jest doskonałym źródłem potasu, magnezu, przeciwutleniaczy, wapnia, witaminy C i...
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Chao, znane również jako plastikowe tofu, z angielskiego: sfermentowany twaróg fasolowy, sfermentowane tofu – to sfermentowane tofu, znana przyprawa i danie w kuchni wschodnioazjatyckiej i południowo-wschodniej Azji. Po procesie naturalnej fermentacji i wyhodowaniu pleśni chao będzie marynowane w przyprawach takich jak anyż, cynamon, papryka, imbir, wino i ryż, a następnie zakonserwowane, aż chao (kulka tofu) stwardnieje i wchłonie marynatę.
Chao ma 2 rodzaje: biały chao i czerwony chao o różnych smakach i kolorach, więc nie są wymienne w wielu potrawach. Zapach jest nieco trudny do wyczucia, ale kiedy się do niego przyzwyczaisz, łatwo się „uzależnić”.
Chao jest często używany w duszonych, duszonych potrawach; można jeść bezpośrednio z kaszą, makaronem, kluskami; Używa się go jako marynaty, a także w potrawach smażonych, jako sos do maczania i niektórych innych potraw.
Wang Zhi He's Chao jest znany na całym świecie, ma orzechowy, słony smak i lekki alkoholowy aromat
Chao, znane również jako plastikowe tofu, z angielskiego: sfermentowany twaróg fasolowy, sfermentowane tofu – to sfermentowane tofu, znana przyprawa i danie w kuchni wschodnioazjatyckiej i południowo-wschodniej Azji. Po procesie naturalnej fermentacji i wyhodowaniu pleśni chao będzie marynowane w przyprawach takich jak anyż, cynamon, papryka, imbir, wino i ryż, a następnie zakonserwowane, aż chao (kulka tofu) stwardnieje i wchłonie marynatę.
Chao ma 2 rodzaje: biały chao i czerwony chao o różnych smakach i kolorach, więc nie są wymienne w wielu potrawach. Zapach jest nieco trudny do wyczucia, ale kiedy się do niego przyzwyczaisz, łatwo się „uzależnić”.
Chao jest często używany w duszonych, duszonych potrawach; można jeść bezpośrednio z kaszą, makaronem, kluskami; Używa się go jako marynaty, a także w potrawach smażonych, jako sos do maczania i niektórych innych potraw.
Wang Zhi He's Chao jest znany na całym świecie, ma orzechowy, słony smak i lekki alkoholowy aromat
Sos Laoganma chili zdecydowanie dodaje smaku potrawom. Pasuje dosłownie do wszystkiego, ramenu, klusek, klusek, dań z ryżu i wielu innych. Lao Gann Ma robi najbardziej wyrafinowany, pyszny ostry sos, jakiego kiedykolwiek próbowaliśmy. Poważnie, nie daj się zwieść twardo wyglądającej kobiecie na słoiku. Chili, czosnek, cebula, soja i sfermentowane orzeszki...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Masa netto: 500 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Hau Sanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i zastosowanie:...
Ostry sos tajski wykonany z zielonej papryki chilli. Bardzo pasuje do owoców morza.
Ostry oryginalny, tajski sos chilli, z lecącą gęsią w logo, produkowany ze świeżych papryczek z dodatkiem czosnku, cukru, soli i octu. Jego nazwa wywodzi się od miasta Si Racha, położonego na wschodnim wybrzeżu Zatoki Tajskiej.Nadaje potrawom intensywnej pikantności i...
Sos chili to ostry, słodko-kwaśny uniwersalny dip wyprodukowany na bazie papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy, jako sos do przekąsek lub przyprawa - na zimno i na gorąco.
Skład: cukier, chilli 30%, woda, tamarynd, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, barwniki, kwas octowy...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Ingredients: Cukier, cebula, czosnek, olej sojowy (14%), Krewetki w proszku, chilli (4%), sos rybny, E621, sól, tamarind.
Pasta Nam Prik Pao to czerwonawo-brązowa pasta o silnym smaku czosnku. Chili i cukier są równie słodkie i pikantne, z pływającym sosem krewetkowo-rybnym. Doskonały dodatek do sosów, smażonego mięsa i sałatek warzywnych. Jedna jego...
Sos chili firmy Golden Lotus (700ml) to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny.
