Suszone kleiszcze smakowite (znane też jako klejowiec jadalny) - owoce tej ciekawej rośliny rodem z Indii, ale występujące w wielu regionach Azji, to doskonałe lekarstwo na problemy związane z jelitami. Możemy przyrządzić z nich soki, konfitury, a także tradycyjny tajski napój zwany Nam Matoom, o delikatnym słodko-gorzkim smaku.
Skład: 100% suszone owoce...
Skład: ryż jaśminowy 100% (Thai Hom Mali rice)
Masa: 4,54 kg
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Certyfikacja:
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS- Państwowy Graniczny Inspektoriat Sanitarny
Woda kokosowa, która nawilża to, co naturalne, jest również dostępna w dużym formacie, zawsze praktyczna, aby nawodnić Cię po osiągnięciach sportowych.
Makaron syczuański, makaron z Lanzhou, smażony makaron z sosem sojowym po pekińsku... to słynne chińskie dania z makaronu „Pierwszy chiński makaron” – Lanzhou Beef Noodles: bogaty czerwony olej chili, dużo kolendry i szalotki, tarta wołowina, kilka plasterków rzodkiewki, klarowny, aromatyczny rosół i ręcznie robiony makaron do żucia.
Mango to jedne z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Mango może ważyć do dwóch kilogramów, ma cienką, gładką skórkę i jest koloru zielonego, żółtego do czerwonego. Miąższ ma pyszny bardzo aromatyczny słodki zapach i smak. Chociaż świeże mango są często dość włókniste, po wysuszeniu jest to prawie niezauważalne.
Mango ma najwyższą zawartość witaminy A...
Soy sauce is used as a base sauce or seasoning to give a dish a salty taste. It is usually eaten with rice, noodles, sushi or sashimi, or it can also be mixed with wasabi powder for dipping. The bottles of soy sauce used to flavor the dish are often on the dining table. Soy sauce is the main ingredient for many popular dipping and marinating sauces in the world.
Składniki
Woda, odtłuszczona soja, syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy, sól, alkohol, pszenica, mniej niż 1/10 1% benzoesanu sodu dla zachowania świeżości, ekstrakt drożdżowy, sukraloza
Informacje dla alergików.
Zawiera: pszenicę, soję
Data ważności: 24 miesiące
Certyfikacja: SQF, KOSZER
Informacje o wartościach odżywczych
Porcja: 15 ml
Ilość na porcję: kalorie 10 (kalorie z tłuszczu 0)
Makaron ramen różni się od innych rodzajów makaronów, makaron ramen jest wytwarzany z mąki pszennej, wody, soli i popiołu. Woda z popiołu chińskiego pomaga zwiększyć twardość i nadać makaronowi charakterystyczny smak i żółty kolor.
świeży makaron ramen do przygotowania ciekawych potraw japońskich i koreańskich.
Makaron ramen ma różne kształty i długości,...
Sempio sos sojowy Jin S świetnie komponuje się z wieloma różnymi potrawami dzięki pikantnemu smakowi.
1. Pasuje do każdego dania dzięki obfitemu, pikantnemu smakowi
2. Standardowy sos sojowy o co najmniej 1,0% całkowitej zawartości azotu
3. Niedrogi sos sojowy, wyprodukowany dzięki 70-letniemu doświadczeniu firmy Sempio w zakresie fermentacji
Naturalnie warzony sos sojowy
Ta delikatna przyprawa jest tak wszechstronna; stosować w produktach codziennego użytku, takich jak kurczak, ryby, steki, kotlety, kiełbaski, burgery, zupy i gulasze, dania z jajek, dania z makaronu itp., a także do grillowania i sosów do sałatek.
Europejska Unia Wegetarian - V-Label.eu - Vegan
Kikkoman jest zastrzeżonym...
Skład: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: Pszenica, soja
Opis: Teriyaki jest pierwotnie daniem japońskim i oznacza „grillowany” (yaki) i „glazurę” (teri). Wszystkie potrawy Teriyaki mają piękną, błyszczącą...
Sos sojowy to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.
*PGIS – Państwowy...
Pasta Miso powstaje z fermentowanych ziaren soi i posiada wiele korzystnych dla zdrowia składników. Ma lekki i delikatny smak. To przede wszystkim baza dla najpopularniejszej japońskiej zupy, a także składnik wielu sosów, oraz kiszonych warzyw i mięs.
Skład: soja, sól, alkohol, woda, drożdze, ryż.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w...
Sos sojoợy jasny JADE BRIDGE
Doskonały lekki sos sojowy Jade Bridge z Chin. Światło oznacza, że kolor jest jasny.
Głównie używany do aromatyzowania żywności poprzez marynowanie, gotowanie i zanurzanie. Świetnie nadaje się do przyprawiania dim sum, bułek ryżowych i chrupiących przekąsek.
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica 25%, sól 18%, cukier 6.3%,...
Sos sojowy słodki, ciemny tworzony jest na bazie składników o słodkim smaku. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: cukier biały, cukier brązowy, glukoza, sos sojowy (soja, pszenica, sól,woda).
Przepisy i zastosowanie: zobacz...
Sos sojowy to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ryżu lub ziaren pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości dań orientalnych. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie w...
Sos sojowy Thin HEALTHY BOY 300 ml
Opis: Sos sojowy odtłuszczony to sfermentowany sos z ziaren soi, prażonego ziarna pszenicy, wody i soli. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: woda 25.4%, odtłuszczona soja 25%, pszenica...
Sos sojowy słodki, ciemny tworzony jest na bazie składników o słodkim smaku. Jest głównym składnikiem większości potraw kuchni orientalnej. Nadaje potrawom bogaty smak i aromat, służy m.in. jako marynata do mięs, dodatek do zup i sałatek.
Skład: cukier biały, cukier brązowy, glukoza, sos sojowy (soja, pszenica, sól,woda).
Przepisy i zastosowanie: zobacz...
Składniki: sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), wino (zawiera siarczyny), cukier, woda, ocet, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku
Produkt może zawierać alergeny: pszenica, soja
Opis: Sos Teriyaki bazuje na sosie sojowym, cukrze i przyprawach, takich jak anyż czy kminek, które nadają mu delikatny i intensywny smak i aromat oraz...
LKK sos grzybowy wegetariański do smażenia został stworzony specjalnie dla wegetarian i wegan. Został zaprojektowany jako alternatywa dla sosu ostrygowego, dzięki czemu możesz teraz uzyskać podobną konsystencję i wygląd w swoich potrawach do tego, co robi sos ostrygowy. Chociaż robimy to z grzybami shiitake, grzybowy smak nie jest zbyt mocny, więc dobrze...
Ciemny sos sojowy Lee Kum Kee Premium pomaga zapewnić pożądany głęboki kolor, pełną konsystencję i połysk gulaszu, zapiekanek, makaronów i innych potraw. Jest naturalnie warzone z soi niezmodyfikowanej genetycznie, bez dodatku MSG i konserwantów. Ciemny sos sojowy ma nutę słodyczy i jest bardziej subtelny w smaku ziaren soi, ponieważ jego głównym celem...