Głównym składnikiem sosu są wyselekcjonowane świeże papryczki chilli, chrupiące, drobno posiekane, połączone z tłustymi orzeszkami ziemnymi i pachnącym pieprzem, dodające smaku i koloru potrawom.
Możesz go użyć od razu do chleba, makaronu, sałatki warzywnej; wymieszać z sosem sojowym, aby maczać knedle; mieszać z makaronami, marynowanymi wypiekami,...
Sos chili Sriracha – autentyczny, tajski, ostry sos chili na bazie naturalnych składników.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak zupy Tom Yum czy krewetek i warzyw w tempurze, jak również do tradycyjnych polskich potraw takich jak bigos, zrazy czy nawet pyzy. Znakomicie sprawdzi się jako przyprawa do ryb,...
Pikantna, aromatyczna i aromatyczna jedność dojrzałych chilli i czosnku. Sos Chilli Czosnkowy Lee Kum Kee to średnio ostry sos, który może zapewnić pikantny, ostry smak wszystkim smażonym na patelni. Stosuj w połączeniu z przysmakami mięsnymi i owocami morza i ciesz się wspaniałym aromatem i smakiem.
Sos Thai Chili Słodki – Sen Soy – autentyczny, tajski, gęsty sos chilli na bazie naturalnych składników.
Można stosować go, zarówno jako dodatek do oryginalnych potraw azjatyckich, takich jak krewetki czy warzywa w tempurze, jak również do bardziej tradycyjnych potraw takich jak żeberka, kotlety czy nawet parówki. Słodki Sos Thai Chilli Sen Soy idealnie...
Jedna z najbardziej popularnych koreańskich past chili, stosowanych głównie do przyrządzania KIMCHI i marynat. Można jej również z powodzeniem stosować do doprawiania innych potraw, np. bibimbap. Ma znakomity skład i idealnie się rozprowadza. W warunkach chłodniczych długo zachowuje świeżość.
Skład: ryż sfermentowany, syrop kukurydziany, ostra papryka w...
Pasta Thai Chilli to bogata przyprawa stosowana w kilku tajskich potrawach. Powszechnie znana jako „Nam Prik Pao” w Tajlandii, jest pikantną i słodką mieszanką kilku składników, w tym soi, krewetek, chilli, czosnku, tamaryndowca, cukru, soli itp. Służy do smażenia i jest również dobra do mieszania z ryżem lub dodać do pikantnych tajskich sałatek. Może być...
Masa netto: 250 g
Skład: Chilli, pomidor, ocet, czosnek, cukier, sól.
- Produkt nie zawiera Glutaminianu Sodu
Opis: Sos chili Hau Sanh to ostry, uniwersalny dip wyprodukowany na bazie czosnku i papryczek chili. Nadaje potrawom intensywnej pikantności i charakteru. Idealnie pasuje do niemalże każdej potrawy- na zimno i na gorąco.
Przepisy i zastosowanie:...
350gSos chili Cock (350g) to słodko-ostry, uniwersalny dip, idealnie pasujący do kurczaka, krewetek, ryb i innych owoców morza.
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny.
Chao, znane również jako plastikowe tofu, z angielskiego: sfermentowany twaróg fasolowy, sfermentowane tofu – to sfermentowane tofu, znana przyprawa i danie w kuchni wschodnioazjatyckiej i południowo-wschodniej Azji. Po procesie naturalnej fermentacji i wyhodowaniu pleśni chao będzie marynowane w przyprawach takich jak anyż, cynamon, papryka, imbir, wino i ryż, a następnie zakonserwowane, aż chao (kulka tofu) stwardnieje i wchłonie marynatę.
Chao ma 2 rodzaje: biały chao i czerwony chao o różnych smakach i kolorach, więc nie są wymienne w wielu potrawach. Zapach jest nieco trudny do wyczucia, ale kiedy się do niego przyzwyczaisz, łatwo się „uzależnić”.
Chao jest często używany w duszonych, duszonych potrawach; można jeść bezpośrednio z kaszą, makaronem, kluskami; Używa się go jako marynaty, a także w potrawach smażonych, jako sos do maczania i niektórych innych potraw.
Wang Zhi He's Chao jest znany na całym świecie, ma orzechowy, słony smak i lekki alkoholowy aromat